Coşkundere istifadan vazgeçti!

Başlatan Amsterdamli, 08 February 2009, 16:58:39

« önceki - sonraki »

cembaba

haydee... gene yönetimimiz yok hayırlı olsun arkadaşlar...

Sadece Samsunspor

Giden gider elbet yeni birileri gelir gider ama cefayı bu şanlı taraftar çeker

FaT1h

yok yok bizi istemiyolar başkan zorla getirildim gibi konuşmuş yav

cembaba

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 09 February 2009, 23:33:09
Giden gider elbet yeni birileri gelir gider ama cefayı bu şanlı taraftar çeker

Doğrdu da hep çeken biziz ya :( sıkıldık artıkkkkkkkk

Sercan

Alıntı yapılan: CemBaba - 09 February 2009, 23:34:10

Taraftarız biz çekeriz cefa ama bu kadarıda fazla be...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: CemBaba - 09 February 2009, 23:34:10

evet sıkıldık ama yapacak bişe yok, bize bu sıkıntıları çektirenlere okuyorum her akşam ;)

FaT1h

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 09 February 2009, 23:35:30

evet sıkıldık ama yapacak bişe yok, bize bu sıkıntıları çektirenlere okuyorum her akşam ;)

bende okuyom hemde ne okuyom varyaa ...

Amsterdamli

Burada bir seye aciklik getirmek istiyorum. Yoneticilerin/baskanin istifa haberini medyadan/basindan ogrendik yada gazetecilere "simdi sizden duyuyorum bunu" demelerini anlamiyorum. Mac bitiminde Tahsin Kosife mikrofon uzatilinca "Su an baska bir sıkıntimiz var" dediginde Coskunderenin istifa edecegi haberini aldigi icin oyle soyluyor. Arkadan Naci Pinar "Sakin simdi deklare etme" diyor zaten. Futbolcularin galibiyete ragmen ve sevinc gosterilerine ragmen yuzlerinden dusen bin parca. Kenan "Galibiyeti hocamiza armagan ediyoruz" diyor. Can keza ayni sekilde yuzunun her halinden durum anlasiliyor.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 10 February 2009, 00:58:33
Burada bir seye aciklik getirmek istiyorum. Yoneticilerin/baskanin istifa haberini medyadan/basindan ogrendik yada gazetecilere "simdi sizden duyuyorum bunu" demelerini anlamiyorum. Mac bitiminde Tahsin Kosife mikrofon uzatilinca "Su an baska bir sıkıntimiz var" dediginde Coskunderenin istifa edecegi haberini aldigi icin oyle soyluyor. Arkadan Naci Pinar "Sakin simdi deklare etme" diyor zaten. Futbolcularin galibiyete ragmen ve sevinc gosterilerine ragmen yuzlerinden dusen bin parca. Kenan "Galibiyeti hocamiza armagan ediyoruz" diyor. Can keza ayni sekilde yuzunun her halinden durum anlasiliyor.

Tahsin Kosif ve Naci Pınar istifa haberini daha önce öğrenmiş başkanda o sıra vali bey ve diğer şahıslar tarafından tebrikleri kabul ediyor olmasından dolayı haberdar olamamış farzı misalle düşünürsek Basından öğrenmiş olması muhtemel olabilirmi ?

Yönetim Hata yapıyor yapmaları normal Hocada öyle Biz burda bu yakalanan olumlu tablonun sorun ne olursa olsun bozulmamasını savunacağımız yerde herkes bi yerden tutmuş olayı çekiştirip duruyor arkadaşlar lütfen yapıcı olalım (kişisel değil sözüm)

merkez

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 10 February 2009, 01:10:06
Tahsin Kosif ve Naci Pınar istifa haberini daha önce öğrenmiş başkanda o sıra vali bey ve diğer şahıslar tarafından tebrikleri kabul ediyor olmasından dolayı haberdar olamamış farzı misalle düşünürsek Basından öğrenmiş olması muhtemel olabilirmi ?

Yönetim Hata yapıyor yapmaları normal Hocada öyle Biz burda bu yakalanan olumlu tablonun sorun ne olursa olsun bozulmamasını savunacağımız yerde herkes bi yerden tutmuş olayı çekiştirip duruyor arkadaşlar lütfen yapıcı olalım (kişisel değil sözüm)

Çok güzel bir yorum aynen katılıyorum ve pozitif yaklaşımından ötürü tebrik ediyorum

Kaya

Teknik Direktör Ercüment Coşkundere'nin istifasıyla büyük bir şok yaşayan ve Karşıyaka gibi zirve hedefleyen bir rakip karşısında alınan üç puanın sevinci yarıda kalan Samsunspor'da sular durulmuyor.

