taraftarın hareketı ıstıfayı dogurdu

Başlatan şimşek_55, 26 January 2009, 01:02:39

« önceki - sonraki »

samsunmania

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 26 January 2009, 01:32:02
tamam küfür konusunda haksısız bu haftaiçi idmanda gereği yapılır büyük ihtimal. ayrıca burhan 7-8 kilometre koşup bilmem kaç ay sonra 2 gol attıysa tamam allah razı olsun attı yendik seviyorum onu. bizde 7-8 kilometre uzaklardan her iki haftada bir yürüyüp dersanelerimizi asıp aç karnımıza gelip orda 90 dakika oturmadan gırlağımız yarılana kadar bağırıyoruz yıllardır. ayrıca ben o kadar maça geldim ilk defa bir futbolcu o taraftar çağırdımı gelmedi bunun ilk yapan da burhandır 70 dakka top oynamak neymiş 7-9 km koşmak neymiş biz celilleri serkanları canları biliyoruz onlar ölseler bile gelirlerdi o tribünlere. biliyoruzi taraftar çağırsa gitsem oley oley desem dediklerini. burhan bizim davetemizi geri çevirmiş stadın yarısını dolaşmış bizi ise yüz üstü bırakmnıştır. bu bu taraftara yapılan bir saygısızlıltır. tamam küfür olmamalıydı ama iş işten geçti.

En güzelini en başta söyledin. Hafta içi lütfen bu işi halledin. Haklısın. Ben de Eminleri, Rıfatları gördükten sonra bazışeyler acayibime gidiyor ama bunun tepkisi yanlış verilmiş. Sen ölümüne Samsunsporlusun, o ise takımın işçisi. Kendi beklentinle onunki faklı. Biz de ondan maksimum verim almak için uğraşmalıyız. Sizlere güveniyorum. Bu işi lütfen halledin.

Kaya

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 26 January 2009, 01:37:38
Biz de ondan maksimum verim almak için uğraşmalıyız. Sizlere güveniyorum. Bu işi lütfen halledin.

bu söze ekleme yaparak %100 katılıyorum eğer bir futbolcu gönülden SAMSUNPOR lu değilse yani sen çağırmadan bile tribüne gelenlerden değilse içince SAMSUNSPOR aşkı yoksa bence samsunsmania nın dediği gibi maksimum verim almaya çalışmalıyız keşke tüm futbolcularımız oktay olsa can olsa kenan olsa kim istemezki

Clint_Eastwood

Bir taraftar grubunun egosu herşeyi mahvetti maalesef...

Çok mu önemli o futbolcunun gelmesi...

Eşi o staddayken bunu yaşatmak zorundamıydınız?

Daha medeni bir tepki göremeyecek miyiz sizden?

BafraBelediyespor

Olmaz yaa... Güzel bir Mac oynuyor Takimimiz ve Taraftarimiza bak!! Ayip denen birsey var yaa. Adam hadi diyelim Tribüne gelmek istemedi (ki öyle oldugunu sanmiyorum) ne olacak? Illa küfürmü etmek lazim? Bir düsünsenize size edilse küfür? Insanin akli almiyor... Adam iki gol atmis(atmasada farketmez)... Belki takimimiz dahada ileriye gidecek... Sakbayi cikaralim önümüze koyalim... Samsunsporumza destek oluyorsak maca gidelim, köstek olacaksak gitmeyelim... Formalarimizi satin alalim Baskandan ve Belediyeden Takima maddiyat istemeyelim, Takimiza biz sahip cikalim!!!! Insallah böyle olaylar birdaha olmaz....

King Of The North

Hiçbir futbolcu Samsunspordan büyük değildir ne küfür edildi bilmiyorum tasvip de etmiyorum ama taraftar bir futbolcuyu çağırıyorsa o futbolcu tribüne gidecek taraftarı selamlayacak.

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 26 January 2009, 11:15:27
Hiçbir futbolcu Samsunspordan büyük değildir ne küfür edildi bilmiyorum tasvip de etmiyorum ama taraftar bir futbolcuyu çağırıyorsa o futbolcu tribüne gidecek taraftarı selamlayacak.

oh be bizi anlayan biri çıktı nihayet tamam küfürü savunmuyorum ama olay bu geleceksin 2 elin kandada olsa geleceksin.

red_white

hasan zaten siz haksızsınız demioruz sadece küfür olayı kötü oldu sonuçta eşi felan vardı sanırım tribünde .. hafta içi zaten gerekenin yapılıcağını tahmin ediyorum istifayı geri çevirebiliriz taraftar olarak  arkadaşlar kimse Samsunsporun üstünde değildir önemli olan hatayı düzeltmektedir vede buda yapılıcaktır. fazlada uzatmayalım yapıcaklarımıza bakalım arkadaşlar

kuzey55

ya bu konu çok uzadı.kimeye faydası olmaz bunun.haftaiçi gereken yapılır giresun maçında yine gönlü alınır.

karma55

Samsunsporumuzun bu hale gelmesinin sebebi taraftarımızdan başkası değildir zaten.bunun bir çok örneği var .

Kadir ÇELEBİ

Burhan: Galibiyete sevinemedim

Uzun bir aradan sonra 2 gol birden atarak Kartalspor karşısında alınan galibiyetin mimarlarından olan Burhan Coşkun, galibiyete sevinemediğini söyledi.

