Yeni teknik direktörümüz Ercüment Coşkundere

Başlatan cuneytavar55, 10 November 2008, 19:51:16

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

AlıntıHakkı YESİLYURT
hakkiyesilyurt@halkgazetesi.com.tr

Büyük ikramiye  

Samsunspor'un yeni teknik patronu Ercüment Coşkundere oldu.
Hayırlı olsun!

Şurası gerçek: Bu isim kim olursa olsun, kendisini ateşten gömleğin içerisinde bulacaktı zaten.

Yönetimi emanetçi, ekonomisi çökmüş ve kadrosu kısıtlı bir durum için daha iyimser ne söylenebilir ki.

Sezon başında Pendikspor'da Özcan Bizati'nin yardımcılığını yapmış, ama oradaki tecrübesi hiç uzun sürmemişti Coşkundere'nin.

Öncesini irdelersek, pratiğinin hemen hemen hiç olmadığını da görürüz bu anlamda.

Meselenin teorik kısmı ise bir başka.

Ülkenin en güçlü, prestijli ve saygı duyulacak bonservislerinden biri var koltuk altında. Sadece 20 kişiye nasip olan, UEFA Pro Lisans...

Ezberi kuvvetli yani.

Futbolun matematiği başkadır ama...

İki kere iki dört etmeyebilir bu alemde.

Teorikteki performansın, pratiğe yansıyıp yansımayacağı bir merak ve bunun göstergesi zaman olacak.

Dönüşürse bravo; dönüşmezse işte o zaman vahim.

Başarmak zorunda!

Şimdi bir başka misyonun bayraktarlığı da var omuzlarında çünkü.

3. Lig temsilcimiz Bafra Belediyespor'un dahi, Samsunlu bir teknik adam tercih etmekten uzak durduğu bir dönemde; kazananın sadece kendisi değil,

Samsun antrenörlüğü de olacağı için.
Genel Menajer elbisesi ile bekleneni vermekten uzak bir görüntü çizen Coşkundere, bu kez kendi kulvarında.

Hakim olduğunu ısrarla vurguladığı bir konuda... Ondan mazeret değil, ele avuca sığan icraatlardır artık beklenen.

Milli piyangonun büyük ikramiyesi çıktı kendisine ve bu herkese nasip olmayacak bir lütuf.

Umarız bu kez farklı olur.

Hem kendisi, hem de Samsun antrenörlüğü kazanır.
Yolu açık, şansı bol olsun! 

recai

Alıntı yapılan: samsuni - 12 November 2008, 18:06:10

capello gelse ne kadar ne degistirebilir takımda.. takımda oyuncu yok.. takviiye sart.. kenan menan hepsini gondercen.. 2 ligde genc olcak defansın biraz.. yaslı yavas artık kenan.. orta sahaya top dagıtacak adamda lazım.. 2 pası dogru duzgun yapamıyoruz cogu mac!! teknik direktörün katkısı yuzde 10 u 20 yi gecmez!

veis

Alıntı yapılan: pitbul055 - 12 November 2008, 13:12:53
birkaç ay kalır.alacaklarına temlik koydurur sonra onu getiren yönetim gibi kaçar gider...

tek kelimeyle bravo.daha düne kadar paramı verin diyenler temlik koyduranlar hoca oluyor bu takıma ya.ayıptır günahdır.bumu etik davranış bumu sevgili ercüment coşkundere.

yusuf celebi

Ercüment Coşkundere'nin Samsun kamuoyu baskı oluşturmassa ve arkasında durursa başarılı olacağını düşünüyorum başka çıkar yolumuzunda olmadığını bilmeliyiz.

Samsun orjinli hocalara en azından Samsunspor ruhu ve bilincine ve  belli kriterlere sahip kişilere biraz daha tölöranslı olmamız gerekir başarısız olsunda yerden yere vuralım anlayışı Samsunspor camiasında olmamalı,o lüksümüzde yok.

Bizler Samsunspor kulübünden hak etmiş olduğu parasını isteyenlere hain gözüyle bakmaya devam edersek geldiğimiz nokta hiç iç açıcı olmaz geldiğimiz noktada olmadığını görüyoruz zaten.

