Bank Asya 1.Lig 17.Hafta | Adanaspor - Samsunspor'umuz : 1-0

Başlatan MeL_55, 14 December 2008, 19:03:14

« önceki - sonraki »

CeLiL_55

maçtan önce demiştim fazla umutlanmamak gerek diye biz 1 yener 1 yeniliriz öyle gideriz ligi ortalara yakın bitiririz..

mehmet yılmaz

Bu takımda normal topçu bir kere koşuyorsa, Samsunlu çocuk iki kere koşmak zorundadır. Bunun lamı cimi yok. Ama bakıyoruz özellikle Sefa ve Sercan bırakın üzerine birşey koymayı, sürekil geriye gidiyorlar. Saha içinde bşarılı olurlarsa saha dışındaki falsolarını görmeyiz biz ama o da yok. Burhan kötüymüş, yemişim Burhan'ı... O kötü olursa çeker gider, ama bir Kenan bir Murat, altyapı ürünümüz olmamasına rağmen Oktay kadar delikanlıca top oynamayan adama kimse kusura bakmasın ama ne sevgi beslerim ne de saygı duyarım.

Genç kardeşlerimiz arasında Sercan'ı yetenekli bulan, yıldız sayanlar belki olabilir ama vakt-i zamanında Tanju, Ertuğrul, Timofte, Celil, Serkan, Ercan hatta Vural, Sinan, Osman gibi isimleri izlemiş bizleri buna inandırmak mümkün değil...

Samsun'u temsil ediyorsunuz, var mı daha ötesi?

edmontdante

21 December 2008, 17:28:31 #527 Son düzenlenme: 21 December 2008, 17:31:25 edmontdante
SAMSUNSPOR-Rize maçından sonra şunları yazmıştım.Rize maçında olan bir frikik pozisyonunun aynısı Güngören maçında da olmuştu.

AlıntıGüngören Maçında kazandığımız bir serbest atışta Sercan'lailgili şunları yazmıştım.

Alıntı yapılan: edmontdante - 29 September 2008, 00:21:51
Bir anlamadığım nokta  da soldan kazanılan serbest atışlarda sağ ayaklı birinin kaleye vurma ihtimali varken neden Sercan topun başına geliyor ki.Fantazi.

Bahsettiğim pozisyonlardan biri bu.Oradan sol ayakla orta yapılsa tamam anlarım ama ortaya  da gerek yok ki penaltı gibi pozisyon Serkan AYKUT vs için.

Dün akşam daha maçın başı.Aynı noktadan takım serbest atış kazanıyor hatta biraz daha içeriden.Top ortasahaya doğru gidiyor.Sercan efendi garip tavırları ve el hareketleri ile topu istiyor.Atışı kullanmaya Turgut ve Gökhan KOLOMOÇ da istekliler . Sercan Hariç herkez kenara bakıyor.Çünkü açı sol ayak için müsait değil.Aklın yolu bir .O açıdan sağ ayakla vurulur.Zor bela Sercan'ı uzaklaştırıyorlar oradan Sercan yine cins cins hareketlerle uzaklaşıyor.Turgut vuruyor.Top kalecide kalıyor.

Şimdi soruyorum Sercan'a .Kardeşim sen Milinkoviç misin yoksa Mihailoviç mi?Yada Roberto Carlos mu?Yoksa Alex mi?Kimsin sen?Bu adamlar bile  bu işleri bu şekilde düşünmediler 10larca frikik golğü atmış oldukları halde.Fantazi işler istemiyoruz  biz.Tamam kaleye sağ çaprazdan bakan bir yer olur o zaman kullanırsın ama sol çaprazdan hemde barajın yanından sol ayağının içiyle topu döndüreceksin ,barajı geçireceksin ve gol olacak.Bırak kardeşim bu işleri.Sanki 10 tane frikik golü attında bu zamana kadar.Sen değil misin deplasmandaki maçlarda bir tane korneri havalandıramamakla suçlanan.Hala frikik atmaktan hemde fantazi vuruş yapmaktan bahsediyorsun.

Ne yalan söyleyim  utanıyorum onları sahada böyle görünce

Şimdi bu adam öyle bir adamki attığı frikikle Adana radyosunda spiker dalga geçiyor.Tribünlerden çıkan alaycı sesi hepimiz duyduk.Yeter ya artık bırakın bu işleri.Siz kimsiniz oğlum ne iş yaparsınız.Bu takımın formasını giyecek adamlar mısınız.Eski günler olsa ya Ünye'de ya Amasya'da olurdunuz.

