Stad Spikeri

Başlatan özkan, 14 February 2009, 16:45:24

« önceki - sonraki »

özkan

14 February 2009, 16:45:24 Son düzenlenme: 14 February 2009, 16:49:42 özkan17
Arkadaşlar bizim stad spikeri hani şu kartları uzatmayı golleri anons eden stad içindeki elemanımız kimdir necidir kim belirler bu çalışanı..

Şahsen ben şunu söyleyeyim;serbestmı bilmiyorum ama maç içinde ara ara haydi taraftar ayaga,kırmızı beyaz vsvs taraftarı ateslendırecek anonslar edilebılır.Kaldıkı golumuz oldugunda bıle yıllardır bu adam var ınanılmaz itici bir sesi var gol atmasaydık keske dedırtecek bır ses..bu işle ılıglenmesı muhtemelk abılerımız ıllakı vardır bır sormak bılene en azından hanı degısmesı mumkunmudur vs?

eLLis

Özkan onca dert varken bununla ilgilenmek şu durumda biraz lüks olur.

Akyol

Valla özkan'a bu konuda katılıyorum daha önce de yazmıştım bu konuyla ilgili oraya daha iyi bir anonsçu koyulabilir sen golden sonrayı örnek vermişsin ben hem ona hem de SAMSUNSPOR'un kadrosunu okurken ki duruma takığım ses sisteminden mi yoksa adamın yuvarlayarak konuşmasından mı bilinmez numaralar olmasa kimin kim olduğunu öğrenemiyoruz.Şu sıralarda lüks bir konu ama düzeltilmesi gereken bir konu ;)

Sadece Samsunspor

ya aslında lüks falan değil bunu herkes yapar coşturan birini koysunlar işte o kadarda zor bi iş değil, hatta bunu bedavaya yapacak çok sayıda samsunsporlu var

eLLis

Bu dedikleriniz doğru olabilir bir şey demiyorum ama onca yapılacak iş varken bununlamı uğraşacaklar madem bedavaya yapacak Samsunsporlular var gitsin kulübe biz daha iyi yaparız desin.

Sercan

Ama adam yinede iyi bence...

Kaya

Anons yapan kişinin ses tonuyla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum olay stadın ses düzeniyle alakalı gerçekten büyük bir sorun var ve baştan yapılandırılması gerekiyor bu da şu an için gerçekten bizim için lüks, olduğu kadarıyla idare ediyoruz. Kaldı ki süper lig'in son haftalarında bir çok kez de harici ses düzeni kurulmuştu bunların bir çoğunda da ben görev aldım(anonscu olarak değil ses düzeni olarak).
Kısacası evet şu an ses düzenimiz yetersiz ama maddi olarak öyle kolaylıkla yapılacak bir şey değil yani idare edeceğiz.

özkan

ses sıstemı bence yeterli su donemde en azından sadece can alıcı bır ses tonuna ıhtıyac var onuda ucret almadan yapacak bırcok kısı bence var rıca mınnet yonetımle bır ırtıbat kurulursa yapılır bence ama buda bır resmı belgeye gerek varmı o konuda bsey dıyemıcem hanı su sahaya grebılcek kısılerın sayısı falan

55.hakan

maçın ortasında taraftarı coşturmaya çalışan anonsçulara hep uyuz olmuşumdur.fenerbahçe nin avrupa kupası maçlarında ve milli takımın maçlarında bu yapıldı.taraftarı azarlar gibi hadi bağırın son 10 dakka ya diye bağıran daha doğrusu böğüren bir adam...uyuz bir görüntü olur benim için

germencisse

Bence Takımı Ve Taraftarı ateşleyecek bİR stad Spikeri daha renk katar Süper Lig teki çoğu takımlarda bu özellıklere sahip spikerler var

ali ihsan

Metin Milli lazım bize.Çekirdekçileri esas duruşa geçirir vallahi  ;D

Tribün_ali

Bildigim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam taraftarı ateeşleyecek sözler yasak ve para cezası veriliyor bildigim kadarıyla başarı gelsin zaten herşey kendilginden gelir

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 February 2009, 17:29:33
Eskiden gollerden sonra " Çarşambayı sel aldı" çalıyordu ..

ya ne hikmetse be de bu tip şeylere gıcık oluyorum gol olduktan sonra müzikler falan. ancak stad spikerleri olsa bile hakan elgün kardeşin dediği gibi azarlar nitelikte olmamalı işinin erbabı biri olabilir en azından. ancak bu şu an için düşünülecek en son şey ya. daha buna kadar çok şey planlanıp tasarlanması lazım

emre

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 February 2009, 17:29:33
Eskiden gollerden sonra " Çarşambayı sel aldı" çalıyordu ..
;D ;D

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 February 2009, 17:37:25
çelebi abi , işin raconu bu her yerde birşeyler çalıyor , diğer anadolu takımları gibi İstanbul takımlarından çalıntı yapmaktansa veya dün Kocaelinin yaptığı gibi Boca Juniors marşını çalmak daha iyidir , yerel müziğimiz ..

Samsun Basket maçlarında sürekli Kazım Koyuncu çalıyorlar , utanmasalar maçtan sonra kolbastıya döndürcekler kızları ..

Boca Juniors marşı mı    ;D ;D ;D ;D koptum ya