Bank Asya 1.Lig Devre Arası Transfer Gelişmeleri

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 20 December 2008, 14:59:38

« önceki - sonraki »

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 23 December 2008, 02:13:48

Öte yandan Kruno Lovrek, Selçuk Alibaz ve Oğuz Sabankay da kiralık verilecek.

tuttuğum takımda her zaman oğuz sabankayın olmasını istemişimdir ama bu çocuk bir türlü çıkışını devam ettiremedi.

seckin55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 23 December 2008, 03:09:54
kardeşim , taktın kadire sen de .. varsa bir rüşvet durumu bilelim , özelden yolla , eğer varsa ben de yazım Kadir diye , kırışalım parayı  ;D ;D
yok be kardeşim..bunlar nokta transferler :) :) kadire takma sebebim de, bi kaç maçını izledim.iyi kaleci..hasan kadr tecrubesi olmasa bile eraya 1000 basar..öze dönüş harekatı hani...:))) bu transferler olmucak ama bırakında yazalım yavvv..içimizde kalmasın ;) ;)

ali ihsan

İBB'den Ali Güzeldal'ı alabilirsek gol sıkıntısı yaşamayız.

seckin55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 23 December 2008, 15:29:04
İBB'den Ali Güzeldal'ı alabilirsek gol sıkıntısı yaşamayız.
dostum tam noktayı koydun... ;) ;)

seckin55

Serkan Aykut istediği takıma gidebilir !

Serkan Aykut için sorulan bir soruyu cevaplandıran Köktaş, "Serkan Aykut'u kadro dışı bıraktığımız günden itiraben, artık kadromuzda düşünmüyorum.

Kendisi istediği takıma gidebilir. Bu zamana kadar bize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi bizden bonservisini almak istedi. Biz de elinde imkan olmasına rağmen Samsunspor'u bu zaman kadar federasyona şikayet etmeyen Kral'a bonsirvisini vereceğiz. Artık kadromuzda düşünmediğimiz Serkan Aykut istediği takıma gidebilir" dedi.

---
samsun.net
----

Noluyor buyuk kaptan yaa.her gelen yonetım birini kusturuyor bu takıma..gecen sene celil bu sene serkan..nedir bu yaaa: :-[[/b]

Mesudiyeli

Giresunspor'un transferlerine bakıyorum yaşlı ve son iki yıldır sürekli performansları geriye giden oyuncular.

HAKKI: Sivas'tan Samsun'a geldi ve ilk yarı başarılı bir performans ortaya koydu sonra takımdan ayrıldı ve sezon başı Adanaspor'a gitti ve oradada sorun yaşadı ve ilk yarının ilk 10 maçını oynamadan ayrıldı umarım Giresunspor doğru bir tercih yapmıştır.

MUSA KUŞ: Musa'da Sivas'tan sonra Denizli ve Koaceli macerası yaşadı ve 2 yıldır oynadığı dogru dürüst maç yok umarım Giresun'da başarılı olur.

GÜROL AZER: Bu oyuncu Diyarbakır'dan Kasımpaşa'ya geçti ve oda son iki yıldır düşüşüte

GÖKHAN BOZKAYA: Sivas'ın süper lige çıktığı yıl çok katkısı oldu ondan sonra agır bir sakatlık geçirdi ve Sivas kadrosunda süper ligde 2 yıl bulunmasaına ragmen oynadığı maç sayısı 5'i geçmed,,geçen sezon devre arasında Eskişehirspor'a geçti oradada pek başarılı olamadı.sezon başı malatyaspor'a gitti orada oynama imkanı dahi bulamadı.Bu oyuncun son 4 yılı hep düşüş ile geçti.

SEYDİHAN : Rizespor'da süper lig kadrosunda bulundu,sonra pişsin diye Ünyespor'a kiralık verildi oradan tekrar Rize'ye döndü.Rıza Çalımbay ile en parlak dönemini geçiren Rizespor'da zaman zaman forma giydi ve Boluspor'un TFF 1:lige çıktığı yıl Boluspor'a transfer oldu ve orada 1,5 yıl boyunca doğru dürüst ilk 11'de maça çıkmadı.Seydihan genç yaşına ragmen kendine iyi bakmayan,çalışmayan bir oyuncu profili çizdi.Giresunspor'a hayılrlı olsun.

EYÜP KADRİ: Sivas'tan Kiralık olarak Giresunspor'a verilid.Sivas'ta o kanattan oynayan Hayrettin gibi tecrübeli oyuncun yanında şan bulamadı ve bence Giresunspor'un ara transferde aldığı en faydalı oyuncu olacak.

ERDEM: BJK'nın PAF takımından alınan kaleci,Metin Aktaş'ın sakatlığında Giresunspor kalede büyük bir sıkıntı yaşamıştı ve Erdem gibi iyi bir takımda yetişmiş kaleci Giresun2da şans buldumu iş yapacak kapasitede gibi gözüküyor.Giresunspor'a hayırlı olsun.

Mesudiyeli

Alıntı yapılan: Mesudiyeli - 24 December 2008, 15:19:23
Giresunspor'un transferlerine bakıyorum yaşlı ve son iki yıldır sürekli performansları geriye giden oyuncular.