Ama hala yerel gazetelerden biri hiçbir şey yapmadığı halde Sakarya maçının yıldızı olarak Sercan'ı gösteriyor ve manşet yapıyor.

edmontdante

Alıntı yapılan: söğütlübahçeli - 21 December 2008, 17:07:19
samsunlu deyip torpil geçmeye gerek yok, sefa ile sercanın bu takımda işleri yok. eve karı kız atı alem yapıyorlar daha 20 yaşındalar. 3 yıldır 1 adım ilerimi gitti sercan. dahada kötü.

Ben şimdi birşey diyeceğim bu konuda ama ayıp olacak

edmontdante

Alıntı yapılan: samsuni - 21 December 2008, 17:22:52
Bu takımda normal topçu bir kere koşuyorsa, Samsunlu çocuk iki kere koşmak zorundadır. Bunun lamı cimi yok. Ama bakıyoruz özellikle Sefa ve Sercan bırakın üzerine birşey koymayı, sürekil geriye gidiyorlar. Saha içinde bşarılı olurlarsa saha dışındaki falsolarını görmeyiz biz ama o da yok. Burhan kötüymüş, yemişim Burhan'ı... O kötü olursa çeker gider, ama bir Kenan bir Murat, altyapı ürünümüz olmamasına rağmen Oktay kadar delikanlıca top oynamayan adama kimse kusura bakmasın ama ne sevgi beslerim ne de saygı duyarım.

Genç kardeşlerimiz arasında Sercan'ı yetenekli bulan, yıldız sayanlar belki olabilir ama vakt-i zamanında Tanju, Ertuğrul, Timofte, Celil, Serkan, Ercan hatta Vural, Sinan, Osman gibi isimleri izlemiş bizleri buna inandırmak mümkün değil...

Samsun'u temsil ediyorsunuz, var mı daha ötesi?

Yok üstad nerede ya.Onu ancak sen ben yaparız.Hep o hayallerle yaşamışız biz o formanın hayaliyle.Halısahada bile giyerken gururlanmışız.Bunlar ne anlar.Tek şansları kötü zaman denk gelmeleri yoksa bunları kimse topçu yapmazdı.Paf takımdan revize olurlardı belki de pafa bile gelmeden.Ne adamlar arkadaşlarımız topçu olamadı öyle

Sadece Samsunspor

maçı takip edemedim yenilmemiz bence çok kötü oldu 3 puan alsak 2. devre için büyük avantaj olacaktı, ama yine 4 as oyuncumuz olmasa bile 1-0 yenilmişiz fakat en azından 1 puan bekliyordum yazık oldu

beşnumara

maçtan  çıktım eve yeni geldim birazdan gerekli olanları yazacağım.

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 December 2008, 17:50:11
beş numara kardeşim , çıkışta bir sıkıntı olmadı umarım .. mersinden de gelen arkadaşlarım vardı maça , görüştünüz mü
çıkışta bi sıkıntı olmadı.mersinden gelenleri bilmiyorum maça gelen samsunlular vardı onlardan biri olabilir ama ben tanımıyordum.resimler var atacam oradan görürsün.maç sonunda otobüste biriyle karşılaştım samsunluymuş maçı kapalıda izlemiş. açıkçası olaylar olur diye gelmemiş.neyse ben daha sonra bütün sorulara cevap veririm.

mehmet yılmaz

Tribündergide maçı izleyen bir Fenerlinin görüşleri içinden bir bölüm;

AlıntıUzatmalarda çok tehlikeli bir yerden frikik kazandılar ama bir vuruş ancak bu kadar kötü kullanılabilirdi. Çok genç bir takımları var fena mücadele etmediler ama yine de yetersiz kalıyorlar.

Yıldız futbolcumuz(!) Sercan ligin ilk devresini 0 gol ve 1 asistle ( o da sezonun ilk maçıydı sanırım ) tamamlıyor. Ama olsun, yıldız kendileri...

mehmet yılmaz

red_white

teşekkürler demirsporlu arkadaşlar sercan artist yaa kıl oluyorum ben ona bu sene bi yerleri kalktı kimsin lan sen

