başbakan geliyor; pankart yaptıralım...

Başlatan fatih55ankara, 08 February 2009, 23:14:48

« önceki - sonraki »

alisan5516

arkadaşlar bu yusuf ziya başbakan gidene kadar sesini çıkarmaz o gittikten sonra bu takımın küme düşmesi için elinden geleni yapar biz öyle bişe yaparsak eğer yalan mı tanıyamadınız mı hala bunu

pitbul055

pitbul055

yusuf ziyanın samsunspora sahip çıkmadığını gösteren kısa ve öz bir pankart yeterli.inanıyorumki başbakan okursa kürsüde yusuf ziyaya tepki gösterecekdir.pankartı vucudumuza sararız kalabalığın ortasında açarız.kötü söz olmadıkdan sonra kim ne yapacak

HasanN

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 10 February 2009, 12:30:39
Arkadaşlar Başbakan pazar günü Samsuna geliyor meydanda miting var

bu mitingde bir organizasyon yapıp meydanda başbakana  sahipsizliğimizi şikayetimizi tezahürat veya pankartlarla duyuralım  diyorum yada gerekli yerlerle diyaloğa geçip 10 dakika görüşme talep edip sorunlarımızı kendisine aktaralım yada en azından  güzel bir dille bir mektup yazıp kendisine verelim bakın bu bizim için bir fırsat ben inanıyorum bizim çağrımıza cevapsız kalmayacak Başbakan.

Eğer bunların hiç biri olmaz diyorsanız ben bir mektup yazıp Başbakana herneşekilde olursa olsun kendim vereceğim yalnız sizden ricam şu ben yazılacakları biliyorum ama belki daha olumlu bir anlatım şekli veya görüş varsa bana iletin ekleyeyim veya onu yazayım

beklemekle hiç bir şey olmayacak biz isteyelimde o vermezse onun bileceği birşey ama bunu yapmamız lazım haydi arkadaşlar umudun olduğu her yolu deneyelim birşeyler yapalım.

SAMSUNSPOR İÇİN............

Güzel Bir Düşünce Hem kendisine Bir mektup iletilmeli ; Hemde Miting Alanında Toplanılıp tezahürat Edilmeli;
Elden ne geliyorsa yapılmalı...

Ertuğrul Sağlam

Arkadaşlar Başbakan pazar günü Samsuna geliyor meydanda miting var

bu mitingde bir organizasyon yapıp meydanda başbakana  sahipsizliğimizi şikayetimizi tezahürat veya pankartlarla duyuralım  diyorum yada gerekli yerlerle diyaloğa geçip 10 dakika görüşme talep edip sorunlarımızı kendisine aktaralım yada en azından  güzel bir dille bir mektup yazıp kendisine verelim bakın bu bizim için bir fırsat ben inanıyorum bizim çağrımıza cevapsız kalmayacak Başbakan.

Eğer bunların hiç biri olmaz diyorsanız ben bir mektup yazıp Başbakana herneşekilde olursa olsun kendim vereceğim yalnız sizden ricam şu ben yazılacakları biliyorum ama belki daha olumlu bir anlatım şekli veya görüş varsa bana iletin ekleyeyim veya onu yazayım

beklemekle hiç bir şey olmayacak biz isteyelimde o vermezse onun bileceği birşey ama bunu yapmamız lazım haydi arkadaşlar umudun olduğu her yolu deneyelim birşeyler yapalım.

SAMSUNSPOR İÇİN............

Sercan

Meydanın çevresindeki binalara asılabilir aslında sorunumuzu açıklayan bir pankart...

Sercan

Az önce başbakan Kırşehir'de miting yapıyordu.Trt 2 canlı olarak verdi.Başbakanın boynunda Yeni Kırşehirspor atkısı vardı...

Tiryakiler55

pankart actirmak zorsa eger... bir maca gidermi$ gibi samsunspor taraftari kirmizi beyaz formalariyla samsunspor atkilariyla oraya toplansa bu kalabaligin görünmemesi mümkün degil... staddaymi$ gibi iki üc tezahürat yapilir ozaman dikkatini cekmek icin yeterli olur bu bence... pankarti yasaklayabilirler belki ama konu$Manizi degil umarim

Ertuğrul Sağlam

eee sonuç ne arkadaşlar ne yapıyoruz bu fırsatı değerlendirelim burda konuştuklarımızla kalmasın bu konu

emre

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 10 February 2009, 17:12:45
Az önce başbakan Kırşehir'de miting yapıyordu.Trt 2 canlı olarak verdi.Başbakanın boynunda Yeni Kırşehirspor atkısı vardı...

bence cok bi önemi yok bunun çünkü her gittiği yerde oranın atkısını takıyo zatenn.bizim daa farklı dikkat cekecek bi yolla anlatmamız lazımm sıkıntılarımızıı..

Sercan

Alıntı yapılan: emre55 - 10 February 2009, 23:54:49
bence cok bi önemi yok bunun çünkü her gittiği yerde oranın atkısını takıyo zatenn.bizim daa farklı dikkat cekecek bi yolla anlatmamız lazımm sıkıntılarımızıı..

Forma giydirelimmm...

emre

valla secım için yapmayacakları olmazz kardeşş.ama fırsatını bulmak lazımm işte..

guvener55

bence meydanda herkes samsunspor forması ile gelsin ya da herkes tek renk giyinsin dikkatini çekelim kalabalıkta.sonra da etkili sloganlar söyleyip sesimizi duyuralım

birolkys

Bu akşam haberlerde izledim Başbakan kırşehirde mitingde konuştu orada hemen kırşehirspor un yeşil beyaz atkısı verildi.Samsun dada aynısı yapılrve en az 100 kişi samsunspor atkılı cumhuriyet meydanını değişik köşelerinde olursa hem dikkat çekilir hemde güzel bir görüntü olur.

AntZ

Koca başbakan taa Ankaralardan oy istemeye daha doğrusu yardım istemeye geliyo, biz ağzından çıkacak bir cümle ile hallolacak şeyleri isteyemiyoruz. Yüzümüz kızarıyo birşey isterken, kaç senedir hiç birşey yapmayanların yüzü tutupta oy istemeye geliyorsa bizde istiyoruz arkadaş... Organize olarak birşey isteyemedik bugüne kadar adamlar istedinizde vermedikmi deseler haklılar. Daha çok geçmişte organize iyi yaptığımız şey kötü giden maçlardan sonra yönetim istifa diye bağırmaktı. Şimdi  ne yazık ki o lüksümüz bile yok. Biraz siyasetçileri örnek alalım bari, adamlar hiçbirşey yapmadan seçim zamanı kapı kapı dolaşıyor oy istiyor sonuç olarakta kazanıyorlar. Bizde istiyoruz, ilkadım stadını istiyoruz, büyük oteli istiyoruz, yüzsüzlük değil mi statda istiyoruz hep siz mi isteyeceksiniz! Bir kere önce şunu unutmamız lazım taraftarlar olarak; istiyoruz da ne oluyo aynı tas aynı hamam;

Öyle değilmiş malesef en azından soluğumuzu enselerinde hissetsinler, bu milletin hepsinin uyumadığını hissetsinler, her durumda biz zaten Samsun u kazanırız diye hissetmesinler, hesap yapsınlar kitap yapsınlar kazanacaklarsa da terleyerek kazansınlar.

Ne zaman bir başbakan gelse bayram yerine dönüyo sevgi manyağı yapıyoruz gelen keyiften dört köşe oluyo bırakın istemeyi tepki yokki! Rahatlar rahat rahatsız etmek lazım bunları