Bank Asya 1.Lig 17.Hafta | Adanaspor - Samsunspor'umuz : 1-0

Başlatan MeL_55, 14 December 2008, 19:03:14

« önceki - sonraki »

MeL_55

ya ne oluyorsa deplasmanda hic iyi oynayamiyoruz

YaşarDoğu

senin vurdugun topa ne diyetimö ben sercan.inş. sinirim gecese kadar samsunda görmem seni >:(

CurvaSudSamsunspor

HAYRETTİN TAM BİR DEPLASMAN TAKIMI OLUŞTURMUŞSUN.... >:( >:( >:(

Baskent_Samsunspor

kötü oynayıp yenildik daha doğrusu haketiik mağlubiyeti iyi oynayıp kazanamadığımız maçların hatrına en azından berabere bitseydi teselli yine sultanlarımızdan geldi

artık 2. yarıyı düşünme vakti 20 puan bence bu kadroyla çok fazla bile

red_white

21 December 2008, 16:59:41 #514 Son düzenlenme: 21 December 2008, 17:17:25 samsuni
sercan bir tarafı kalkmış hareketleri yürüyüşü celile benzetmeye çalışıo kendini artistmisin oğlum sen heee

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 December 2008, 16:56:46
bu takımda her duran topa sercanla , sefa koşuyor ..!! bi numaralarını görmedık daha !!

numara mı arıyosun artist olmaları yetmezmi  ;)

Adige

Yenilginin Sucunu Sadece 1 oyuncuda bulmayalım.

Baskent_Samsunspor

6. olan altayla 8 16.olan giresunla 4 puan fark var ya düşeriz ya çıkarız anasını satayım

Kaya

6. ile aramızda 8 puan fark ile ilk yarıyı tamamladık ve bu bana göre çok büyük bir fark nedenini sorarsanız daha hala 2 hafta üstsüte maç kazanamadık bu da demek oluyor ki playoff beklentilerimiz hayalden öteye geçemeyecek

Sol Açık

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 21 December 2008, 16:58:10
kötü oynayıp yenildik daha doğrusu haketiik mağlubiyeti iyi oynayıp kazanamadığımız maçların hatrına en azından berabere bitseydi teselli yine sultanlarımızdan geldi

artık 2. yarıyı düşünme vakti 20 puan bence bu kadroyla çok fazla bile

Tamamen katılıyorum...

Bu arada yenilmemize rağmen sadece Bolu'ya geçildik ve 12.yiz. Ama kazansaydık hem 9.luğa çıkacaktık, hem de yukarı ile puan farkını kapatacaktık. Bundan sonraki ilk maçımız Erciyes'le yine deplasmanda.
6 hafta önce "18.maçlar sonunda 23 puana çıkarsak sonrasında yukarılara tırmanma şansımız olabilir" demiştim ve halen aynı görüşteyim. Çünkü daha önce defalarca da yazdım, son 16 maçımızın 9'u içeride ve sadece iç saha maçlarını alsak bile play-off'u zorlayabiliriz...

Ama bu maçtan 1 puan bile alamamış olmamız üzücü...

kuzey55

sadece sercan değil burhan,sercan,sefa 3 üde faydasız...

edmontdante

Maçı dinledik beyler 90 dakika.Takım ne yaptı ki.Son pozisyon gol olsa 1 puan alacaktık ama 1 puanlık da birşey yapmadık.Tamam Adana'da yapmadı pek fazla birşey ama biz kendimize bakalım.Takım için spiker "Buraya gelen en zayıf takım" diyor.Bunu dedirtenlerin utanması lazım ama biz utanıyoruz onların yerine.Sercan Mercan bunlar hikaye.İşte Adana'ya karşı bile sahada yoklar.Yıldızmış.Ne yıldızı ya ıldız dediğin Celil gibi Ertuğrul gibi  Serkan AYKUT gibi olur.Kaç maç aldı bu adamlar bize daha gençken.Nerede Sercan'ın Sefa'nın aldığı maç.Bırak maçalmayı kaç gol pasları var.

Baskent_Samsunspor

şimdi bu adamların alacaklarının yarısı ödenmedimi

yarın gazeteleri açan samsun halkı adanaya 1-0 yenildik haberini okuduktan sonra ne düşünür allah aşkına

ya ilk yarı bitti oh şükürler olsun 2. yarı başına kadar herşey unutulur

unutulurmu dersiniz!!!!!!!!!!!!!!

Sioux

samsunlu deyip torpil geçmeye gerek yok, sefa ile sercanın bu takımda işleri yok. eve karı kız atı alem yapıyorlar daha 20 yaşındalar. 3 yıldır 1 adım ilerimi gitti sercan. dahada kötü.

kuzey55

devre arasında transfer yaparız da diyemiyoruz mecburen bu adamlarla ligin sonunu getireceğiz.ama bu burhan a artık tahammül edilmemeli.hakan akman,caner gibi oyunculara şans vermemiz gerekiyo.