Stad Spikeri

Başlatan özkan, 14 February 2009, 16:45:24

« önceki - sonraki »

Kaya

Alıntı yapılan: celebi - 16 February 2009, 20:21:24
Boca Juniors marşı mı    ;D ;D ;D ;D koptum ya

:P :P :P çok fena yaa boca marşı hee bende koptum bu habere

sedatbuyuk

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 February 2009, 17:29:33
Eskiden gollerden sonra " Çarşambayı sel aldı" çalıyordu ..

çok şükür eskide kalmış.

Mert

Bence de o şarkı güzeldi.Hem de hareketli versiyonuydu.

Sercan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 17 February 2009, 23:43:16
sorması ayıp neden eskiden kalmış , gayet hoştu bence .. Çarşambalı değilim , Alaçamlıyım ama Samsun denince akla Çarşambayı Sel Aldı gelir , ve de güzel düzenlenmiş bir şarkıydı , en azından öz kültürümüzdü ..

Evet harbisamsunsporlu kardeşimizin paylaştığı gol videolarında da var Çarşamba'yı sel aldı.Biraz hızlandırılmış çok güzeldi gerçekten.En azından bizim türkümüz.Neymiş düm tek tek...

sedatbuyuk

Alıntı yapılan: 35ama55 - 17 February 2009, 23:43:16
sorması ayıp neden eskiden kalmış , gayet hoştu bence .. Çarşambalı değilim , Alaçamlıyım ama Samsun denince akla Çarşambayı Sel Aldı gelir , ve de güzel düzenlenmiş bir şarkıydı , en azından öz kültürümüzdü ..

bunun öz kültürle alakası yok. söz konusu türkü bir ağıttır. gol atınca çalınması abes. hareketli türkülerimiz var "Samsun iskele başı" gibi. Çalınacaksa o çalınabilir. Herşeyi dramatize etmeyelim.

özkan

katılıyorum hıkayesı goz onune alndıgında turku bır agıttır boylesı cosulası bır sevıncı carsambayı seol aldıyla kutlamak bence abes..

Akyol

Golden sonra çalan müziği dert etmeyin arkdaşlar zaten duyulmuyor :))

celebi

Gollerden sonra bence sadece taraftarın sesi duyuysun GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL diye o yeter ya

guvener55

Alıntı yapılan: Mert 55 - 17 February 2009, 23:47:51
Bence de o şarkı güzeldi.Hem de hareketli versiyonuydu.

sorma kanka hatırlıyormusun feneri 3-0 yendiğimiz maçta o müziği ses kaydı yapmıştık.serkan aykut gol kralı olduğu sene(1999-2000) gollerden sonra seni anan benim için doğurmuş şarkısını çalıyordu.bide 19 mayısın 80.yıldönümünde bi marş yazdı o adam sözleride şu şekilde

19 19 19 mayıs
80.yıldayız
bayrağımız ay yıldız
ileri ileri hep ileri

Akyol

çarşambayı sel aldı'nın remix versiyonuydu hareketliydi aslında o şarkıyı bulan ya da bilgisayarında olan varsa atabilir mi bana ?

özkan

farkettiyseniz manisa macı sonrası stad spıkerımız coşmuş görünüyordu:D sanki oda bu sıteyı takip etmekde yada birileri ulastırdı bu baslıkda yazılanları ona ben emınım buna..cunku hıc bu kadar heycanlı duyulmamısdı sesi ;D

germencisse

stad spikerinden ziyade hoparlörlerin değişmesi lazım

Akyol

evet ses sistemimiz çok kötü değişmesi gerekli son maç spikerimizde bir coşma söz konusu bu arada :)

Sony

spiker de biraz geriden bağırsın yahu yutmuş gibi aynı :D :D :D :D maçta Allahtan golü atanı biliyorduk ta ondan zorluk çekmedik