taraftarın hareketı ıstıfayı dogurdu

Başlatan şimşek_55, 26 January 2009, 01:02:39

« önceki - sonraki »

şimşek_55

Burhan Coşkun'a yanında küfür ettiklerini söyleyen İnanç, "Bunu ne Burhan ne de ben hakettim" dedi ve ekledi:

Samsunspor'da Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Olcay İnanç, Kartalspor maçında taraftarın kendi yanında Burhan'a küfürlü tezahüratta bulunmasından dolayı istifa ettiğini açıklarken, "Taraftarlar için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak buna rağmen futbolcumuza küfür ediliyor" dedi

YANLIŞ ANLAŞILMA
Kırmızı- Beyazlılar'da Kartalspor maçında iki gol birden atan Burhan Coşkun'a küfürlü tezahürat yapılmasının yankıları sürüyor. Tecrübeli futbolcu maçın 68. dakikasında oyundan çıkarken taraftarlar tarafından ayakta alkışlanmıştı. Bütün tribünleri selamlayan Burhan, bir tribüne ise 4. hakemin izin vermemesi nedeniyle gidememişti. Ancak bu taraftarlar bunu bir art niyet olarak ayğılayınca tecrübeli futbolcuya küfürlü tezahüratta bulundular.

İNANÇ ANLATTI
Küfürlü tezahüratta bulunan taraftar grubunu susturmak için Samsunspor Taraftardar Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Olcay İnanç, büyük çaba sarfettiğini söyledi.İnanç'ın taraftarlara 4. hakemin izin vermediğini anlatmasına rağmen küfürlü tezahüratta bulunduklarını söyledi.Olcay İnanç, hakemden izin alarak 2 gol atan Burhan Coşkun'u tribünlere götürdüğünü belirterek,"Buna rağmen küfürlü tezahüratlar sürdü ve olaya Başkan Fuat Köktaş ve diğer taraftarlar da tepki gösterdi" dedi.

GECE UYUYAMADIM
Taraftarın bu yaptıklarına bir anlam veremediğini belirten İnanç, "Ben onlara hakemin izin vermediğini söyledim. Ancak buna rağmen yanımda bile Burhan'a küfür ettiler. Gece uyuyamadım. Böyle birşeyi hakettiğimiz düşünmüyorum. Taraftarlar için sezon başından bu yana elimden ne geliyorsa yaptım. Ancak bu barağı taşıran son damla oldu. Samsunspor'da sürdürdüğüm bu onurlu görevden bugün itibariyle istifa ediyorum" diye konuştu.

berusa55

Skor açısından iyi geçen bir hafta sonu ancak bu kadar zehir olabilirdi bu istifa haberleriyle! Önce Burhan olayı ardından Cantuğ hoca istifası şimdi de bu. Hakikaten ilginç bir şehiriz hem de çok!

Sadece Samsunspor

böyle taraftarlık mı olur sıçtınız içine maçında havanında >:(

samsunmania

Tez elden Olcay İnanç ve Burhan'ın gönlünü almak lazım.Herşey iyi giderken bir şeyler mi olmalı? Yıktığını yapmak da bir erdemdir.Özür de erdemlerin en büyüğüdür. Küçülmek demek değildir. Hata biz insanlar için.