İstifa ile ilgili yeni iddialar ortaya atılırken, Ercüment Coşkundere'nin görevi bırakmasının perde arkasında Giresunspor karşılaşmasında ve sonrasında yaşanan tatsız olaylar olduğu öğrenildi. Kulüp çevresinden sızan bilgilere göre deplasmanda oynanan ve 1-0 kaybedilen Giresun müsabakasında yönetim ile teknik heyet arasında şu tatsız olaylar yaşandı:

Giresun'daki müsabakanın ilk yarısı sona erdiğinde Başkan Fuat Köktaş, Futbol Şube Sorumlusu Tahsin Kosif'i çağırır ve 'Hakan Koçarslan kırmızı kart görecek. Hocaya söyleyin, Hakan'ı oyundan alsın' der. Bunun üzerine kulübeye haber gönderen Kosif, Hakan'ın oyundan çıkarılmasını ister. Kendisine iletilen bu haberden rahatsız olan ancak kimseye birşey belli etmeyen Coşkundere, Hakan'ı ısrarla oyunda tutar. İlerleyen dakikalarda da Hakan, kırmızı kart görünce yönetim ile teknik heyet arasında ipler kopar.

Teknik Direktör Ercüment Coşkundere'nin dediklerini yapmamasına sinirlenen Başkan Fuat Köktaş ve yöneticiler, Karşıyaka maçına hazırlanan Samsunspor'un hiçbir antrenmanına gitmezler. Yönetim, bu periyot içinde kendi arasında mini bir toplantı organize eder ve Karşıyaka müsabakasının berabere bitmesi ya da kaybedilmesi halinde Ercüment Coşkundere'yi görevden almaya karar verir. Bu karardan bir şekilde haberdar olan Coşkundere, Karşıyaka müsabakasının maç toplantısında konuyu futbolcularına açar ve şunları söyler: Arkadaşlar hepiniz bana çok destek oldunuz. Zor günlerde Samsunspor'un başarısı için büyük fedakarlık yaptınız. Bunu ilk sizin bilmenizi istiyorum. Karşıyaka maçı sonrası görevimden istifa edeceğim. Bana galibiyet armağan ederseniz çok mutlu olurum' der. Bunun üzerine futbolcular da kendisine galibiyet sözü verir.

Müthiş bir mücadelenin ardından Samsunspor, Karşıyaka'yı 2-1 mağlup eder. Hakemin bitiş düdüğüyle birlikte futbolcular Teknik Direktör Ercüment Coşkundere'ye koşup hocalarına verdikleri desteği ifade ederler ve galibiyeti ona armağan ederler. Derken teknik heyet ve futbolular taraftarı selamladıktan sonra soyunma odasının yolunu tutar. Soyunma odasında Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Abdik ile Kaleci Antrenörü Mehmet Bayraktar arasında tartışma ile başlayan süreç yumruklaşma ile devam eder. Morali daha da bozulan Coşkundere, medyanın karşısına çıkar ve istifasını açıklar. Alınan kötü bir sonuç halinde hocanın görevine son vermeyi planlayan yönetim istifayı medyadan öğrenir. Yaşanan bu sürecin ardından Başkan Fuat Köktaş, hocayı eleştiren bir açıklama yapar. Bütün bu gelişmelerin ardından şok yaşayan Samsunsporlu taraftarlar şimdi Ercüment Coşkundere'nin istifanın nedenleriyle ilgili yapacağı açıklamayı bekliyorlar.

Haber Kaynağı: SAMSUN .NET

Kaya

Alıntı yapılan: iak5529 - 10 February 2009, 01:46:22
Teknik Direktör Ercüment Coşkundere'nin istifasıyla büyük bir şok yaşayan ve Karşıyaka gibi zirve hedefleyen bir rakip karşısında alınan üç puanın sevinci yarıda kalan Samsunspor'da sular durulmuyor.

İstifa ile ilgili yeni iddialar ortaya atılırken, Ercüment Coşkundere'nin görevi bırakmasının perde arkasında Giresunspor karşılaşmasında ve sonrasında yaşanan tatsız olaylar olduğu öğrenildi. Kulüp çevresinden sızan bilgilere göre deplasmanda oynanan ve 1-0 kaybedilen Giresun müsabakasında yönetim ile teknik heyet arasında şu tatsız olaylar yaşandı:

Giresun'daki müsabakanın ilk yarısı sona erdiğinde Başkan Fuat Köktaş, Futbol Şube Sorumlusu Tahsin Kosif'i çağırır ve 'Hakan Koçarslan kırmızı kart görecek. Hocaya söyleyin, Hakan'ı oyundan alsın' der. Bunun üzerine kulübeye haber gönderen Kosif, Hakan'ın oyundan çıkarılmasını ister. Kendisine iletilen bu haberden rahatsız olan ancak kimseye birşey belli etmeyen Coşkundere, Hakan'ı ısrarla oyunda tutar. İlerleyen dakikalarda da Hakan, kırmızı kart görünce yönetim ile teknik heyet arasında ipler kopar.