Genelde Samsun kökenli kişilere karşı bizim evladımız muamelesi yani üvey evlat muamelesi yapıldığı için bu kişiler zaten bedel ödemiş oluyorlar her konudada bedel ödetmek hiç ahlaki değil.

seckin55

Nuri Asan

Alıntı yapılan: yusuf celebi - 13 November 2008, 10:49:01
Bizler Samsunspor kulübünden hak etmiş olduğu parasını isteyenlere hain gözüyle bakmaya devam edersek geldiğimiz nokta hiç iç açıcı olmaz geldiğimiz noktada olmadığını görüyoruz zaten.

Sayın Yusuf ÇELEBİ;

Hepimiz biliyoruz ki kimsenin Samsunspor'da 5 kuruş alacağı kalmaz.Biz her şeyden önce Samsunspor'a canımızı verdik ama bunu verirkende bu klüpten alacağımızı istemedik.Yeri geldi çatıştık,kafa tuttuk,deplasman yaptık,babamızın okula giderken verdiği harçlıkları okulda 1 hafta harcamadık yeri geldi aç kaldık ama biz bunları menfaatsiz yaptık,bir daha geri alacaz diye yapmadık.

yusuf celebi

Bazı taraftarımızın yaptığı fedakarlığı hiç kimse yapamaz ama taraftarın dışında Samsunspor kulübü ile temas halinde olan,çalışanı,yöneticisi,futbolcusu,teknik direktörü burada bulunma nedeni öncelikli olarak bir şekilde çıkar amaçlı oluyor,istisnalar hariç.

O nedenle bizler, içlerinde azda olsa Samsunspor ruhu ve bilinci olan bu kişileri kaybetme yerine kazanma yanlısı olmamız gerektiğini belirtmek istiyorum.Benim yaklaşım tarzım bu şekilde.
Benim çok karşılaştığım hadise,çoğu dürüst,samimi bir Samsunspor'lu,iyi niyetli kişiler varki aman uzak duralım Samsunspor'dan burda herkes çok çabuk karalanıyor neden kendimizi ateşe atalımki tarzında düşüncelerle uzak duruyorlar bu tür uzak durdukları için meydan kimlere kalıyor son yıllarda açıklıkla görüyoruz.
Bende isterim dört dörtlük insanlar gelsin Samsunspor'a ama hangimiz dört dörtlük insanlarızki o yüzden bizler hep karşıdan fedakarlık bekleme alışkanlığını terketmeliyiz.

veis

ne geliyrosa zaten samsunun ö evlatlarından geliyor daha düne kadar parasına temlik koydurup bize kan kusturmaya çalışan birisine sırf samsunlu diye ılımlı bakamam kimse kusura bakmasın.

tolga

bakmazsan bakma ya veis bi laf ettin konuşuyon sen bakmıcan diye kimsede bakmaz ha vay anasını ya kına mı yakcanız samsunsporlumusun yoksa şekilcimisin sakın bahsettme ben şu deplasmana gittim samsun spor için şunu yaptım taraftarsan yapacaksın bırak yaptıklarını insanlar değerlendiesin seni nekadarr tuttuğumuda bilirsin   nerede kan kustun merak ettim

tolga

COŞKUNDERE'NİN ARKASINDAYIZ
  bak veis  sen sahip çıkmazsan bile samsununun öz çocukları böyle sahip çıkar yani sen olmzsanda olur senin için samsunspor sevgisi hocadan ibaretse bilemem

