Yeni teknik direktörümüz Ercüment Coşkundere

Başlatan cuneytavar55, 10 November 2008, 19:51:16

« önceki - sonraki »

pitbul055

Acaba ercüment bey giderayak samsunspora koydurduğu 70 milyarlık temliği kaldırdımı acaba?Yanlış tercihh

tankut

Bu hafta altayı yenermişiz.. Ercü de kahraman olurmuş, işe bak....hele bide peşine diyardan puan alırsak süper kahraman..onun için bekleyelim...derim. Sanki banada Altayı yenecekmişiz gibi geliyor.

Nuri Asan

Ercü Hocaya güveniyorum ama sahipsiz parasız bu işler olmaz.
Eyy Samsun'dan seçilen milletvekilleri,Samsunun sayasinde zengin olan para babaları:UYUMAYIN

Baskent_Samsunspor

Alıntı yapılan: celebi - 11 November 2008, 10:53:25
ya başkent kardeşim bizim samsunlular alerjimiz yok her yerin iyisi olduğu gibi her yerin kötüsü var ercüment başarılı olursa seviniriz ancak ercümentin nasıl bir insan olduğunu herkes biliyor düşüncesindeyiz.yoksa bizde istiyoruz adam gibi bir Samsunsprlu olsun başımızda.

birde şunu ahtırlatayım biz şahıslara değil SAMSUNSPORUMUZA tam destek veririz. samsunun çocuğu işe yaramaz ve SAMSUNSPORUMUZA yaramaz bir adamsa nasıl kendisine destek olacağız. o zaman Samsunspora destek yerine köstek olmuş ve takımımıza zarar vermiş oluruz.(lafım sana değil kardeşim yanlış anlama).

tamam kardeşim anladım sende haklısın ama şu durumda beklemek en iyisi düşüncesindeyim hayri faciasından sonra

Sioux

Alıntı yapılan: 35ama55 - 11 November 2008, 15:32:25
Dobi de Trabzonluydu ama Samsunsporluydu , ..

yapma be kardeşim, adam sıkı trabzonsporlu, kendiside söylüyor bunu. isteyen yanına gitsin, trabzonsporluymuş gibi desinki hasan abi en son sen varken şampiyonluk gördük, ne olur bu sene desin, bakın bakalım nasıl cevaplar veriyor. çocuğumu samsunsporlu mu yapayım trabzonsporlu mu desin bakalım. ercümenti bende yeterli bulmam ama dobiden daha samsunsporlu olduğu kesin oğlu kesin.

jean

dobi trabzonsporludur eski samsunspor dergisind ebile istanbul yeirne trabzonu tercih ettim simdi ols ayine oray agiderim dedi adami suclamiyorum memleketinin takimini tutmasi normal samsunspora emek vermis bir isim yillarca ercument hocayla gecen sene tanismistim samsunsporludur ogluda tribundedir

gnc bengülü

lig baslamadan once yurt dısından gelen ve ucakalarından ınıp apar topar idmana alan ve bunlardan bısey olmaz dedıgı futbolcuları gerı gonderen ve oynattıgı futbollada basarı gosteremeyen hayrettınden sonra ercüment coskundere bıze ılac olabılır ama bu bır olasılık ıns. gercek olur da samsunsporumuzu  hakettıgı yerlere getırır.ama bu cok zor gozukuyo

**KaR6**

11 November 2008, 17:17:31 #127 Son düzenlenme: 11 November 2008, 17:26:40 **KaR6**
Alıntı yapılan: tolga - 11 November 2008, 08:36:02
canım kardeşim baen sisteme karşıyım eleştirsiğim zamana bi bakın ben samsun hastasıym özüm de sözümde samsun dışarıdan gelen herşeye alerjim var eleştiririmö şimdi birlik zamanı doktor bozuntusuna 10 hafta verdik ercüment hoca işe başlamadan adamı ipe gerdik karşıyım kardeşim karşıyım bakıyorum yazanlara çokta iyi biliyorum kar 6 neden yazdığını o bende saklı emin abiyida e ayrıca severim iki insanın arasındaki işe oğullar veya başka biri girmeyecek o onların konusu kar 6 destek verecek diğer vatandaşı tanımam ama yanlış yapıyor bana göre

Açıkla da bilelim daha o zaman tolga efendi? Ayrıntıları ben yazmadım (sırf sözum var diye) sen yaz da tanısın tüm Samsunsporlu kardeşlerimiz hocalarını? Niye kulagının ustune yatıyosun? Bundan önce her bildiğini yazıyodun da şimdi mi susasın geldi? Madem o kadar delikanlısın kimliğini de açıkla? Bak ben ne dusunuyosam kim oldugumu acıklayarak yazıyorum, madem o kadar çok biliyon bu eşsiz bilgileri kimden öğreniyoruz onu da bilelim? Ben oğul moğul tanımam arkadas, bu kulup babamın kulubu de değil..  Ayrıca tek cumle yazmısım, hedef yok bişe yok, niye celallendin? Cevap bekliyorum tek tek hadi bakalım hodri meydan!!!

