Yeni teknik direktörümüz Ercüment Coşkundere

Başlatan cuneytavar55, 10 November 2008, 19:51:16

« önceki - sonraki »

celebi

bak tolga efendi yinelemişsin maça gelmessen gelme diye bir şey söylemessin. bunun yanında kimin şıracı bozacı olduğunu herkes biliyor.

veis

ya birisi sana olumsuz mesaj yazınca yok çatlayın yok patlayın gibi yazılarlamı cevap veriyorsun sen.çocukca tartışacaksak adam gibi halletsek sorunları böyle yok çatlayın patlayın bu ne ya.

veis

samsunspora destek veriyormuş neymiş samsunluları destekliyormuş.kime masal anlatıyorsun sen.uzakdan klavyeyle olmuyor bu destek

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: tolga - 14 November 2008, 07:59:13

çatlayın arkadaşlar ercüye sonuna kadar destek iser verin ister vermeyin başarırılı olcak inşallah hem o hem samsunspor kazanacak yerli hoca düşmanlarına saygılarımla futbolcusu yerli hocası yerli  o kadar ben samsun hastasıyım topçusuyla hocasıyla yönetimişyle  dışardan yönetenleride gördük dışardan hocalarıda gördük kötü olsun benim yerli adamım olsun zoruna gideninde gitsin bu saatten sonra  zoruna giden desteklemesin maçada  gelmesi aha o kadar

Kendimden utandım bir an için. Çünkü bu forumda Samsunsporluluğ konuşacağım en son adamlardan birisin. Çünkü sen kişilere göre Samsunspor'u destekleyen -desteklediğin idida eden birisin.  Kafayı bozmuşsun, gelmeyin maça diye.

Sen kimsin birader? Ben kendimi bildim bileli gidiyorum maça. Adnan Ölmez başkanken de gittim, Samsunspor'un başına haşa şeytan geçsin yine tutarım ben takımımı, yine desteklerim. Ercü'nün başrılı olması seni 1 kere sevindirirsen bir Samsunsporlu olarak beni 1.000 kere sevindirir. Ercü gidince yine başlarsın kösteklemeye.

Herkes kimin ne olduğunu biliyor. İçin fesat olduğu için herkesi öyle sanıyorsun. Ayrıca ilk başlarda seni yaş itibarıyla olgun birisi gibi düşünmüştüm fakat şu muhabbetlerinden görülüyor ki çocukmuşsun sen.

Adama göre değil isme göre Samsunsporluyuz biz.
Zoruna gidene alası gitsin...

yusuf celebi

Bir arkadaş, Ercüment Coşkundere'ye destek verenler avanta almıştır lafını kullanmış bunu genelleme yaparak yapmamanı tavsiye ederim,varsa kesin bildiğin bir şey onu açıklarsın ve bundanda memnun oluruz genelleme yaparak çoğu insanı köhmet altında bırakmanın anlamı yok.

İnsanları Samsunspor'dan soğutmak için elinizden geleni yapıyorsunuz bravo yani.

ali ihsan

Bızım öncelığımız Samsunsporun başarısıdır.Bu başarı Ercüment Hocayla gelırse Samsun antrenörlerı adına mutlu oluruz.Başarılı olamazsa zaten gıdecektır .Takım zaten zor durumda.Bu nedenle ayrışmaya gerek yok.

ahk34

çatlayın arkadaşlar ercüye sonuna kadar destek iser verin ister vermeyin başarırılı olcak inşallah hem o hem samsunspor kazanacak yerli hoca düşmanlarına saygılarımla futbolcusu yerli hocası yerli  o kadar ben samsun hastasıyım topçusuyla hocasıyla yönetimişyle  dışardan yönetenleride gördük dışardan hocalarıda gördük kötü olsun benim yerli adamım olsun zoruna gideninde gitsin bu saatten sonra  zoruna giden desteklemesin maçada  gelmesi aha o kadar
[/quote]

Sen burda taraftarım yada samsunsporluyum diye şov yaparken biz izmirde maçta olacagız,
samsunsporu değilde ercüyü desteklemek istersen, izmirde yanında ol,
bizde kim oldugunu bi görelim ama belki sen vipde olursun ha tolga efendi nede olsa yönetimin şakşakcısısın ama ercüye değilde samsunspora destek için varım dersen biz stadda olacagız ister üç beş kişi ister tüm taraftar ama biz orada olacagız,
Ya sen nerdesin TOLGA,
tarafını söylede tarafsız kalmayalım..!

