Bank Asya 1.Lig Devre Arası Transfer Gelişmeleri

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 20 December 2008, 14:59:38

« önceki - sonraki »

55.hakan

evet federasyon izin vermiyorsa o takımlara da lisans vermez nası onlar transfer yapıyor bu konunun üzerinde durulması gerekir

celebi

eğer ordu bunları alırsa tutulması zor olabilir

veis

boluspor bu saatden sonra ilyası ne yapacak allah aşkına.veya 30 yaşına gelmiş burak 6 için nasıl o paraları ister anlamış degilim.yukarıdaki listede aklı selim bir topçu var oda boluspordan ayrılan ibrahim.golcü ve kaliteli bir oyuncu alınması gereken tek adam o yoksa burakların ilyasların tolga dogantezlerin artık hacca gitme zamanı geldi geçiyor bile.

veis

ibrahim iyi bir golcü ben oyun stilini begeniyorum ama giresuniyiden iyiye toplama oldu.

nomak55

zenginin parası züğürtün çenesini yorar diyorum...fazla konuşmaya gerek yok

kuzey55

ağlamaya devam...2 gün önce para yok takım dağıldı diyolardı şimdi transfer yapıyyolar.şefrsizliğin de bu kadarı.akpnin doğu politikasının bir parçası...

kuzey55

kamptan dağılma olayı falan hep bir oyun.kamptan kaçan futbolcuların kaç tanesi başka takıma gitti? hepsi geri döndü değil mi? bıraksınlar bu işleri bu takım resmen bir devletin üzerinde olitika yürüttüğü bir takım...

beşnumara

10 January 2009, 05:22:32 #37 Son düzenlenme: 10 January 2009, 05:25:14 beþnumara
Alıntı yapılan: 35ama55 - 10 January 2009, 05:03:00
Kartalspor Taner'i aldı

Teknik direktörlüğe Ahmet Kılıç'ı getiren Kartalspor, transfer atağına kalktı. Bordo-beyazlı takım, Sakaryaspor ile ipleri kopartan Taner Demirbaş'ı renklerine kattı. Kartalspor ayrıca Kocaelispor'dan Özgün ile de söz kesti. Yeni teknik direktör Kılıç, "7 futbolcu ile görüşmemiz sürüyor. Onları da renklerimize bağlayacağız"dedi.

Fevzi Tuncay D.Bakırspor'da!

Kaleci Atilla Koca ve Harun Avgın ile yollarını ayıran Diyarbakırspor, ligin ilk devresinde Malatyaspor kalesini koruyan Fevzi Tuncay ile biri opsiyonlu iki buçuk yıllık sözleşme imzaladı. Bu sabah Diyarbakırspor ile antrenmana çıkan Feyzi Tuncay, akşam saat 17. 30'da da Diyarbakırspor kulüp binasında kendisini yeşil-kırmızılı renklere bağlayan imzayı attı.

"Kaleyi Sağlama Aldık"

Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Yakut, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Üç büyüklerden Beşiktaş'a da katkı sunmuş başarılı bir kaleci olan Fevzi'yi renklerimize bağladığımız için son derece mutluyuz. Aslında gönlüm daha önce de Fevzi'den yanaydı. Ama Malatyaspor ile anlaştı. Demek kısmet bu güneymiş. Kalemizi sağlama aldığımızı düşünüyorum" dedi.

"Sorunlar Aşılmadı, Ertelendi"

Diyarbakırspor'un içerisinde bulunduğu maddi krizin aşılmasında Bakan Mehdi Eker ve Milletvekili İhsan Aslan'a gösterdikleri duyarlılık ve katkılarından dolayı teşekkür eden Yakut, "Futbolcuların alacaklarının yüzde 30'unu ödedik. Yani kriz şimdilik ertelendi. Bu tür olaylarla bir daha karşılaşmayacağımızı umut ediyorum" diye konuştu.

"Şampiyonluk İçin Geldim"

Daha sonra söz alan Fevzi Tuncay, Diyarbakırspor'un süper ligde oynadıkları dönemde bile her takımın çekindiği bir deplasman olduğunu ve böylesi büyük bir camiada her zaman için oynamayı istediğini belirterek, "İnşallah sezon sonunda bu takımı el birliğiyle şampiyon yapıp layık olduğu yere taşıyacağız" dedi.

