Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

şimşek_55

Ertugrul taraftarı kırmamak ıcın agızlarına  bır parca  bal çalmış. Super lıgde  hocalık yapan bırı neden samsunspora  gelsınkı . . ??? Para yok pul yok  bu takımda.  O verecek bu verecekle  donen bır kulup. Neden  karıyerını  rıske atsınkı. Samsunspor taraftarı olsa  trıbunde  mac ızler  hocalık yapmaz  degılmı. Bız kendımıze  bakalımda  bugunku kuruldan  ınsallah bır yonetım cıkar

CriminaL

ya ertugrul gelirmi hiç gonulleri kırmamak adına sölemiş işte bariz belli ayak yapmış..bugun kurul ertelenmez aday çıkar..

istanbuldan

Ertuğrul Bursadan teklif almadan önce şartlı olarak gelebilirdi diye düşünüyorum. Çünkü Bende şahit oldum konuşmasına. Kırmamak adınada söylemiş olabilir tabiki ama. Samsunu iyi bilen birisi ertuğrul. Ve güvendiği iş adamlarının başkan olması halinde gelebilirdi diye düşünüyorum. Eğer paralı birileri gelirse Samsunspor bu potansiyelle uçar diye düşünüyorum. Ve eğer iyi bir yönetim gelirse biraz sabır etmek gerekir. Gerçi ne kadar sabrımız kaldı buda ayrı bir durum ama, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Yeni yönetimden tek istediğim borç edebiyatı ypamaması. Samsunsporu tutan herkes biliyor borçlu olduğumuzu. Baştan şartlı gelipte elimde sihirli deynek yok denmese iyi olur. İçimden bir his güzel günlerin geleceğini söylüyor ama hayırlısı bakalım.

CriminaL

şuan hocamız varken bence böle konulara girilmesi bile yanlış..sonucta ertugrul gelmemiştir olay bitmiştir çok isteseydi gelirdi galip yada ahmet ne fark eder ki..para olmadığı ve kadro yapısının çok iyi olmadığı için gelmemiş açıkca belli bu

CriminaL

ayrıca konumuz genel kurul bırakalım bunları da sonucu bekleyelim bence umarım hersey samsunsporumuz için iyi olur

ugrass

ramcQ_55

Recep

Samsunsporumuzun başına en hayırlı kişi gelir inşallah
bu taraftar her türlü cefayı çekiyor cekmeyede seve seve devam eder ama artık yüzleri güldürecek birisinin gelmesi lazım köpeklere maskara olmaktan kurtulmamız lazım

ugrass

ramcQ_55

Alıntı yapılan: farUqras - 14 March 2009, 16:13:10
tahsin kosif ve erkan zorlu adaylarmıs..

iki adayımız var yani vay be nezamandır iki aday cıkmıyordu

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: farUqras - 14 March 2009, 16:13:10
tahsin kosif ve erkan zorlu adaylarmıs..

gerçekten mi 2 aday birden mi var uzun seneler sonra

55.hakan

Sercan

ramcQ_55

14 March 2009, 16:24:11 #283 Son düzenlenme: 14 March 2009, 16:27:23 ramcQ_55
tahsin kosifin her başkanlık seciminde ismi geciyordu liste hazırlıyodu gibi söylentiler oluyodu en sonunda gaza gelip başkan adayı olmuş demek hadi hayırlısı

ugrass

tabi güzel ya kardes.. zorla aday bulunuyordu şimdi kendiliğinde iki aday varmıs.. =)