selahattin55

Alıntı yapılan: tolga - 14 November 2008, 07:59:13

adam adam olmadıktan sonra samsunlu değil istersen babanın oğlu olsun tolga.burada kimsenin avukatlığını yapma.geçen sene takım samsunlularla doluydu celil caner serkan para diye kıçlarını yırtılar.resmen takımı sabote ettiler.bunlar bizim evlatlarımızya.şimi celil caner samsunsporla mahkemelikler.böyle samsunlu olacaksa kenan yelek gibi giresunlu olsun daha iyi.herşey para olmuş artık.futbolcu yıllık kontrat yapar parasını alamassa çeker gider.teknik direktörde aynı samsunsprluluğu nun süresi kağıt üzerinde sınırlıdır.2 ve 3 yıl.yönetimde aynı gelip geçicidir.hele birde böyle .......ler olursa 4 ay sonra satar gider çokta umrunda samsunspor.ama taraftar olarak bizim sözleşme tarihimiz başlangıç doumtarihi.bitişi ise ölüm tarihi onun için herzaman bu takımın gerçek sahibi taraftardır.ercüment ise başarılı olacaksa ALLAH yardımcısı olsun herzaman arkasındayız.başarısız olsa bile karakterli bir adamsa yine arkasındayız.burada biz grup olarakta ferdi olarakta ercüment düşmanı değiliz polemik yapma adama gıcık etme bizi.celil hayranıydım canım gibi seviyordum celili ama ikitane yavşak yüzünden gıcık oldum adama.önce SAMSUNSPOR menfaatleridir.daha sonra kişiler.

Nuri Asan

Biz her şeyden önce Taraftarız.Bizim için önemli olan Ahmet,Mehmet gibi isimler değil Samsunspor'un ismidir,armasıdır.Herkez gider (Seneye süper lige oynayacağız diyen fuat paşa bile gitti) geriye kim kaldı taraftar ve arma.

Bizim için önemli olan Ercüment Coşkundere değil Samsunspor'dur.Biz yarın maça Ercüment C.için değil SAMSUNSPOR için gideceğiz.İsimlerin önemi yoktur hepsi gider geriye taraftar kalır.

Yarın maça giden taraftarları Ercüment Coşkundere için gitti kimse demesin.bu taraftar isim için kimsenin peşinden gitmez.As olan Samsunsporun ismidir.

Tolga Ercüment Hocayı biraz seviyorsan sus.İnan onu yıpratıyorsun,bu platformda herkez Ercü Hocanın başarısını ister platformda tartıştığın adamlar bile.Onun başarısı Samsunsporun başarısıdır.

Ben her ne kadar temlik konusunda yanlışları olsada Ercüment Hocanın arkasında durulması taraftarıyım.Samsun'un Öz çoçuğudur,Yıllarca bu takımda futbol oynamış,hizmet etmiştir.Her şeyden en önemlisi SAMSUNSPORLUDUR

Sol Açık

14 November 2008, 16:31:15 #174 Son düzenlenme: 14 November 2008, 16:34:43 Sol Açýk
Arkadaşlar, bazılarınız çok anlamsız tartışıyorsunuz!

Yürüttüğünüz tartışmanın Samsunspor'a faydası olduğunu da düşünmüyorum. 12 sayfayı da okudum. 2'den çok yorum yapanlar (ki bu sayı 10 kişiyi geçmiyor) Ercüment hocaya "ısrarla" karşı çıkanlar ve "ısrarla" destekleyenler. Hepsi de bu insanı kişisel olarak tanıyor ve gördüğüm kadarıyla kişisel sevgi-nefretleri ekseninde bakıyorlar. Bu kişiler dışındaki neredeyse herkes Ercüment hocayı destekliyor...

Ercüment Coskundere başarısız olursa, takımımız, yani bizi bu forumda biraraya getiren çatı çökecek! Yani sevin-sevmeyin umurumda değil, ama destekleyin. Ben Samsun'da yaşamıyorum ve Samsun'da yaşama şansına sahip olan sizlerin desteği benim desteğimden çok daha önemli...

SAMSUNSPOR İÇİN HEP DESTEK TAM DESTEK...

Not: Spekülasyon olmasın, ben Ercüment Coşkundere'yi hayatımda görmedim...

veis

olayı çarpıtmayın ben veya bizler desteklemeyecegiz demiyoruz ki samsunspor maç kazansın yeterki biz her daim destekçisiyiz ama hocanın degil samsunsporun.ben sevmiyorum adamı kimsede sevdiremez ama ben ercüment hoca takımın başında diye ne sevdamdan nede aşkımdan vazgeçmem.ben samsunsporluyum.bu takım telekomdan 5 yerkende ben samsunluydum.malatyaya 4-3 yenilirkende samsunsporluyum.bizde sevgi lige göre galibiyete göre degil bu asla unutulmasın.samsunsporun menfaatleri dogrultusunda goz goz üstadında dedigi gibi başkanda şeytan olsa biz samsunsporluyuz.

ahk34

merak ettim temliğini kaldırdımı ercü paramı verin paramı verin diye sonra eskisi gibi gazetelere manşet olmasın

nomak55

biz daha çok manşet olruz takımı kim alsa bırakıyor kusursuz teknik direktörler arıyoruz sonra bize husran

Sadece Samsunspor

haydi ercüment hocam galibiyetle başla şu teknik direktörlüğü sana güveniyoruz

celebi

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 15 November 2008, 22:23:42
haydi ercüment hocam galibiyetle başla şu teknik direktörlüğü sana güveniyoruz

inşaallah