Teknik Direktör Ercüment Coşkundere'nin dediklerini yapmamasına sinirlenen Başkan Fuat Köktaş ve yöneticiler, Karşıyaka maçına hazırlanan Samsunspor'un hiçbir antrenmanına gitmezler. Yönetim, bu periyot içinde kendi arasında mini bir toplantı organize eder ve Karşıyaka müsabakasının berabere bitmesi ya da kaybedilmesi halinde Ercüment Coşkundere'yi görevden almaya karar verir. Bu karardan bir şekilde haberdar olan Coşkundere, Karşıyaka müsabakasının maç toplantısında konuyu futbolcularına açar ve şunları söyler: Arkadaşlar hepiniz bana çok destek oldunuz. Zor günlerde Samsunspor'un başarısı için büyük fedakarlık yaptınız. Bunu ilk sizin bilmenizi istiyorum. Karşıyaka maçı sonrası görevimden istifa edeceğim. Bana galibiyet armağan ederseniz çok mutlu olurum' der. Bunun üzerine futbolcular da kendisine galibiyet sözü verir.

Müthiş bir mücadelenin ardından Samsunspor, Karşıyaka'yı 2-1 mağlup eder. Hakemin bitiş düdüğüyle birlikte futbolcular Teknik Direktör Ercüment Coşkundere'ye koşup hocalarına verdikleri desteği ifade ederler ve galibiyeti ona armağan ederler. Derken teknik heyet ve futbolular taraftarı selamladıktan sonra soyunma odasının yolunu tutar. Soyunma odasında Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Abdik ile Kaleci Antrenörü Mehmet Bayraktar arasında tartışma ile başlayan süreç yumruklaşma ile devam eder. Morali daha da bozulan Coşkundere, medyanın karşısına çıkar ve istifasını açıklar. Alınan kötü bir sonuç halinde hocanın görevine son vermeyi planlayan yönetim istifayı medyadan öğrenir. Yaşanan bu sürecin ardından Başkan Fuat Köktaş, hocayı eleştiren bir açıklama yapar. Bütün bu gelişmelerin ardından şok yaşayan Samsunsporlu taraftarlar şimdi Ercüment Coşkundere'nin istifanın nedenleriyle ilgili yapacağı açıklamayı bekliyorlar.

Haber Kaynağı: SAMSUN .NET

Bu haber bu şekilde doğru ise var ya yazıklar olsun size ilk okuldaki çocuklar bile sizden daha olgundur be koskoca SAMSUNSPOR burası beyler yazıktır yazık!

tuzlalı

10 February 2009, 02:43:22 #267 Son düzenlenme: 10 February 2009, 02:56:52 tuzlalý
En zor döneminde önemli kaynaklardan destek göremeyen, sahipsiz kalmış Samsunsporumuzu yönetmeye talip olmuş, bu konuda gecesini gündüzüne katıp çalışan yöneticilerimizi bu hallerde görmeye üzülmemek elde değil.

Kırılganlıkları ve sonuca göre bu aşırı tepkilerini, gösterdikleri gayrete ve emeğe bağlıyorum. Kararlarını duygusal buluyorum. Gerçek mana da gayret göstermeyen hiç kimse böyle duygusal kararlar almaz elbette.

Ercüment hocanın, aldığı görevi layıkıyla yapmak istediğine ve çaba harcadığına inanıyorum. İşine müdahale edilmesine gösterdiği tepkiye de saygı duyuyorum. Kendisiyle fikir paylaşımı havasında değilde, telkinde bulunma edasıyla konuşulduysa, elbette rahatsız olacaktır.
Ama soruna bulduğu çözümü kabul etmekte mümkün değil.

Samsunsporun kendi değerleriyle yol almasını hem Samsunsporun kazanması, hem de Samsunun evlatlarını kazanması için istiyoruz. Kulübü kolay kolay yüzüstü bırakmayacağını düşünerek istiyoruz. Ama maalesef dışardan gelme bir hoca gibi davranmış Coşkundere. Çözüm üretmek yerine pes etmekte bulmuş çareyi.
Eğer rahatsızlıklarının kaynağı başkan değil de diğer yöneticilerse, konuyu başkana taşıyarak çözüm bulması daha doğru olurdu. Eğer hala Samsunsporun menfaatlerinden bahsediyorsa.

