Bank Asya 1.Lig Devre Arası Transfer Gelişmeleri

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 20 December 2008, 14:59:38

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Gaziantep Bld.'de 2 oyuncu gönderildi!
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Brezilyalı futbolcular Da Silva ve Azulau'nın sözleşmelerini karşılıklı olarak feshetti. Takımda başlatılan revizyon kapsamında ilk olarak Brezilyalı iki futbolcu, kulüpten gönderildi.

19 Aralık 2008 , 18:00

Yönetim kurulu, teknik heyetin raporu doğrultusunda sezon başında büyük umutlarla transfer edilen, ancak beklentileri karşılayamayan Da Silva ve Azulau ile yollarını ayırma kararı aldı. Her iki futbolcunun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilirken, bu futbolcuların kulüpten ayrıldığı öğrenildi.

İlk yarıda istenen sonuçları alamayan Mavi-beyazlı ekipte, bazı futbolcuların daha kulüpten gönderileceği öğrenildi.

=====================================================
Karabük'te 6 yolcu!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'da yaprak dökümü yaşandı! Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, takımda 6 oyuncu ile yollarını ayırdıklarını söyledi!

18 Aralık 2008 , 18:15

Metin Yılmaz, takımda kaleci Kadir, Eray Er, Murat Bölükbaş, Taylan, Mehmet Mehmet Yenişehir ve Ümit Aydın ile yollarını ayırdıklarını ve kulüp bulmalarını isteklerini belirtti.

Yılmaz, ayrıca devre arasında Antalya'da yapılacak olan kampa denenmek üzere 8 yabancı oyuncu geleceğini de sözlerine ekledi.

www.ajansspor.com

kuzey55

bu başlık da sanırım bizle ilgili hiçbir gelişme olamayacak kadro dışı kalan oyuncuların gittikleri takımlar dışında.

celebi

Alıntı yapılan: kuzey55 - 20 December 2008, 15:02:27
bu başlık da sanırım bizle ilgili hiçbir gelişme olamayacak kadro dışı kalan oyuncuların gittikleri takımlar dışında.

Sadece Samsunspor

giresun başkanı her ne kadar sedat peker'in giresunsporda adını geçmemesini istesede insan aklından geçirmiyor değil resmen mafya giresunspora girdi yoksa ne işi var bu adamlarım giresunsporda. ayrıca karabükten ayrılan eray er ve taylan iyi oyuncular diye biliyorum

kuzey55

karabükten ayrılan ümit aydın iyiydi aslında ama sakarya ile anlamış.yanlız arkadasıma katılıyorum bizdeki genclerin tecrübe eksikliği var sadece yoksa şuan kadroya giremeyen genclerden fazlası yoktur eminim bu adamların..

Kais

jean

ya niye iki yildir devre arasinda adam alamiyoruz hekes gucleniyor biz kaldik yine ayni

jean

onu biliyorum abi bende o anlamda isyan ederek soyledim zaten

seckin55

karabukun kalecisi de iyi kaleciydi.adı kadir.55 giyiyordu hemde..ama kaleciye ihtiyacımız yok..

seckin55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 December 2008, 02:13:05
KADİR TÜTÜNCÜ  
Kişisel Bilgiler 
Doğum Yer  : ÇARŞAMBA 
Doğum Tarihi  : 17 Ağustos 1977 
Uyruk : TC 
Futbolcu Temsilci : 
Lisans Bilgileri 
Lisans No  : 12295 
Kulüp  : KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR 
Sözleşme Başlangıç T.  : 8 Temmuz 2008 
Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2010

- - - - - - - - - - - - - - - - - - ----- - - - - - -

kendisi 98-01 arasında samsunsporla sözleşme imzalamış ancak , amasya ve kırıkkalede kiralık oynamış ...

Kadir, karbuk ile yollarını ayırmış sanırım..samsunlu olduğuna çok sevindim..Samsunspor' da görmek isterim:)

seckin55

Transfere uzak oldugumuz için hiç şu gelsin bu gelsin diyemiyorum malesef :-[ :-[

Mert

Alıntı yapılan: 35ama55 - 23 December 2008, 02:16:42
yahu kıralıkta mı adam alamıyoruz , boşta adamları da mı alamıyoruz  :-X

Malesef

kuzey55

alıyoruz ya almasın herkesi alıyoruz da lisans çıkaramıyoruz :(

seckin55

transfer hayal de olsa bişeler yazmak istiyorum aslında..şayet imkanımız olsaydı ben Celil,Sakaryadan Taner Demirbaş, Karabuk kalecisi Kadir diyebilirdim..defans içinde hakkı...

beşnumara

Alıntı yapılan: seckin55 - 23 December 2008, 03:08:31
transfer hayal de olsa bişeler yazmak istiyorum aslında..şayet imkanımız olsaydı ben Celil,Sakaryadan Taner Demirbaş, Karabuk kalecisi Kadir diyebilirdim..defans içinde hakkı...
ooooo kardeşim biz takımı gençleştirmeye çalışıyoruz sen takıma papazları toplamaya çalışıyorsun.yoksa sen seçkin55 değilsin de sedat pekerin manevi oğlu giresun başkanımısın ;)