HAKEM İZİN VERMEDİ
Taraftarın küfürlü tezahüratını hakatmediğini belirten tecrübeli golcü,"Hocam oyundan çıkarınca kulübele gittim. Ancak taraftarlar beni tribünlere çağırdı. İki tribüne gittim ve taraftarımla bütünleştim. Bu sırada Şeref Tribünü'nün yan tarafındaki tribünden çağrıldığımı duydum, tam oraya gideçektim 4. hakem izin vermedi" dedi.

ÇOK ÜZÜLDÜM
Taraftarın küfür ettiğini arkadaşlarının söylediğini de ifade eden Borhan Coşkun,"Bu sırada yanıma taraftardan sorumlu yöneticimiz Olcay İnanç geldi ve taraftarın yanına gideceğimizi söyledi. Tüm olanlara rağmen yine gittim ve taraftarmızızdan özür diledim. Uzun bir adana sonra 2 gol birden atmanın ve galip gelmenin sevincini yaşayamadım. Çok üzüldüm" diye konuştu.

http://www.samsun.net/haber/burhan-galibiyete-sevinemedim-3211.htm

Kadir ÇELEBİ

Köktaş: Küfür edenleri kınıyorum

Burhan'a yapılan küfürlü tezahüratı çok sinerlenen başkan Fuat Köktaş,"Nelerle uğraşıyoruz görüyorsunuz.

Takımımız sahada fırtına gibi esiyor, beş dakikada 2 gol atıyor ve daha sonra bu gol yağmurunu sürdürüyor. Gollerin ikisini ise Burhan atıyor, sonrası küfür. Bu dünyanın neresinde görülmüş bir durum. Bunun mazereti olmaz. Küfür edenleri kınıyorum" diyerek tepkisini gösterdi.

http://www.samsun.net/haber/koktas-kufur-edenleri-kiniyorum-3210.htm

Tiryakiler55

bu nasil taraftarlik anlamadim... ben bir samsunspor taraftari olarak herhangi bi futbolcunun beni selamlamasini beklemem... takim güzel futbol oynasin ba$arili olsun bizleri kartalspor'a kar$i ettigi gibi mutlu etsin... bir futbolcu gönlümüzü selamlayarak degil GÜZEL TOP OYNAYARAK alsin... ve onuda iki gol attigini göre burhan yapmi$ sayilir. hafta sonuna degil bence hafta ici idman'a gidilir adam gibi özür dilenmesi gerekir. haksizlik eden özür dilemeyide bilmeli.

adige73

Alıntı yapılan: 35ama55 - 26 January 2009, 14:27:07
hiç öyle kapatılsın , uzamasın , hafta içi gönlü alınsın dıye kapatılacak bır mevzu degıl bu ..
4-0'lık maçta 2 gol atan adama tribüne gelmedi veya gelemedi diye sövenlerın uzerıne gıdılmesı lazım .. taraftar boyle olunmaz , cefa cektık ıslerını gecınız .. eger taraftarlar 4-0 kazanılan macın keyfını sürdürmek yerıne , topcuya küfrediyorsa ; onlar ıcın samsunspor degıl gruplarının şanı önemlidir , bu tez de stadda bölük pörçük olan gruplardan anlaşıldıgı uzere dogrulanır .

katılıyorum ayriyetten burhanın taraftara gitmemek gibi bi sorunu olsa maraton tribüne kadar gelip taraftarı selamlamazdı.

yönetici

26 January 2009, 17:48:02 #28 Son düzenlenme: 26 January 2009, 18:03:12 Amsterdamli
Alıntı yapılan: şimşek_cemo - 26 January 2009, 17:44:20
mesaj silindi

şimşek cemo
seni daha önce de ikaz etmiştik
forum kurallarına uy diye...
işin gücün sağa sola sataşmak, varlığının bir faydası olmadı yokuluğunu aramayız.

Efsane Meskenler

Alıntıbeyler küfürü savunduğumuz felan yok bu yıl ik defa stadda küfür edildi (mekansızşirinler olarak)
orda biz görceğimizi gördük kimse bir futbolcuya küfür etmeye heveslide değil. şunu kafanıza sokun BURHAN BİZ ÇAĞIRDIĞIMIZDA BİZİM ORAYA GELMEK İÇİN HİÇ BİR ÇABA SARFETMEDİ.

bu konuya bişe yazmıycam diyom kendime yin ekendımı tutamadım  burhanı ilk çagıran biziz taki burhanın gelmesı ıcın 5 dk susmadan bagırdık yerınden kalktı tam yanımıza gelmeden bıle alkış yaptı gıttı sonra maraton cagırdı bu sefer yıne kıramadı onların orayada gıttı sonra klübeye gıderken siz cagırdınız sen dıyosunkı adam barı bı el sallar ben gordum klübeye oturmadan size doğru el salladı ve gelemıycenı soyledı bunu daha ustelemeye gerek yokkı adam yorgunum dıyo he ayrıca  samsunspor takım olarak maç oncesı ısınmada sıze ve maraton trıbunlerıne gıttı bız cagırdık bıze bı el salladılar  bız yıne devam ettık buraya buraya samsunspor buraya diye yıne el salladılar tmm dedık bunlar gelmıycek bız ısımeze bakalım  bu durumda napalım yanı takımamı sovelım gelmıyolar dıye  bıde ayrıca benım gordugum kadarıyla burhan gelmıyınce sızın raya kapalı trıbunune daha yakınlastınız gordugum kadarıyla bıde kapalıda samsunsporlularla tartıştınız...