Bank Asya 1.Lig 20.Hafta | Giresunspor 1 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 24 January 2009, 16:52:15

« önceki - sonraki »

red_white

oraya gidilmeli öncü olucak elbet bir kişi bulunur Galip Öztürk ten rica edilse eminim oda yardımcı olucaktır.Çünkü çok önemli bu maç bizim için kalabalık olmalıyız orda

Baskent_Samsunspor

adamların stadı da  bayaa iiymiş

giresun şehri yarın tarihi günlerinden birine tanıklık edecek galiba

kaan

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 31 January 2009, 21:55:22
adamların stadı da  bayaa iiymiş

giresun şehri yarın tarihi günlerinden birine tanıklık edecek galiba
Tek kale arkası olmamasına rağmen kapasite bir hayli iyi.

Diğer kale arkası çift katlı baya büyük zaten.

Deniz tarafında duvar var söğüt ağacı var çay ocağı var var oğlu var :o Bide süs havuzu ve japon balıkları var ;D

Baskent_Samsunspor

giresunda hamsi yerine jaapon paluğumu koymuşlar ;D

kaan

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 31 January 2009, 22:08:22
giresunda hamsi yerine jaapon paluğumu koymuşlar ;D
Yani öyle değişik hoş bir stadları var ;D

Neyse gidenler inceler hoşlarınada gider iddaa ediyorum türkiyenin en renkli stadı ;D

Dostluk kazansın...!

Baskent_Samsunspor

valla bi 4 atarsak bizim yaptığımız centilmenliği onlarında göstemesini bekliyoruz ;D

cem and naz55

inşallah kazanacağız kilit isim bizim takımda oktay delibalta olarak düşünüyorum

1453çelebi

1-0 olsun SAMSUNSPORUMUN olsun.haydi çocuklar güldürün yüzümüzü. siteye uğurlu gelirim inşaallah

Baskent_Samsunspor

BALTAZAR yarın amazona girriyormuş ;D

oktayım çak doksana

celebi

Alıntı yapılan: 1453çelebi - 31 January 2009, 22:40:02
1-0 olsun SAMSUNSPORUMUN olsun.haydi çocuklar güldürün yüzümüzü. siteye uğurlu gelirim inşaallah

vay be abime bak be. inşallah gerçektende uğurlu gelirsin. ve pazar doğruca karşıyaka maçına git abi.

şimşek_55

mac hakkında  detay  vermek ıstıyorum.

Kartaldakı  kartal-gıresun macını  ılk  yarıda ızlemıstır. Gıresun daha takım olmaya basaramamıs ve cok  kolay demotıve olabılen bır takım. genelde gerıden  sısırerek cıkıyorlar taktık olarak. Anton tehlıkelı bır sılah teknık bır oyuncu ama - yas ıtıbarıyle cok genc  ve mucadele azmı zayıf. Cok kolay oyundan kopabılıyor.

Yarınkı maca gelırsek  takımımız  defansıf agırlıklı basslayacaktyır  maca. Ilk 30 dk cok fazla pozısyon olacagını zannetmıyorum.Genelde ortasaha mucadelesı olarak  gececektır. Samsunsporumuz  kontrada yakalyacagı pozısyonları gol yaparsa  mac fark bıle olabılır. Macın ıkıncı yarısında  degısıklıkler olabılır. Ama  Gıresunsporun tek ve en buyuk eksıklıgı takım olamamıs olmalarıdır. Bızım taraftarımıza  burada buyuk gorev dusuyor.  Ve buyuk  Samsunspor  taraftarı geregını yapacaktır  gonulden ınanıyorum.  

Syg

Gaziosmanpaşalı3455

giresun maçındaki gibi hırslı daima atak futbolu düşünürde samsunum rahat kazanır. bu arada tek iş yapacak topçuları anton hocam mutlaka önlemini almıştır  umarım

mctlçy

misafir tribün üstü açık gelecek olanlar üstüne yağmurluk tarzı şeyler giysin..

Baskent_Samsunspor

valla arkadaş doğru söylüyo bu antona dikkat hakan koçarslanı versinler ona alimallah cılkını çıkartır ;)

amisos55

Giresun maçı tam bir dönüm noktası. Bu maçı alırsak inanıyorum Karşıyaka maçında stad full olacak ve ilk 6 için büyük avantaj olur. Takım İyi motive olursa 90 dakika mücadele edecektir.
Her ne kadar bu şehrin ileri gelenleri senin yanında olmasada
Taraftarın seninle
:Hep Destek Tam destek.....
Sonsuza Kadar yanındayız