öncelikle kartal hakkında bir kaç şey söyleyeceğim. kartal iskenderi,mehmet öncanı, gmkhan güneymiydi neydi onu kalecilerini ve en önemlisi kartalın bugünlere gelmesinde en büyük faktör teknik direktör mehmet altıparmak'ı gönder sonra taneri aldım takımın başına şunu getirdim de.bizim için daha iyi sorun yok ama gelelim diyarbakıra:
kaleyi sağlama almışlar bak sen. 2 kalecilerini özellikle harunu ve atilla gibi kalecilerini gönderiyorlar fevziyi alıyorlar sonra da kaleyi sağlama aldık diyorlar.şerefsizler daha düne kadar ağlıyordunuz beee.paramız yok eski oyuncularımıza para vermezsek vay düşeceğiz vay puanımızı silecekler.devletten işadamlarından yardım istiyoruz.şuan kadromuzda olan oyuncularımıza ödeme yapamıyoruz falan filan.ALLAH sizi bildiği gibi yapsın beeee.tabii biliyosunuz bu ülke için tehdit unsurusunuz,biliyosunuz devlet size öyle veya böyle şefkatli elini uzatacak,pardon daha doğrusu size göre uzatmak zorunda.ben o takıma giden topçuların .... neyse yaaaa sövecem şimdi ayıp olacak. geri zekalılar başka takım mı yok.sanki bunlar tv izlemiyorlar haber okumuyorlar yaaa.gidiyorlar diyarbakıra. adamlar para alamıyoruz diye kulüpten kaçıyorlar siz hangi akla hizmet gidiyorsunuz  diyarbakıra yaaa.adamlar daha 4 seneki oyuncularının paralarını ödeyemedi diye küme düşme,puan silinme tehlikesiyle karşı karşıyalar.yazıklar olsun devlet sana da.yazıklar olsun sizin gibi yöneticilere.adamlara prim veriyorsunuz beee >:( >:( >:(

CeLiL_55

Alıntı yapılan: beşnumara - 10 January 2009, 05:22:32
öncelikle kartal hakkında bir kaç şey söyleyeceğim. kartal iskenderi,mehmet öncanı, gmkhan güneymiydi neydi onu kalecilerini ve en önemlisi kartalın bugünlere gelmesinde en büyük faktör teknik direktör mehmet altıparmak'ı gönder sonra taneri aldım takımın başına şunu getirdim de.bizim için daha iyi sorun yok ama gelelim diyarbakıra:
kaleyi sağlama almışlar bak sen. 2 kalecilerini özellikle harunu ve atilla gibi kalecilerini gönderiyorlar fevziyi alıyorlar sonra da kaleyi sağlama aldık diyorlar.şerefsizler daha düne kadar ağlıyordunuz beee.paramız yok eski oyuncularımıza para vermezsek vay düşeceğiz vay puanımızı silecekler.devletten işadamlarından yardım istiyoruz.şuan kadromuzda olan oyuncularımıza ödeme yapamıyoruz falan filan.ALLAH sizi bildiği gibi yapsın beeee.tabii biliyosunuz bu ülke için tehdit unsurusunuz,biliyosunuz devlet size öyle veya böyle şefkatli elini uzatacak,pardon daha doğrusu size göre uzatmak zorunda.ben o takıma giden topçuların .... neyse yaaaa sövecem şimdi ayıp olacak. geri zekalılar başka takım mı yok.sanki bunlar tv izlemiyorlar haber okumuyorlar yaaa.gidiyorlar diyarbakıra. adamlar para alamıyoruz diye kulüpten kaçıyorlar siz hangi akla hizmet gidiyorsunuz  diyarbakıra yaaa.adamlar daha 4 seneki oyuncularının paralarını ödeyemedi diye küme düşme,puan silinme tehlikesiyle karşı karşıyalar.yazıklar olsun devlet sana da.yazıklar olsun sizin gibi yöneticilere.adamlara prim veriyorsunuz beee >:( >:( >:(
iyide arkadaşım adamlar ne yaptıdıda ******* oldu Diyarbarkırspor Türkiyenin bir takımı adamlara şerefsizler v.s diyosun o kadar yokluğa parasızlığa rağmen Şampiyonluğa oynuyorlar birde demişsin gerizekalılar gidicek başka takımmı yok adamlar niçin gitmesin Diyarbakırspor gibi hedefi olan bi takıma gidicek tabi bizim gibi orta sıralara yaklaşmak için oynayan takımamı gelicek adamlar Şampiyonluğa oynuyor yönetimleri elinden geleni yapıyor takımı Süper Lige çıkarmak için peki bizim başkan dediğimiz şahıs ne yapıyor sadece kulübü sömürüp reklam başka bişe yok ******* dediğin Diyarbakırspor kadar oynayamıyoruz biz.

