Yönetim'den Sefa'ya af çıktı !!

Başlatan MeL_55, 17 January 2009, 14:45:01

« önceki - sonraki »

Recep

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 31 January 2009, 18:48:07
Bu çocuktan hiç bir halt olmaz. Çünkü kafası sağlam değil, sorunları var. Pimi çekilmiş bomba, küfür eder, kavga eder, alem yapar, cahil, söz dinlemez... Bir değil iki değil emin olun üç de olmayacak.

Eğri oturup doğru konuşalım, Mesut Çaytemel'e niçin posta koydu yönetim ya da Çağatay Tekin'e? Onlarda ne kadar doğru ve kararlı iseler bu affetmede de o kadar yanlışlar.

işin özü bu kadar açık
sefayı 19 mayıs stadına top toplayıcı olarak koyacaksın ki maçlara o formanın değerini bilecek
o formanın değerini bilmeyen babamın oğlu olsa bu takımda işi yok ki burayı okuyacak diye de yalakalık yapacak değiliz kimseye önce kendisini toplasın bu taraftar kendisine verilecek değerin en iyisini verir nasıl Oktaya ve Can a veriyorsa biz burda kimseyi kızacak yada üzülecek diye sevmiyor yada yermiyoruz her şey armamız ve SAMSUNSPORUMUZ için

Sadece Samsunspor

serkan aykut bir antremana çıkmadı diye adamı resmen kadro dışı bırakdılar nerdeyse bonservisini vercekler eline, sefa kavga çıkarıyor sorun çıkarıyor, 1 hafta ceza verdik işte gençlerle çalıştı görüntüsü veriyorlar sonra yine hemen ilk 18e, yönetim bence çifte standart uyguluyor

ali ihsan

Sene sonu satılır bence Sefa.Bizim için en iyisi bu olur.

pitbul055

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 31 January 2009, 18:48:07
Bu çocuktan hiç bir halt olmaz. Çünkü kafası sağlam değil, sorunları var. Pimi çekilmiş bomba, küfür eder, kavga eder, alem yapar, cahil, söz dinlemez... Bir değil iki değil emin olun üç de olmayacak.

Eğri oturup doğru konuşalım, Mesut Çaytemel'e niçin posta koydu yönetim ya da Çağatay Tekin'e? Onlarda ne kadar doğru ve kararlı iseler bu affetmede de o kadar yanlışlar.

veis

yönetim sefayı affetdiyse serkan aykut da affedilmelidir.

saffet

kişisel yönü tam bilinmez ama yetenekli olduğu kesin bunu oynarakta gösterse süper olucak

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: saffet - 03 February 2009, 13:52:38
kişisel yönü tam bilinmez ama yetenekli olduğu kesin bunu oynarakta gösterse süper olucak

Çok yetenekliymiş, öyle diyorlar ama henüz gören yok. Ne zaman, nerede, nasıl gösterecek acaba yeteneklerini?
Ben de acayip yemek yaparım, çok yetenekliyim ama bugüne kadar henüz yumurta bile kırmışlığım yok!

saffet

bende onu diyorum ya işte keşke adam gibi oynasa gösterse yeteneklerini

seckin55

sefanın sivasla anlaştıgını duydum..varmı doğruluğu acaba arkadaşlar...

kuzey55

parasını ödeyen istediği yere gider...

Sercan

Akyol

europe_55

Bence bizim takimda 3-4 oyuncu disinda kimse vazgecilmez degil.
Dengeli bir kadromuz var.
Sefa´nin bonservis ücretini öderlerse gidebilir...

edmontdante

Alıntı yapılan: saffet - 05 February 2009, 15:57:04
bende onu diyorum ya işte keşke adam gibi oynasa gösterse yeteneklerini

Hangi yeteneklerini mesela

Yalnızca BİZ