başbakan geliyor; pankart yaptıralım...

Başlatan fatih55ankara, 08 February 2009, 23:14:48

« önceki - sonraki »

europe_55

Abi keske Samsunda olabilsek de sizin ile beraber olsak.

ama dualarimiz sizinle...

emre

kitabın içine mektup yazmak güzel fikir samsuni abi.inş samsunda bulunan kardeşlerim de mitinge samsunspor atkısıyla katılırlarsa bu iş oldu demektir.

serdaryavuz

samsuni kardeşim yarın biraz erken oluyo 17 00 ben o saatte gelemem işim dolayısıyle ama pazar günkü organizeyi her zaman varım saygılar.
Alıntı yapılan: samsuni - 12 February 2009, 19:19:52
Onu yapalım, bunu yapalım, olmazsa şunu yapalım diyen değerli kardeşlerim
M. Teoman Taş Samsunlular Derneği yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla durum değerlendirmesi yaptık.

Yapacağımız ilk icraat yarın saat 17:00'de 23 Nisan İlköğretim Okulunun önünde toplanmak olacak. 5 kişi 15 kişi önemli değil... Sadece Samsunspor atkılarımız olacak yanımızda. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanına yazılan bir mektubumuz da olacak. Mektubun içeriği Samsunspor taraftarından Y.Z. Yılmaz'a açık çağrı başlığında var. Kinar bir üslupla görev ve sorumluluklarını anlatacağız. Yarın yanımızda yerel medyadan gazeteciler de olacak. Gazetecilerle birlikte Çiftlik'te eski NT mağazasında olan seçim irtibat bürosuna gideceğiz ve orada bulunan yetkililere başkana vermeleri için mektubu teslim edeceğiz. Slogan vs. olmayacak. Basına küçük bir açıklama yapacağız o kadar.

Önümüzdeki hafta ise diğer adaylardan talep geldiği için söylüyorum MHP'li İbrahim Özyer ve CHP'li Mehmet Atalay ile de görüşmelerimiz olacak. Talep ederlerse diğer adayları da derneğimize bekleriz.

Pazar günü için netleştirdiğimiz kesin birşey yok.
Şahsım adına miting alanında olamayacağımı söylemek isterim. Sosya statüm orada bulunmama engel teşkil ediyor. Ama yine şahsım adına şunu söyleyebilirim, birilerin aracılığyla başbakana bir samsunspor atkısı, Samsunspor'umuzun kitabı ve elbetteki o kitaba yazılmış bir şikayet cümlesini ulaştırmayı planlıyorum.

Herkes bireysel olarak neler yapabileceğini burada paylaşırsa başka şeyler de çıkabilir ortaya.

Ayrıca orada Samsunspor atkısı açmış olan 20-25 kişilik bir grubun olmasını çok isterim. Yalnız dediğim gibi bedenen aranızda olmam mümkün değil. Biz bu işi yaparız diyen arkadaşlar varsa eğer onlara daha önce fotoğraflarını koyduğumuz pankartı da ulaştırabilirim.

Zor bir iş değil bu ve kesinlikle olması gereken bir iş. Ama benim şahsım adına orada olmam mümkün değil.

İlk iş olarak yarın görüşmek üzere.
Bakalım kimler azdıklarının arkasında duracak, ben fire vermeyeceğimize inanıyorum.

kaan

Samsunda okuyor olmayı o mitingte atkimi açmayı o kadar isterdimki:(

samsuni abinin dediklerine okuyunca hak veriyorum bi öğretmen çocuğu olarak ama onun fikirleriyle lütfen samsundaki kardeşlerim hareket etsinler bu seçim dönemi siyasetçilerin istenilen herşeyi yapacağını biliyoruz o zaman başbakan samsundayken bunu değerlendirmeliyiz.Lütfen arkadaşlar görüşünüz önemli değil o mitinge gidin ve atkinizi acin  elbet görür uzaklardan bi yerden ister bi atki yada eline geçmesi sağlanır şu seçim dönemi her siyasetçi şehrin takımının üstünden siyaset yaparken bizde payimiza düşeni alabiliriz yeterki mantıklı hareket edelim

emre

sorma kardeşim yaa maçlara gidemedikçe organizasyonlara katılamadıkça samsun iye 2. tercih yaptım diye üzülüyorum sürekli :( :(

CurvaSudSamsunspor

red_white

arkadaşlar grup liderlide umarım öncü olur gerçek Samsunlular sende aç bir atkı haydi

guvener55

ya arkadaşlar keşke bizde samsunda olsak da çorbada bizimde tuzumuz olsa.iyi haberleri bekliyoruz artık.inşallah planlanan gibi gider herşey

Ertuğrul Sağlam

benim için çok ters bir saat ama herne şekilde olursa olsun orda olacağım inşallah bi problem çıkmaz iş açısından..

King Of The North

Biraderi gönderiyom Samsuni kardeşim.saat 17:00 de orada olacak.

kaptan 55

bencede hazırda bi pankartımız zaten var bide atkılarımızı açarsak kesinlikle dikkat çekeriz üstelik polis de bişey diyemez çünkü yasadışı bişey yapmamış olucaz

lucapicola

17:00 de 23 Nisan önündeyim. Efendice mektubumuzu iletiriz başkana.

Kais

Akyol

red_white

arkadaşlar kaçırmamamız lazım bu fırsatıı gelmeye çalışmayın gelin