HAKKI: Sivas'tan Samsun'a geldi ve ilk yarı başarılı bir performans ortaya koydu sonra takımdan ayrıldı ve sezon başı Adanaspor'a gitti ve oradada sorun yaşadı ve ilk yarının ilk 10 maçını oynamadan ayrıldı umarım Giresunspor doğru bir tercih yapmıştır.

MUSA KUŞ: Musa'da Sivas'tan sonra Denizli ve Koaceli macerası yaşadı ve 2 yıldır oynadığı dogru dürüst maç yok umarım Giresun'da başarılı olur.

GÜROL AZER: Bu oyuncu Diyarbakır'dan Kasımpaşa'ya geçti ve oda son iki yıldır düşüşüte

GÖKHAN BOZKAYA: Sivas'ın süper lige çıktığı yıl çok katkısı oldu ondan sonra agır bir sakatlık geçirdi ve Sivas kadrosunda süper ligde 2 yıl bulunmasaına ragmen oynadığı maç sayısı 5'i geçmed,,geçen sezon devre arasında Eskişehirspor'a geçti oradada pek başarılı olamadı.sezon başı malatyaspor'a gitti orada oynama imkanı dahi bulamadı.Bu oyuncun son 4 yılı hep düşüş ile geçti.

SEYDİHAN : Rizespor'da süper lig kadrosunda bulundu,sonra pişsin diye Ünyespor'a kiralık verildi oradan tekrar Rize'ye döndü.Rıza Çalımbay ile en parlak dönemini geçiren Rizespor'da zaman zaman forma giydi ve Boluspor'un TFF 1:lige çıktığı yıl Boluspor'a transfer oldu ve orada 1,5 yıl boyunca doğru dürüst ilk 11'de maça çıkmadı.Seydihan genç yaşına ragmen kendine iyi bakmayan,çalışmayan bir oyuncu profili çizdi.Giresunspor'a hayılrlı olsun.

EYÜP KADRİ: Sivas'tan Kiralık olarak Giresunspor'a verilid.Sivas'ta o kanattan oynayan Hayrettin gibi tecrübeli oyuncun yanında şan bulamadı ve bence Giresunspor'un ara transferde aldığı en faydalı oyuncu olacak.

ERDEM: BJK'nın PAF takımından alınan kaleci,Metin Aktaş'ın sakatlığında Giresunspor kalede büyük bir sıkıntı yaşamıştı ve Erdem gibi iyi bir takımda yetişmiş kaleci Giresun2da şans buldumu iş yapacak kapasitede gibi gözüküyor.Giresunspor'a hayırlı olsun.

Samsunspor transfer yapmıyor ama en azından altyapıdan çıkardıkları Turgut ,Sercan ,Sefa ,Oktay ,Hakan Koçarslan ,Hakan Akman gibi oyunculara sürekli oynama şansı tanıyarak bana göre en iyi transferleri yaptıklarını düşünüyorum.Hakan Akman pek oynama şansı bulamadı ama oda digerlerinin oynadığını görünce daha çok hırs yapacaktır.

Samsunspor iyi yolda ve yukarıda saydığım gençlere ilaveten tecrübeli CAN ,GÖKHAN ,KENAN ,VEYSEL ,BURHAN ,VOLKAN , Kaleci HASAN gibi oyuncular ile azda olsa şansı ilk 6'yı sonuna kadar zorlayacaktır.Samsunspor'un gençleri geçen sezon devre arasından sonra sürekli oynayarak buı genç yaşta tecrübeli oyuncular oldular.Samsunspor bu sezon bu şekilde idare edip 2-3 tane genç yetenegi bu oyuncuların arasına atabilir ise önümüzdekisezon yapacağı 3-4 tane NOKTA TRANSFER ile şampiyonluğu kovalayabilir.

kumköylü ahmet

ali guzeldalda samsunlu bildigim kadariyla iyi futbolcuydu teknisyen samsunda cok is yapar ama o gelirse sercan ilk 11e giremez diye dusunuyorum keske gelse

nomak55

üst düzey gençlerimz olduğuna inanmıyorum iiler ama çokta abartmamamak lazım

Kaya

rize eski de banko oyanayan doğa ile nasıl anlaşmış hayret demekki bir hayli fazla ücret verdiler hayırlısı şu ödememiz gereken parayı ödeyebilsekte bizde transfer yapsak

beşnumara

Alıntı yapılan: iak5529 - 25 December 2008, 04:26:23
rize eski de banko oyanayan doğa ile nasıl anlaşmış hayret demekki bir hayli fazla ücret verdiler hayırlısı şu ödememiz gereken parayı ödeyebilsekte bizde transfer yapsak

o biraz zor

celebi

pitbul055

bu malatya ve diyarbakırında bizim kadar borçları var.adamlar nası transfer yapabiliyorlar hayret.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: pitbul055 - 25 December 2008, 11:14:23
bu malatya ve diyarbakırında bizim kadar borçları var.adamlar nası transfer yapabiliyorlar hayret.

evet katılıyorum malatyada o kadar maddi sorun var bütün futbolcuları yolluyorlar ama nijeryadan adam alıyorlar, off keşke bizde şöyle siyahi oyuncu falan alsak ucuza hiç oynamasa bile duruşu yeter ;D keşke mandandayı ve şu en son gelen siyahi oyuncuyu alsaydık konvoyda falan otobüsteydi

ali ihsan

Mehmet Şen veya Ali Güzeldal bize ilaç olur ama para bulabilirsek tabi ki..