Yönetim'den Sefa'ya af çıktı !!

Başlatan MeL_55, 17 January 2009, 14:45:01

« önceki - sonraki »

veis

samsunspor seni adam etmiş.sana 55 numarayı vermiş.takıma koymuş.ahbe ufaklık sen daha ne istersinkii.çık adam gibi topunu oyna başka takımlara gitmeye çabala yurt dışında oynama hayali kur ama yooook olmaz sen facebook da kız tavla kafana göre takıl dimi.eee burası samsunspor evlat burada daha çok sefalar sercanlar sametler var.

Kais

idmandada bu kişiler ilk 11 kadrosundaydı zaten.Hatta kesin 11 diyebilirim.Özellikle defans dötlüsü çok iyi önlerinde Hakan kendisinden beklenmeyecek kadar sakin ve akıllı oynuyor.Turgut patlama yapacakdır eminim Murat çok iyi birde Burhan'ı geçemicem oda çok mücadele etti ama malesef Sercan ve Oktay için aynı şeyleri söyleyemicem.

Baskent_Samsunspor

hey gidi sefa başak bir takıma transfer sakın olma ne yap et kendini affettir adnan gibi senide anmayalım 55 in hakkını ver sen samsunlusun samsunluuuu!!!!!!!!!!!!!!!!

Mert

Şu takıma adam gibi emek verenler başta kenan olmak üzere oktay murat can birde veyseldir bana göre.Heleki kenan;gençlerin örnek alması lazım.
Sefa konusuna gelince bu adam gitsin sahada futbol oynamaktan başka herşeyi yapsın.

þimþek_cemo

serkan aykut affedilmiş ve bir an önce ilerdeki yerimizi alsın nede olsa emektar futbolcumuz takıma abilik yapar

Kais

Alıntı yapılan: Kais - 22 January 2009, 19:14:45
bana kalırsa ilk 11 şu olcak :

-----------Hasan---------
Veysel-Turgay-Kenan-Can
-------Hakan Koçarslan----
Turgut-Murat-Sercan-Oktay
----------burhan----------

Alıntı yapılan: Kais - 22 January 2009, 19:20:05
idmandada bu kişiler ilk 11 kadrosundaydı zaten.Hatta kesin 11 diyebilirim.Özellikle defans dötlüsü çok iyi önlerinde Hakan kendisinden beklenmeyecek kadar sakin ve akıllı oynuyor.Turgut patlama yapacakdır eminim Murat çok iyi birde Burhan'ı geçemicem oda çok mücadele etti ama malesef Sercan ve Oktay için aynı şeyleri söyleyemicem.

dediklerim neredeyse çıktı oktay ile sercan Allah'a şükür beni yanılttılar ama demiştim turgut patlama yapar diye maçdada iyi herkez maçın adamı seçmiş

Mert

Teknik Direktör Ercüment Coşkundere´nin raporu doğrultusunda takımdan uzaklaştırılan Sefa Aksoy, çalışmalarını Süper Genç takım ile sürdürüyor. Ayhan Bayraktar ve Mustafa Sinecek nezaretinde, Coşkundere´nin programı doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Sefa´nın cezasının ne zaman sona ereceği ise belirsizliğini koruyor.

Ne oldum değil ne olacağım diyeceksin sefa

Kais

inşallah yaptığı hataların farkına varırda 11 e girmeyi başarır bizde onu sırtımızda taşırız

celebi

sefa kendine bir ders çıkarman lazım bu durumdan

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 35ama55 - 27 January 2009, 16:25:47
hadi yine iyisiniz süperler , akşamları sefa abiniz aleme götürür sizi

alkış alkış ;)

Akyol

şimşek_55

Sefa aklını  toplamazsa  futbol hayatı bıterrrr..  Hocanın  verecegı rapor dogrultusunda  Turkıyede  takım bulamaz  arkadaslar. Halı saha macına Sefayıda  yazarız o zaman :)

berusa55

Arkadaşlar bir düşünün: Bu şehrin evladısınız, Samsunspor gibi mazisi olan bir takımın alt yapısından yetişiyorsunuz sonra A takıma yükseliyor ve şanlı sayı 55 numarayı sırtınıza geçiriyorsunuz! Ben bunları yaşasaydım o 19 Mayıs Stadının, Nuri Asan Tesislerinin çimlerini yerdim. Formamı son damlasına kadar ıslatırdım.

Sevgili Sefa; bir an önce bu formanın kıymetini hakkıyla vermen dileğiyle.

never.55

dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama kartal macında sefa oynamadı  takım çok sakindii,idmanı izlemeye gittim idman çok neşeliydi,biz taraftar olarak bile rahatlamıştık tribünde ve şu an sefanın affedildiği bırkac mac cezasından sonra yine maclara çıkacagı söyleniyor,küçük emrah bakıslı resimleri gazeteye konuyor acıklı haberler yapılıyor o macta oynamak istermiş miş miş miş... sefa sempatik gösterilmeye calışılıyor.ama biz yemeyizzzzzzz taraftara neler söylediğini bu takımı federasyona verdiğini unutmadıkk...şımarıklıklarını unutmadık bu takım kutsaldır burası ıslah evi değildir eger sefa affedilir yine maca çıkarsa diğer futbolcularımıza küfür edilmiş olur diye düşünüyorum ve hepsi sefa gibi davranırsa hiç şaşırmam nasıl olsa bir iki mac sonunda affediliyorlar..  SEFA YIII SAHALARDAN UZAK TUTUN  SAMSUNSPOR İÇİNN sefa SENDE DEFOL GİT BU TAKIMDAN İSTENMİYORSUN ARTIK

never.55

SEFAyı giresun macında oynatırlarsa orda cagırıp küfredelim hoca onu deplasmanda oynatır ıcerdekı macta oynatmaz taraftar tepki verir diye.sefa efendide deplasman macında kendini bir macta affettirecegini düşünmesin  >:( >:(sefayı koruyan yönetimi kınıyorummmm