beşnumara

21 December 2008, 19:06:50 #536 Son düzenlenme: 21 December 2008, 19:11:46 beþnumara
Öncelikle şunu söylemek istiyorum:Bu takımda samsunlu olmayıp da yüreğiyle oynayan,varını yoğunu sahaya yansıtan futbolcularımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.en önemli futbolcularımız olmamasına rağmen,skoru değiştirecek futbolcularımız olmamasına rağmen yine de galibiyet umudumuz vardı en azından berabere kalırız diye düşünüyorduk malesef evdeki hesap çarşıya uymadı yani.
Maç başladığında her iki takım da önemli eksiklerinden dolayı kontrollü oyunu tercih etmişlerdi.ilk yarı kaleciler belki de sezonun en rahat maçını çıkarmışlardır.defansta Kenan  her zamanki gibi yüreğiyle oynayarak genç arkadaşlarına örnek oldu.gökhanın yerine oynayan turgay sırıtmadı.ikinci yarıya adanaspor oyuncu değişikliğiyle başladı. Maç yine her iki tarafın kontrollü oyunuyla devam ediyordu ki çok  basit bir gol yedik.kalecinin önü bomboş kaldı ve adanaspor defans oyuncusu yunus ceylan topa gelişine sert ve düzgün bir vuruşla kalecinin uzanamayacağı yere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.oyuna genel itibariyle baktığımızda berabere bitmesi gerekiyordu çünkü iki takım da oynanan oyundan pek tat vermedi.rakip takım adanspor taraftarları oyundan sıkıldığı için bizim futbolculara takılmaya başladılar.
Gol yedikten sonra ataklarımızı artırdık ama volkan  heralde sakat sakat maça çıkmıştı ki burhana pek yardım edemedi.burhan da çok yıprandı forvette tek başına.özellikle şunu söylemek istiyorum:teknik taktik kısmına girmek istemiyorum .hoca daha iyi bilir ama tek forvet burhanla işimiz zor.hele bu maçta çok çok zordu. çünkü burhanın arkasında oynayan futbolcular maçta etkisiz olduğundan burhana pek yardım edemedi.orta alanda  murat yıldırım her zamanki gibi çok koştu çok çalıştı.diğer orta alan oyuncularımız maçta hiç yoktular.hatta adanaspor taraftarları oyundan sıkıldığı zaman Sercan ve volkana takılmaya başladılar. Bu arada adanaspor  gol attığı pozisyondan daha net bir pozisyon yakaladı bomboş pozisyonda topu kaleci hasan kurtardı.dakika 75i gösterdiğinde adanasporda yaklaşık 2 yıldan beri oynayamayan habip oyuna girdi ve iyi ki maça 11de başlamadı.oyuna girdikten sonra adanasporu tek başına taşıdı.
Oyunun son dakikalarına yaklaşıldığında mesut yerini genç oyuncumuz hakan akmana bıraktı.hakan forvette burhana ne kadar yardım etmeye çalıştıysa da son dakikalarda iyi kapanan adanasporu geçemedik. Bu  arada yanlış hatırlamıyorsam hakan akmandı son dakikalarda bir kafa vuruşu vardı.top direğin yanından auta çıktı.samsunspor son atağını yaparken ceza yayının sağ tarafından bir frikik kazandı ve topun başına Sercan geçti.aslında tam Sercanlık bir pozisyondu ama gerçekten çok kötü vurdu topa ve 1-0 mağlubiyetle ilk yarının son maçını kaybettik.
Eklemek istediğim veya değinmek istediğim bazı hususlar var: bu takımda samsunlu olmadığı halde yüreğiyle mücadele eden futbolcularımızı,öz evlatlarımız dediğimiz ismini vermeyeceğim ama bu sene gerçekten de istenileni veremeyen futbolcu arkadaşlarım örnek alması gerekiyor.bu futbolcularımızı görünce çok üzülüyorum umarım onlar da bu durumdan hiç hoşnut değillerdir. :'(

GençKozluklu

Yazık oluyor şu haybeye giden maçlara. SAMSUNLU dediğimiz gençler şu Oktay'ın yarısı kadar oynasalar.

Adamları SAMSUNLU diye ayrıca seviyoruz onlar ne yazık ki cin olmadan adam çapıyorlar.

Her şeye rağmen ilk yarı için  20 puan iyidir.

Kaya

Alıntı yapılan: edmontdante - 21 December 2008, 17:39:22
Yok üstad nerede ya.Onu ancak sen ben yaparız.Hep o hayallerle yaşamışız biz o formanın hayaliyle.Halısahada bile giyerken gururlanmışız.Bunlar ne anlar.Tek şansları kötü zaman denk gelmeleri yoksa bunları kimse topçu yapmazdı.Paf takımdan revize olurlardı belki de pafa bile gelmeden.Ne adamlar arkadaşlarımız topçu olamadı öyle

kenilikle katılıyorum o formayı sırtıma geçireceğimde o topu yemeyeceğim hee var mı böyle bir ihtimal bunlar daha öncede benimde dediğim gibi formayı çok kolay sırtlarına geçirdiler kıymetini bilemediler  önceden ilçe takımlarına kiraladığımız oyuncular biraz erken doğmuşlar şimdi şanssızlıklarına yanıyorlardır heralde ...

harbisamsunsporlu5517

bize zarardan baska yararı olmayan adamlardan derhal kurtulmamız gerekıyor inşallah sercan ve sefayı satarız bu ikisi samsunspor formasının agırlığını kaldıracak kapasitede değiller