Yeni teknik direktörümüz Ercüment Coşkundere

Başlatan cuneytavar55, 10 November 2008, 19:51:16

« önceki - sonraki »

never.55

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 15 November 2008, 22:23:42
haydi ercüment hocam galibiyetle başla şu teknik direktörlüğü sana güveniyoruz

tebrikler ercüment hocam güvenimi boşa çıkarmadın. bundan sonrada galibiyetler bekliyoruz sen ve takımından

Baskent_Samsunspor

ercüment sonuna kadar destek sana başaracaksın başaracağız

nomak55

umarım bir tesadüf değildir..bu galibiyet maçı izleyenler varmı arkadaşlr takıma müdahaleleri nasıl maç içinde maçı yaşıyormu genel olarak izlenimlerinizi anlatırmısınız

Kaya

valla ben maçı izlemedim ama dakikası dakikasına yaptığı değişiklikler çok iyi idi bana göre burdan bile anlaşılıyor takıma etkisi

jean

sahane bir baslangic ercument hocadan devamini bekliyoruz

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: tankut - 11 November 2008, 14:07:57
Bu hafta altayı yenermişiz.. Ercü de kahraman olurmuş, işe bak....hele bide peşine diyardan puan alırsak süper kahraman..onun için bekleyelim...derim. Sanki banada Altayı yenecekmişiz gibi geliyor.

SÜPERRRR MARİOOOOO!!!! ;D
tebrikler kardeş  ;)

tankut

Sağol slazenger kardeş. önemli olan samsunsporumuzun başarılı olması. Ercü benim çocukluk arkadaşım ne yapıp yapamayacağını iyi bilirim. Ercü diyorum çünkü biz ona ercü derdik.Çok inatçı bir kişiliği vardır.İnşallah bu işin üstesinden gelecek.

cuneytavar55

17 November 2008, 14:32:19 #188 Son düzenlenme: 17 November 2008, 14:35:19 cuneytavar55
   TEŞEKKÜRLER! Deplasmanda SAMSUNSPORUMUZU yalnız BIRAKMAYAN TARAFTARLARIMIZA
   TEŞEKKÜRLER!Futbolcular canla başla mücadele ettikleri için.
   TEŞEKKÜRLER!ÇOŞKUNDERE sel olup düşmanlarını denize döktüğün için.

FORZA ŞİMŞEKLER

Pergani 55

yeni teknik direktör kulübümüze hayırlı olsun

mehmet yılmaz

Samsunkopat ile birlikte akşam idmanını seyrettik. Belki Altay maçının da etkisiyle ama takımda moraller çok iyiydi. İki teknik direktörü kıyasladığımızda Hayrettin Gümüşdağ'ın pek sevilmediğini, Ercüment Coşkundere'nin ise daha yakın bir ilişki içinde olduğunu söyleyebilirim.

İnşallah kafamızdaki bazı soru işaretlerini siler, zira Ercüment Hocanın başarısı bizim başarımız oalcaktır ve kendisinie muhalefet edenleri dahi mutlu edecektir.

beşnumara

Alıntı yapılan: samsuni - 19 November 2008, 19:46:00
İnşallah kafamızdaki bazı soru işaretlerini siler, zira Ercüment Hocanın başarısı bizim başarımız oalcaktır ve kendisinie muhalefet edenleri dahi mutlu edecektir.

abi bu sözün veis abiye gitsin ;D ;D ;D

celebi

biz sadece SAMSUNSPORUN başarısını istiyoruz

veis

Alıntı yapılan: beşnumara - 20 November 2008, 04:22:56

muhakkak en çok sevinen biz oluruz.bizim için ali veli osman farketmiyorki altay maçından sonra insan içine çıkar duruma geldik bunda katkı ercüment hocadaysa onada teşekkür ederiz ondan şüphe duyulmasın.ben hocayı sevmiyor olabilirim ama konu başarımız olunca akan sular durur.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: beşnumara - 20 November 2008, 04:22:56

Zaten dikkat edersen "kafamızdaki" demişim, yani ben de dahlimi buna. Veis'in dediği gibi, yeter ki başarılı olsun, seve seve özür de dileriz, yanılmışız da deriz. Bizim için kişiler değil Samsunspor önceliktir.