Hayır sorun takıma müdahale ve kaynağı da başkanın kendisiyse, bırakında adam takıma bu kadar da müdahale etme hakkına sahip olsun. Adam bu takımın başkanı yahu.

Teknik heyete başkanın müdahalesi istifa sebebi sayılacak kadar bu takımın sorunları azaldıysa, bu yönetimin bu kadar kolay harcanmaması gerekir. Bunu en iyi bilmesi gerekenlerden birinin, daha önce çok daha zor bir süreçte aynı görevi almış olan Ercüment Coşkundere olması gerektiğini düşünüyorum.

Samsunspor için çok önemli emekleri olan insanların böyle halledilebilecek meseleleri büyütüp, kendi emeklerine ve Samsunspora zarar verir hale gelmesini kabul edemiyorum.

Umarım herşey bir iki gün içinde yoluna girer ve herkes hatasını anlar. Sizin kavga edeceğiniz çok insan var bu şehirde. Bırakın birbirinizle uğraşmayı da, aleni düşmanlıkları devam eden hainlere arka kapıdan kaçma fırsatı vermeyin. Yaptığınız bu kavga sonucu takımın başarısız bir sürece girmesi demek, Samsun şehrinde Samsunsporsuz hedefleri olan aymazların önlerindeki en büyük engelin ortadan kalkması demek olur maalesef. Fırsatta vermeyin, emeklerinize de Samsunspora da yazık etmeyin.

marsilyadankskli

Gecmis olsun Samsunspor camiasina...  bi seyler yoluna girmisken  yazik olmus gercekten
bir an once hallolur insallah...

AntZ

Sağol Karşıyaka lı... Bu "birşeyler yoluna girmişken"  cümlesindeki "birşeyler" aslında tam da bizim durumumuzu anlatıyor... Ama görmezden gelemeyeceğimiz  yolunda olmayan birşeylerde var. Yolunda giden birşeyler evimizdeki, gitmeyen birşeyler de deplasmandaki maçlar. Deplasmandaki Erciyes beraberliğini saymazsak Altay maçından sonra tam 9 haftadır evimizde kazanıp deplasmanda kaybediyoruz. Hatta işin biraz daha mizahi boyutuna bakarsak iddaacılar için bu takım bulunmaz fırsat, kiminle oynarsa oynasın 1 yazanlar son 9 haftanın 8 inde kazanmışlar.

Bir takım evinde kazanıp bırakın beraberliği deplasmanda puan bile alamıyorsa bunu sadece seyirci avantajına bağlamak benim aklıma yatmıyor. Hiç bir yönetimin hocaya müdahale etmesini doğru bulmuyorum, ayrıca Ercüment hocanın da iyi bir hoca olduğunu düşünüyorum. Ama deplasman da kaybedilen maçları belki deplasman da oynamayı bilmemeye, teknik ve taktik hatalara bağlıyorum. Çünkü şuna inanıyorum ki evinde olduğu gibi bu takım kazanmak için oynadığında maçı çevirmesini, kazanmasını biliyor. Ne zaman ki önce 1 sonra 3 puan için oynamaya kalkıp savunmayı ön planda tuttuğumuzda maçı kaybediyoruz. Bunları Ercüment hoca yanlış yapıyor diye de söylemiyorum, belki takımın yapısı, genç olması ya da farklı nedenler...

Asıl anlatmak istediğim konuya gelirsek te, yönetiminde deplasmandaki bu kötü gidiş karşısında gördüğü yanlışlar var ki müdahele etme gereği duydular belki de... Anlatılanlar kadarıyla şunu söyleyebilirim ki yönetim bence müdahele etmekte haklı ama müdahele şekli, yeri ve zamanı son derece yanlış.

Ve bu yanlışın sebep olduğu yönetim ve hoca tarafından yapılan yanlışlar zinciri var ki ortada bir uzlaşma çabasının olmadığını, iki tarafın da benim dediğim olacak tavrında olduğunu çağrıştırıyor insanda.

İşin özüne inersek bu istifanın arkasındaki asıl sorun bence ne Ercüment hoca ne de müdahele eden yöneticilerdir. Asıl sorunumuz kurumsal bir yapı, teknik ekip, futbolcular ve yönetimle ilişkileri sağlayan bir menejerlik sisteminin olmaması, her yöneticinin canı istediğinde takıma ya da teknik ekibe direkt müdahele edebilmesidir...

Maddi durumumuz ne olursa olsun, hangi ligde oynarsak oynayalım, başımızda hangi hoca bulunursa bulunsuz kurumsal bir yapıya kavuşmadığımız sürece bu tür sıkıntılarla karşılaşmaya devam edeceğiz