Bank Asya 1.Lig 20.Hafta | Giresunspor 1 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 24 January 2009, 16:52:15

« önceki - sonraki »

kuzey55

HoliganSamSunLu

13 te biliyordum hatta onun için koşa koşa gittim idaa bayiine :D

kaan

Yaklaşık 750-800 Samsunspor taraftarı Giresun'da maçı izliyor. Karşılaşma öncesi taraftarlar arasında çıkan arbede sonucu 2 Samsunspor taraftarı atılan taşla yaralandı. Stad sağlık odasında ilk müdahaleleri yapılan Samsunsporlu iki taraftar daha sonra ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

İşte Samsunspor'un onbiri:

Samsunspor: Hasan, Can, Kenan, Turgay, Hakan Koçaslan, Ömür, Oktay, Murat, Burhan, Turgut, Veysel,

Hakemler: Zafer Demir, Engin Gökçe ve Nurettin Çiçek, dördüncü hakemi Mutlu Dalbudak

kuzey55

ya bu giresunlulara ne oluyor anlamıyorum.dost kardeş ayağına yatıyolar.yediremediler galiba 750-800 kişinin gelmesini.

HoliganSamSunLu

şimşek_55

KArdesımı  aradım sımdı .O da gıresuna gıttı  sbç ıle. yaklasık 3000  Buyuk Samsunspor taraftarı  gıresundaymıs. Yalnız  800 kısı ızlıyormus. Gıresunlular pıslık yapıp olay acıkarmıs  . Iste  buyuk  gercek SAMSUNSPORUN  kendısınden  baska dostu yok.  Seneye  hepsının kafasını yarmak  ustumuze  vazıfe oldu.

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: kuzey55 - 01 February 2009, 14:06:53
ya bu giresunlulara ne oluyor anlamıyorum.dost kardeş ayağına yatıyolar.yediremediler galiba 750-800 kişinin gelmesini.
bırde 4-5 atarsak hep çıldırırlar heralde ;D

Gaziosmanpaşalı3455

maça giden arkadaşları olan varsa irtibata gecip bize bilgi aktarabilirmi?

şimşek_55

kuzey55

01 February 2009, 14:12:31 #219 Son düzenlenme: 01 February 2009, 14:17:57 kuzey55
giresun girişinde konvoy halindeki taraftarımıza hareket yapan giresunlunun dövülmesi sonucu çıkmış ancak abartılacak bir durum sözkonusu değilmiş.şuan durum sakin...

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: kuzey55 - 01 February 2009, 14:12:31
giresun girişindi konvoy halindeki taraftarımıza hareket yapan giresunlunun dövülmesi sonucu çıkmış ancak abartılacak bir durum sözkonusu değilmiş.şuan durum sakin...

çok rahat bir yorum helal olsun sana  ;D ;D

kaan

Biraz önce staddan bi giresunlu arkadaşla konuştum kalabalıkmışız giresun tribünleride doluymuş.

Gaziosmanpaşalı3455

:( ben diom  bu giresunluların durumunu dünya alem bilio kadının erkeğinin nasıl olduğunu yormayın kafanızı:bu şerefsizler büyüklüğümüzü hazmedemediler

red_white

arkadaşlar aldığım habere göre bizimkilere taş felan atmışlar bizimkiler iyi pataklamış onlarıı hala kapılar açılmamış bizim taraftarımız dışardaymışşşş

şimşek_55

Dayagı yedı  cıresunlular  rahadlamıslardur.  ehueheuh. Daha  bekleyın fındıgınızıda  kıracagukkkk