Yönetim'den Sefa'ya af çıktı !!

Başlatan MeL_55, 17 January 2009, 14:45:01

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: never.55 - 28 January 2009, 15:17:35
SEFAyı giresun macında oynatırlarsa orda cagırıp küfredelim hoca onu deplasmanda oynatır ıcerdekı macta oynatmaz taraftar tepki verir diye.sefa efendide deplasman macında kendini bir macta affettirecegini düşünmesin  >:( >:(sefayı koruyan yönetimi kınıyorummmm

tabiiki yönetim sefayı korur çünkü yönetimde olanlardan biri onun akrabası

MeL_55

AlıntıYönetim'den Sefa'ya af çıktı

Kadro dışı bırakılan Sefa Aksoy, altyapıda antrenmanlarını sürdürürken, bu futbolcunun Giresunspor maçının ardından affedileceği öğrenildi. Sefa, pazartesi günü itibariyle takım ile birlikte antrenmanlara başlayacak.

SEFA: PİŞMANIM
Kayseri Erciyesspor maçı öncesi disiplinsiz davranışları olduğu ileri sürülerek kadro dışı bırakılan Sefa Aksoy affediliyor. Altyapıda kendisine verilen program dahilinde çalışmalarını sürdüren Sefa'nın yönetim kurulu ile görüştüğü ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Yönetim kurulunun da bunun üzerine toplanarak, Sefa'yı affetme kararı aldığı öğrenildi.

PAZARTESİ BAŞLIYOR
Giresunspor maçının ardından affedilmesi gündemde olan Milli futbolcunun pazartesi günü itibariyle takıma katılacağı belirtildi. Bir anlık sinirine yenik düştüğünü söyleyen Sefa, "Bir hata yaptım. Bunu kabul ediyorum. Kadro dışı bırakılmam hakkında birşey söyleyemem. Yönetimimizin kararı. İnşallah beni affederler ve bu forma için ter dökmeye devam ederim" dedi.

YaşarDoğu

kendine gel kendine
dönde bir bak mazine....

cembaba

Kendine Gel Sefa Aksoy.. 55' in hakkını Ver !!!

samsunmania

Alıntı yapılan: 35ama55 - 30 January 2009, 18:35:43
süper genç takımındakilerin ahlakını bozmamak adına alınmıs dogru bır karar  ;)

:D :D :D

yavuz selim

harika bir yorum

cembaba

acayip güldüm yaa :D:D:D:D:D:D

Akyol

valla sefa böyle giderse bizim ruh sağlığımız bozulacak orası kesin!!! gönül istiyor ki sefa çıksın formasının hakkını versin ama sanmıyorum  :-X

sadece55

Abartılcak bişey yok her ailede böyle ufak tefek sorunlar olur ayrıca daha çok genç sefa elbette hata yapacaktır.Böyle kaliteli ve milli takım düzeyine yükselen bir ismi silmek yerine kazanabilmek en doğrusudur

Kaya

inşallah sefa da SAMSUNSPOR formasını kazanmanın sevinci ve azmiyle, TÜRK milli takımının euro 2008 de yaptığı  geri dönüşlerden birini yapar da biraz olsun gönlümüzü alır

alperen_55

sefa bundan sonra hırs yapıp güzel bir performas yakalr güzel maçlar çıkartabilir.fakat bizim beklentimiz bununla beraber onurlu bir samsunlu ve samsunsporlu olmasıdır.seni buralara taşıyan bu şehrin takımını sırtından vurmayacaksın.yoksa senin gibi topçu bu piyasada çooooook...

merkez

Arkadaşlar Sefa'ya ne kadar kızsak haklıyız,özellikle samsunun çocuğu olduğu için haklıyız,manevi değeri yüksek olan 55 numarayı giydiği için haklıyız...

Samsunlu olmayan Oktay gibi,Murat gibi,Hasan gibi,Gökhan gibi yürekten oynamadığı için haklıyız.

Ama neticede Sefa daha genç,o da hata yapabilir,onunda yanlışları olabilir.Önemli olan yanlışlarını kabul etmesi ve kendine çeki düzen verip var gücüyle o şerefli formanın ve 55 numaranın hakkını vermesidir.

Bundan sonra Sefadan bunu beklemeliyiz ve ona mehmet polat gibi, erdoğan arıca gibi bu şehirle hiçbir alakası olmayan para düşkünü ahlaksızlara verdiğimiz şansın en az yarısını vermeliyiz.

İnanıyorum ki sefa arzu ettiğimiz ve özlediğimiz performansıyla geri dönecek,formasının hakkını layıkıyla verecek ve yaşattıklarını bizlere unutturacaktır.

Ertuğrul Sağlam

inşallah burnu sürtülmüştür samsunspor ona değer vermeseydi bugün belkide bafraspordaydı

gozgoz yýlmaz

AlıntıBir futbolcu sadece işini düşünmeli ve ona konsantre olmalı. Sefa'nın aklında ne var bilmiyorum. Arkadaşlarına davranışları pek hoş değil.

AlıntıDün Kayseri'de yapılan idmanda arkadaşları ile tartışan Sefa Aksoy, bu tutumunu kafileyi otele taşıyan otobüste de sürdürünce Teknik Direktör Ercüment Coşkundere'nin tepkisiyle karşılaştı.

AlıntıBaşkan Fuat Köktaş, Samsunspor'da oynayan her futbolcunun camiaya yakışır harekler içinde örnek bir futbolcu olması gerektiğini belirterek,"Hocamız durumu anlattı. Sefa'nın yaptıkları afedilir gibi değil.

Bu çocuktan hiç bir halt olmaz. Çünkü kafası sağlam değil, sorunları var. Pimi çekilmiş bomba, küfür eder, kavga eder, alem yapar, cahil, söz dinlemez... Bir değil iki değil emin olun üç de olmayacak.

Eğri oturup doğru konuşalım, Mesut Çaytemel'e niçin posta koydu yönetim ya da Çağatay Tekin'e? Onlarda ne kadar doğru ve kararlı iseler bu affetmede de o kadar yanlışlar.

mustafa

Alıntı yapılan: Kais - 22 January 2009, 11:49:59
sefa mısın sen yoksa :D sunu unutma KIMSE SAMSUNSPORUN UZERINDE DEGILDIR anladınmı
ben oraya yazdım sen iyi okumadin sanirim gel beni bul ondan sonra konuş bakalım ne konusuosan bedavaya yazılar yazma , size sadece bi ornek vereyim kiz arkadasinla yapdiklarinizi kim bilir sadece ikiniz bilirsiniz demi ücüncü bi sahis bilemez , sn bana kiz arkadasini degisik anlatirsan bn anlattigin gibi tanirim bilirim degilmi o yuzden bu sefa veya baska biri icinde olmayipda gormedigin seylere inanma kulak asma , biz ne olursa olsun bütün futbolculari sevecez ki onlara güvenecez ki tekrardan yerimizi yani 1.lig'e cikmayi basiracaz.. Herkez burada birileri icin atip tutarsa o adam ztn oyunda olsa bile oynamaz, gelip okuyorlar diyorsunuz oyle ise herkez burada iyi seyler yazicakki onlara guvenimiz oldugunu bilecekler hic yoktan beyinlerinin icerisinde bn boyle yapmisdim ama taraftar beni destekledi iyi yonuyle bnde onlar icin daha cok calisim ve mücadele edeyim desin , ama görüyoruz herkez bişiler sallıyor..ilk once "yakisani biz yapalim, onlarda kendine yakisani yaparlar"