şimşek_55

Hep böyle oynayın canımızı verelim25 Ocak 2009 Pazar
Uzun zamandan beri sahamızda farklı gelememiştik. Bunun sevincini ayrıca yaşadığımızı belirtmek isteriz. Kartalspor'un
yaşadığı sorunlar yönetimsel ve teknik ekip bakımından bizi hiç alakadar etmiyor. Güzel hava ile başlayan bir maç birbirinden
güzel gollerin yanında taraftarında etkisi ile skora yansıdı. Bütün futbolcu kardeşlerimiz dün sahada Samsunspor formasının
hakkını vererek oynadılar. Dün giymiş oldukları siyah forma ile 20 Ocak 1989 günü geçirdikleri trafik kazasında hayata
gözlerine yuman Nuri Asan, Tomiç, Muzaffer, Mete Ve Asım Özkan'lar gibi oynadılar. Onlara verilecek en güzel hediyeyi dün
sahada vermiş oldular. Sahada muhteşem hareketler ile takımı coşturan Sercan Temizyürek dün gördüğü sarı kart ile Giresunspor maçında cezalı duruma düştü.
Diğer bir yanda tribünde dikkatimi çeken Sefa Aksoy idi. Yerinde duramıyordu. Gençti yetenekliydi ama nedense kadro dışı kalmıştı. Belkide takımdaki yerini alsaydı durum daha farklı olurdu. Sefa'nın bir an önce hatasını anlayıp takımda yerini almasını istiyoruz. Bütün takıma ve ekip arkadaşlarına güzel futboldan dolayı teşekkür ediyoruz. Maçın sonlarına dogru oyundan alınan Burhan coşkun Mekansız Şirinler tarafından trübünlere çağırılmasına rağmen çeşitli bahaneler ile tribünlere gelmemesi büyük bir tepkiye neden oldu. Grup olarak hiçbir futbolcuyu ayrı gayrı tutmadık. Son anda hatasını anlayıp Olcay inanç ile birlikde tribünlere gelip özür dilemiştir. Futboluna ve efendiliğine bir diyeceğimiz yok. Hocamız Coşkundere'nin maçtan sonra yapmış oldugu açıklamaları kınıyoruz. Kimse bizim mutluluğumuza gölge düşüremez. Biz son 3 senedir her gün ağlıyoruz.
Maçtan önce 24 Ocak 2008 günü geçirdigi elim bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan canı gönülden Samsunlu ve Samsunsporlu olan merhum Teoman Taş kardeşimizi ölümünün birinci yılında Ladik'de mezarı başında andık. Bu önemli günde arkadaşları Samsunsporlular, meslektaşları ve baro başkanımızında bizlere eşlik etmesi bizlere ayrıca gururlandırmıştır. Hepsine teşekkür ediyoruz. Yarın oynanacak SBK-Beşiktaş maçına bütün Samsunluları ve Samsunsporluları takımımızı yanlız bırakmamalarını ve bir şölen içinde alınacak galibiyete pay sahibi olmaları için salona bekliyoruz. Renktaşımız Sivasspor'a Süper ligde başarılar diliyoruz.

şimşek_55

55.hakan

hadi bakalım kapatın bu konuyu da kapatabilirseniz >:(

HaSaNCaN

ya arkadaşlar bu 4. hakem bizim yedek kulubesini en solunda görev yapıyoda bizmi bilmiyoz anlamıyomki. adam yedek kulubesinin sağına bile gelmediki 4. hakem uyarsın bu kadar da sallama olmaz ya. burhana en ufak bir 4. hakem müdahalesi olmadı. adam resmen üşendiği için gelmedi bizim oraya. bunu anlamak istemiyormusunuz daha nabalım. hadi 4. hakem izin vermedi diyelim insan bi bakan elini havaya kaldırır içten bir gülümser aynı Ömür Ejder oyundan çıktıkdan sonra yaptığı gibi........

seckin55

ayıp yaa...ne art niyeti arıyorsunuz yaa.kim kime ayrımcılık yapacak...

55.hakan

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 26 January 2009, 01:13:42
ya arkadaşlar bu 4. hakem bizim yedek kulubesini en solunda görev yapıyoda bizmi bilmiyoz anlamıyomki. adam yedek kulubesinin sağına bile gelmediki 4. hakem uyarsın bu kadar da sallama olmaz ya. burhana en ufak bir 4. hakem müdahalesi olmadı. adam resmen üşendiği için gelmedi bizim oraya. bunu anlamak istemiyormusunuz daha nabalım. hadi 4. hakem izin vermedi diyelim insan bi bakan elini havaya kaldırır içten bir gülümser aynı Ömür Ejder oyundan çıktıkdan sonra yaptığı gibi........
ya hala neyi savunuyosun küfür edilmiş küfürü mü savunuyosun adam yönetici yalan mı söyleyecek daha sonra yalan söyleyen bir insan niye istifa etsin