veis

ercüment coşkundere tamamen zarar verecek samsuna son darbeyide ondan yiyecegiz ve tükenişe dogru hızlı adımlarla ilerliyoruz ohh ne ala memleket ya reklam yapanlar burada kulübü borç batagına saplayanlar burada temlik koydurup teknikdirektör olanlar bile burada.tek kelimeyle YAZIKLAR OLSUN

seckin55

spor 55 de karabuk maçı oncesi atilla abi yucel uyar hocayla bi konuşma yaptı.hocam size teklif geldimi diye..ewet teklif geldı yonetıcılerle konuştuk ama anlaşamadık dedi,, ve olumsuz geçti dedi..biz takımın başında olmasakta kalbimiz samsunsporla yuregımız hepsiyle dedi.. ne olurdu gelseydın şu takımın başınaa....

mehmet yılmaz

Ercüment Coşkundere bugün ilk idmanına çıkmıştır.

Yardımcılıklarını Bünyamin Kubat ve Ferruh Özgün yapacakmış.

seckin55

"Samsunspor bizim de sevdamız"

Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Altay maçı hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Ercüment Coşkundere, "Samsunspor bizim de sevdamız. Her teknik adamın çalışmak isteyeceği marka bir kulüp. Herkes gibi ben de burada çalışmaktan mutluyum" dedi!

Yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda göreve getirilen teknik direktör Ercüment Coşkundere gözetiminde yapılan çalışmaya tüm oyuncular katıldı.

Nuri Asan Tesisleri'nde yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda oyuncular, kondisyon çalışması sonrası çift kale maç yaptı.

Antrenman öncesinde açıklama yapan Ercüment Coşkundere, uzun süre sonra yeniden Samsunspor'da görev almanın sevindirici olduğunu söyledi.

Samsunspor'un her teknik adamın çalışmak isteyeceği bir marka olduğunu ifade eden Coşkundere, ''Samsunspor bizim de sevdamız. Her teknik adamın çalışmak isteyeceği marka bir kulüp. Herkes gibi ben de burada çalışmaktan mutluyum'' dedi.

Takımın içinde bulunduğu durumu da değerlendiren Coşkundere, öncelikle herkesten sabırlı olmasını isteyerek şunları kaydetti:
''Yaşanan sıkıntılar ve oyuncu yapısı biliniyor. Takımın içinde bulunduğu durum itibariyle doğruları yapmak adına öncelikle oyuncuların, daha sonra teknik ekibin ve tüm şehrin sabırlı olması gerekiyor. Hoşgörülü olmak zorundayız. Sıkıntılar belli. Bu yapı itibariyle başarılı olmak istiyoruz. Samsunspor'un bu yolda başarılı olacağından eminim.''

İlk olarak oyuncularla yaklaşık bir saat toplantı yaptığını belirten Coşkundere, zaman içinde oyuncuların özelliklerini daha yakından görme imkanı bulacağını da bildirdi.

Karadeniz ekibi, yarın yapacağı çift idmanla Altay maçı hazırlıklarını sürdürecek.

vanlioglu

umarım başarılı olur. artık laf sölücek takatim kalmadı ne oluyorsa olsun dicek hiçbişeim yok.

KotuCocuk55

Basarısız olsa ne olur,ya ucu ucuna kurtarırız yada kume duserız! Zaten sene basında hedef olarak bu secılmemısmıydı?
Umarım basarılı olur!
Deneme tahtası yada antrenorluk egıtım merkezıyız ya! bıze farketmez!
Bence hıc kafa yormayın ızleyıp gorecez,
Ben guvenıyorum kendısıne tanımasamda, arkadaslar samsunun cocugu dedı dıe!
Hadı be hoca şaşırt bizi be,güldür şu yüzümüzü!
Ben destekliyorum seni!

55.hakan

11 November 2008, 19:11:34 #134 Son düzenlenme: 12 November 2008, 14:47:57 hakanelgun
umarım ercümet coşkundere bizim çıkışımız olur önyargıları bir kenara bırakıp olacakları görüp konuşmamız 
lazım ama hocanın şunu bilmesi gerekir ki tahammülümüzün kalmadığı haftalardayız o yüzden zaman ihtiyaç var sözleriyle gelmesin hiç bize..