Ayrıca Şirinler, Canikli Mekansızlar ve Samsunspor Taraftarlar Derneği üyeleri, "Yeni teknik direktörümüz Ercüment Coşkundere ve ekibinin arkasındayız. Takımın başına Samsunlu bir antrenör getirilmesi bizleri de sevindirdi. İnşallah Kırmızı- Beyazlı takımımız, Coşkundere ve ekibiyle birlikte büyük bir çıkış yakalar. Onların her zaman arkasındayız" diye konuştular.
http://www.samsun.net/haber/taraftar-cikartma-yapacak-1371.htm

cem 55

Alıntı yapılan: tolga - 13 November 2008, 22:32:14
bakmazsan bakma ya veis bi laf ettin konuşuyon sen bakmıcan diye kimsede bakmaz ha vay anasını ya kına mı yakcanız samsunsporlumusun yoksa şekilcimisin sakın bahsettme ben şu deplasmana gittim samsun spor için şunu yaptım taraftarsan yapacaksın bırak yaptıklarını insanlar değerlendiesin seni nekadarr tuttuğumuda bilirsin   nerede kan kustun merak ettim
vay kötü gün dostu tolga efendi yine aramızda yine cokbilmişlikle dolu yazılara baslamıs sanki yazdıklarını cok önemsiyen deger veren varda yine ahkam kesmelerle dolu yazı benim anlamadıgım senin hiçbi fikrine kimse katılmaz seni ciddiye bile almazken sen yine kendini nimetten sayıp yorum yaparsın baskalarını eleştirirsin niye hersey güllük gülistanlıkken yazı yazmazsında ortalık karısınca ortaya cıkarsın taraftarsan iyi gündede yorum yapıcan tolga efendi işine geldigi gibi kafanı sadece ortalıgı karıstırmaya bulandırmaya yormayacan önce kendin şekilcilik yapmayacan sonra milleti eleştireceksen elestirecen

gozgoz yýlmaz

Tolga ne bir gol sevincini gördük, ne samsunspor için faydalı bir icraatını. sen ben kötü giden konularda yazarım diyordun, demek ki ercümentin gelişi kötü olmuş! kötü zamanların adamı geldiğine göre...

alex agbo

Alıntı yapılan: tolga - 13 November 2008, 22:40:48
COŞKUNDERE'NİN ARKASINDAYIZ
  bak veis  sen sahip çıkmazsan bile samsununun öz çocukları böyle sahip çıkar yani sen olmzsanda olur senin için samsunspor sevgisi hocadan ibaretse bilemem

Ercumentin bugüne kadar avanta verdiği herkes şimdi destek olacak tabi! Bugüne kadar ki çalışmalarının karşılıgıdır bunlar!

tolga, kimbilir sen neleri yemişindir ki sağa sola saldırmaya başlamışsın senmisin taraftar?

tolga

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 13 November 2008, 23:32:22
Tolga ne bir gol sevincini gördük, ne samsunspor için faydalı bir icraatını. sen ben kötü giden konularda yazarım diyordun, demek ki ercümentin gelişi kötü olmuş! kötü zamanların adamı geldiğine göre...

çatlayın arkadaşlar ercüye sonuna kadar destek iser verin ister vermeyin başarırılı olcak inşallah hem o hem samsunspor kazanacak yerli hoca düşmanlarına saygılarımla futbolcusu yerli hocası yerli  o kadar ben samsun hastasıyım topçusuyla hocasıyla yönetimişyle  dışardan yönetenleride gördük dışardan hocalarıda gördük kötü olsun benim yerli adamım olsun zoruna gideninde gitsin bu saatten sonra  zoruna giden desteklemesin maçada  gelmesi aha o kadar

tolga

Alıntı yapılan: cem 55 - 13 November 2008, 23:29:20
vay kötü gün dostu tolga efendi yine aramızda yine cokbilmişlikle dolu yazılara baslamıs sanki yazdıklarını cok önemsiyen deger veren varda yine ahkam kesmelerle dolu yazı benim anlamadıgım senin hiçbi fikrine kimse katılmaz seni ciddiye bile almazken sen yine kendini nimetten sayıp yorum yaparsın baskalarını eleştirirsin niye hersey güllük gülistanlıkken yazı yazmazsında ortalık karısınca ortaya cıkarsın taraftarsan iyi gündede yorum yapıcan tolga efendi işine geldigi gibi kafanı sadece ortalıgı karıstırmaya bulandırmaya yormayacan önce kendin şekilcilik yapmayacan sonra milleti eleştireceksen elestirecen

vay be doktora bak sen istanbul spor şıracı bozacı misali  akıl verene bak senden ciddiyet bekleyen de yok