Kaya

Bu ne yaa bu kadar olur zaten senelerdir hep yüzümüz asık bari mutlu olduğumuzda yapmayın ERCÜMENT COŞKUNDERE yi açıklamalarından dolayı kınıyırpzu deniliyor yazıda iyi de bir takımın hocası futbolcusunu savunmaz ise bir daha ki maça nasıl hazırlar nasıl saha ya çıkarır.inanmak mümkün değil bu nasıl bir haftadır 4-0 gibi net bir skorla maç kazanmıyoruz sevinemiyoruz samsunumuzun temsilcisi senelerdir bayanlar liginde mücadele eden jimnastik kulübünü yeniyor tam seviniyoruz diyoruz yine olmuyo olmuyo olmuyo.

Bu olayın olmasına sebebiyet veren isimler kim ise bir an önce yapmaları gerekeni yapıp özür dilemeliler yoksa bu konu unutlmadan bir yara gibi sürekli kaşınır.

HaSaNCaN

beyler küfürü savunduğumuz felan yok bu yıl ik defa stadda küfür edildi (mekansızşirinler olarak)
orda biz görceğimizi gördük kimse bir futbolcuya küfür etmeye heveslide değil. şunu kafanıza sokun BURHAN BİZ ÇAĞIRDIĞIMIZDA BİZİM ORAYA GELMEK İÇİN HİÇ BİR ÇABA SARFETMEDİ.

Kaya

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 26 January 2009, 01:19:15
beyler küfürü savunduğumuz felan yok bu yıl ik defa stadda küfür edildi (mekansızşirinler olarak)
orda biz görceğimizi gördük kimse bir futbolcuya küfür etmeye heveslide değil. şunu kafanıza sokun BURHAN BİZ ÇAĞIRDIĞIMIZDA BİZİM ORAYA GELMEK İÇİN HİÇ BİR ÇABA SARFETMEDİ.

tamam kardeşim davanızda haklı olabilirsiniz burhan ın gelmemesi yanlış  olabilir ama bunun tepkisi küfür olmaz hele ki adamın karısın tribünde olduğunu düşünürsek kendi açımızdan düşündüğümüzde n kadar acı olduğunu daha iyi anlarız.

burhan gelmedi mi kardeşim size sizde ona gitmezsiniz tüm futbolcuları çağırır onu çağırmazsınız tepkinin de centilmence olanı ne güzeldir keşke böyle bir şey yapılmış olsaydı

samsunmania

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 26 January 2009, 01:19:15

Adam 70 dk top oynuyor. En az 7-8 km koşmuş demektir. Yorulmuş olamaz mı? O kadar yer gezmiş takati kalmamış olamaz mı? Bizim için çabalayan arkadaşımıza küfür etmeyi mi gerektiriyor? Lütfen savunmaya geçme güzel kardeşim. Bunun adı hata. Maçtansonra takımı çağır, Burhan sen gelme de. Bu da tepki.

HaSaNCaN

tamam küfür konusunda haksısız bu haftaiçi idmanda gereği yapılır büyük ihtimal. ayrıca burhan 7-8 kilometre koşup bilmem kaç ay sonra 2 gol attıysa tamam allah razı olsun attı yendik seviyorum onu. bizde 7-8 kilometre uzaklardan her iki haftada bir yürüyüp dersanelerimizi asıp aç karnımıza gelip orda 90 dakika oturmadan gırlağımız yarılana kadar bağırıyoruz yıllardır. ayrıca ben o kadar maça geldim ilk defa bir futbolcu o taraftar çağırdımı gelmedi bunun ilk yapan da burhandır 70 dakka top oynamak neymiş 7-9 km koşmak neymiş biz celilleri serkanları canları biliyoruz onlar ölseler bile gelirlerdi o tribünlere. biliyoruzi taraftar çağırsa gitsem oley oley desem dediklerini. burhan bizim davetemizi geri çevirmiş stadın yarısını dolaşmış bizi ise yüz üstü bırakmnıştır. bu bu taraftara yapılan bir saygısızlıltır. tamam küfür olmamalıydı ama iş işten geçti.