Yeni teknik direktörümüz Ercüment Coşkundere

Başlatan cuneytavar55, 10 November 2008, 19:51:16

« önceki - sonraki »

tolga

Alıntı yapılan: veis - 11 November 2008, 08:51:06
kendisinden elektrik alamadım

o elektiriği sevgili sezgin başkanda aşamamıştı ama bir ortamda ercümentle beraberlerdi seni göndermekle hata yapmışım  ve eğer takımı kimse almazsa ben alrım ve senide hoca yapacağım diyen sezgin başkan bile ne olduğunu anlamıştı

veis

allah aşkına erdogan hocanın hanımı ayla arıcaya bile söyledim ben fikrimi sen merak etme tolga.
hayrettine gelince ilk yorumlarımda bile kaldıramaz bu yükü dedim ve haklı çıkdım.
yücel ildizi zaten sormana hacet bile yok.ordunun hocası samsunspor gibi bir kulübü çalıştırmamalıydı zaten.

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 11 November 2008, 08:51:12
neden o pankartlrı erdoğan arıcaya veya yücel ildize veya hayrettine  levent erişe göndermedin

neden sen sürekli ercüyü kayırıyorsun. bak başladın yine abuk subuk yazmaya.ve ercüment için yada bir başkası için biz maça gelmiyoruz . biz SAMSUNSPOR için maça geliyoruz.yani bize kimsenin gelmneyeceksen gelme gibilerinden cümleler kurmaya hakkı yok.

veis

ben sezgin başkanın neler düşündügünü çok iyi biliyorum sen rahat ol.ayrıca bekleyip görecegiz bakalım ercüment hocayı ve stilini.

tolga

yok benim anlatmak istediğim pankart olayı samsuna desteğemi geleceksin yoksa ercümente kösteğemi onu merak ediyorum amaç ne o önemli samsunspormu yoksa başka bir şeylermi

celebi

enteresan ercüment çoşkundereyi isteyen yada dstekleyen bir cüneyt avar birde tolga

veis

tolga

Alıntı yapılan: celebi - 11 November 2008, 08:54:31
neden sen sürekli ercüyü kayırıyorsun. bak başladın yine abuk subuk yazmaya.ve ercüment için yada bir başkası için biz maça gelmiyoruz . biz SAMSUNSPOR için maça geliyoruz.yani bize kimsenin gelmneyeceksen gelme gibilerinden cümleler kurmaya hakkı yok.

ercüyü değil ben samsunlu olursa kim olursa olsun sende teknik adam olsan senin içinde aynı şeyleri yazar ve seni savunurum

tolga

Alıntı yapılan: celebi - 11 November 2008, 08:56:22
enteresan ercüment çoşkundereyi isteyen yada dstekleyen bir cüneyt avar birde tolga

samsun aşığıyız adamın kim olduğu önemli değil

celebi

senin bence savunma mantığını değiştirmen lazım diye düşünüyorum.

veis

ya allah aşkına yapma.burada herkes samsunspor aşıgı bu bir aşikar ama ercfüyü sevenler samsunsporlu sevmeyenler urfalı gibi yaklaşım yanlış.sevmiyorum ve göreceksin başarılı olamayacaksın.

celebi

sadece Samsunsporda varya bu öz evlatları ile çalışıp başarıyı yakalayacak olan takım.bugün baktığımızda bir bursası kayserisi sivası ankara hep öz evlatları sayesinde başarılı oluyor. tamam gerçek SAMSNLU ve SAMSUNSPORLU gelsin. ancak bizim öz evlatlarımızdan bazıları takımı sövüşlemekten başka bir şey yapmadı

tolga

hislerinizle değil  samsunsporluluğunuzla konuşun bana göre kinci olmanın bir anlamı yok yarın sonuçlar iyi olursa alkış tutmanızı merak ediyorum hangi hislerle yapacaksınız veya yamıyacaksınız

veis

bu takımın başında şafak başkanda vardı ama hep köstek oldun niye.kendisi adanalı degildi tolga harbi samsunsporluydu.

tolga

Alıntı yapılan: celebi - 11 November 2008, 09:01:34
sadece Samsunsporda varya bu öz evlatları ile çalışıp başarıyı yakalayacak olan takım.bugün baktığımızda bir bursası kayserisi sivası ankara hep öz evlatları sayesinde başarılı oluyor. tamam gerçek SAMSNLU ve SAMSUNSPORLU gelsin. ancak bizim öz evlatlarımızdan bazıları takımı sövüşlemekten başka bir şey yapmadı

nerde sövüşlemiş söyle bizde bilelim ve ona göre hareket edelim elinde bir belge  herhangi bir şey varmı çamur at mantığı yapma lütfen gözünle gördünmü ben de buradan herkes hakkında bişey yazrım ama knıt yoksa boşuna yaz karalamak en güzeli