cem 55

bu diyarbakırın baskanlarının hepsinın bildigi tek şey var aglama sızlama aglarlar tabi dayamıslar sırtlarını devlete her sene yok bu deplasmana gidemiyoruz yok sahaya cıkamıyabiliriz yok futbolcular kampı terketti su kadar para vermezsek futbolcular gidecek puanımız silinecek diye sızlan sonra ertesi gün 5 transfer yap işe bak bakanları para bulmus hayatları yalan bu serefsizlerin bizim tff borcumuz var transfer yapamıyoruz ama bu adilerin ta 4 sene önceden 4 yabancıya borcları var transfer yapıyolar bu da nasıl iş onu da çözemedim allahtan ilahi adelet denen şey var da allah yüzlerini güldürmüyo 2 senedir playoff oynayıp cıkamıyolar bu sene onuda oynayamazlar beter olurlar insallah zaten bu yaptıkları aglamayla her takımın antipatisini kazandılar bizim takımın hedefiyse sezon basında yönetim ve baskanımız tarafından çizilmişti bende baskanımızın bu sene için söyledigi önce borçları azaltıp genç oyuncularımızın tecrübe kaznmasını saglayacagız hedefimiz ilk 10 söylemini yadırgamıstım ama görülen tabloda baskanımızın tutarlı duruşu ve söyledikleriyle yaptıklarının örtüsmesi ona ve yönetimimize güvenmemi saglıyo insallah merdivenleri tek tek cıkıp seneye oktay murat yıldırım volkan çekiç gibi  genç cocukların yanına  3-4 transferle süper lige saglam temellerle cıkacaz.

kuzey55

10 January 2009, 13:31:31 #40 Son düzenlenme: 10 January 2009, 13:33:44 kuzey55
diyarbakırın parası yok ama şampiyonluğa oynuyo demişsiniz.diyarbakıra 2 trilyon bulanlar bakan mehdi eker ve milletvekilleri...devlet el uzatmadan sahaya bile çıkamaz onlar alayı şefrsiz.Ve artık bizim takımı her fırsatta küçümsemenizden gına geldi.burası samsunspor forumuysa samsunsporu küçümseyemezsiniz.ayrıca bizim başkanımız bu koşullarda elinden geleni yapıyor.rahat bir devre arası gecirdik hiçbir futbolcumuz kaçmadı.en azından ağlamadan onurumuzla mücadele ediyoruz.

ugrass

Alıntı yapılan: kuzey55 - 10 January 2009, 13:31:31
diyarbakırın parası yok ama şampiyonluğa oynuyo demişsiniz.diyarbakıra 2 trilyon bulanlar bakan mehdi eker ve milletvekilleri...devlet el uzatmadan sahaya bile çıkamaz onlar alayı şefrsiz.Ve artık bizim takımı her fırsatta küçümsemenizden gına geldi.burası samsunspor forumuysa samsunsporu küçümseyemezsiniz.ayrıca bizim başkanımız bu koşullarda elinden geleni yapıyor.rahat bir devre arası gecirdik hiçbir futbolcumuz kaçmadı.en azından ağlamadan onurumuzla mücadele ediyoruz.

katılıyorum sana kardeşim... gecende bi baslıktada grmustum.. ama burası samsunspor formuysa samsunspor hakkında herzman iyi seyler konusulmalı...

FUAT ACAR

baba ellerine sağlık bu kadar net bir ifade ile yazmışsın gerçekten ellerine sağlık

beşnumara

kuzey55 ben arkadaşa cevap vermek istemiyordum ama ağzına sağlık.bu arkadaş hem kör hem de duygusuz heralde.hiç bir şey görmüyo,duymuyo hissetmiyo.diyarbakırın stratejisini bilen biliyo zaten.

nomak55

arkadaşlar ben onu bunu bilmem ne olursa olsun bişiler yapılmaya alışılıyor birde sahip ıkan olsa keşke ayrıca ben Ercüment hocadan çok ümitliyim helede şu deplasman fobisini bi çözersek varya önümüzde kimse duramaz