Sn. İsmail UYANIK! Emanete Sahip Çıkın.....

Başlatan cuneytavar55, 10 November 2008, 19:42:26

« önceki - sonraki »

cuneytavar55

samsuni sendende iyi temenniler beklerim.HER ŞEYE RAĞMEN

mehmet yılmaz

İsmail Başkanımız M.Teoman Taş Samsunlular Derneğinin Onursal başkanıdır.

Kendisiyle belli aralıklarla görüşüp, değerli fikirlerinden istifade ederiz. Benim de temennim her zaman için onun geri dönüşüdür ama ben gerçeklerden bahsediyorum.

Başkanımızın da içi yanmaktadır lakin şartlar farklı! İlerleyen yıllarda, bazı şeyler değişirse olabilir bu ama şu aşamada yok böyle birşey...

harbisamsunsporlu5517

gelmesını çok isterız ama buyuk baskan cok yıprandı buyuk haksızlıklara maruz kaldı buyuzden dönmez tekrar

ahk34

kapatalım işde samsun - ordu yolunu  yada sinop tarafını bir Allah kulu geçemesin (ambulans geçebilir) yolu 10 dakika kapatsak bırak sesimizi dünya ansiklopedisine gireriz taraftar eski başkanı isityor diye gazetelere gündem başlıgı oluruz.
bak o zaman büyük başkan ismail uyanık mı geliyor başbakanmı ?

celebi

valla yolu kapatırsak emniyetin ve trafik şube geleceği kesin :D

ahk34

Alıntı yapılan: celebi - 10 November 2008, 21:54:40
valla yolu kapatırsak emniyetin ve trafik şube geleceği kesin :D

demekki çelebi emniyet ve trafik şubede samsunsporlu :::::)

celebi

ali ihsan

Keşke gelse Büyük Başkan ama bende geleceğini tahmin etmiyorum.

Geriye iki seçenek kalıyor.

1 --) Turgut TÜFENK

2 --) Galip ÖZTÜRK

YOKSA YANDIĞIMIZIN RESMİDİR.

europe_55

10 November 2008, 22:51:32 #23 Son düzenlenme: 10 November 2008, 22:57:55 europe_55
bence de Turgut Tüfenk veya Galip Öztürk gelse iyi olur ama Turgut Tüfenk´in eski temlikler kalkmadan gelecegini tahmin etmiyorum...

Bu arada Atilla Cebeci Spor 55 Programinda bu aksam sn. vali´yi ve milletvekillerini Samsunspor icin göreve cagirdi...

Ama tabii ki HER ZAMAN GÖNLÜMÜZDEKI BASKAN SN. ISMAIL UYANIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pergani 55

bu borç bitmediği müddetçe tehlike çanları çalmaya devam edecek. İsmail UYANIK ta gelmez artık kolay kolay. belki ileriki yıllarda.  büyükşehir belediyesi destek verirse gelir ama

europe_55

artik yeter gereken destek verilsin ve bitsin bu cile.

iyi bir yönetim ve takima verilecek  maddi destek ile kendimizi düzeltebiliriz.

Taraftar destegini merak etmesinler BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI gereken destegi verecektir buna eminim.

Yeter ki EFSANE BASKAN Sn. ISMAIL UYANIK yeniden baskan olsun!!!!!!!!!!!!

veis

destek tek kelimeyle destek vermek lazım.diyelimki ismail başkan geldi ne olucak adam yine yanlız kalıcak.nede olsa ismail geldi o yapar denilicek.veya aynı geyik dolaşacak ortalıkda gel galip ol başkan kurtar bizi diyecegiz.hep aynı yerdeyiz ve biz kendi içimizde sorunlarla boguşurken elin trabzonlusu 1 milyon samsunlunun yapamadıgını yapıyor ve samsunspora başkan oluyor.

cembaba

bende döneceğini pek sanmıyorum.. ama gelirse yer yerinden oynar ve bu takımı çıkaracak tek insan odur.. efsane başkan geri dön :(

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: europe_55 - 10 November 2008, 22:51:32
Bu arada Atilla Cebeci Spor 55 Programinda bu aksam sn. vali´yi ve milletvekillerini Samsunspor icin göreve cagirdi...

O zaman kesin ilgilenirler :) Atilla Cebeci çağıracak da vali gelmeyecek, görülmüş şey mi? Bir de Aydın Yüzbaşı yazı yazarsa, Obama bile gelir yeminle söylüyorum.

Beyler siz zannediyor musunuz ki Sn. Başkanımız İsmail Uyanık mali olarak hazır olsa bir saniye bile durur? O mesaisini Samsunspor'a harcarken yüklerini tuutanlar vardı, o onlar kadar zengin olamadı. Eğer başkanın büyük parası olsa bir an durmaz, sabah uçağıyla Samsun'a gelir ve "defolun lan tesislerden" der hepsine. Belediyesinden girer bürokrasisinden çıkar ama yok işte...

Senin asaletin yeter be başkanım, yıllarca gururla dolaştık sayende, İstanbul'a kafa tuttuk, Samsunspor bayrağını yere düşürmedin.

Senin Allah'ına köle be!

since1965

11 November 2008, 00:34:05 #29 Son düzenlenme: 11 November 2008, 00:36:21 since1965
Arkasından neler söylendi İsmail Uyanık a sahip çıkan insanlara neler söylendi.Bu günleri zamanında kendisi söyledi bu şehir bu takıma sahip çıksın bir düşersek daha kolay kolay çıkamayız dedi.Biz ne yaptık hiç bişey o zaman şimdi İsmail Başkanı geri çagırmanında bir manası yok.En az bizim kadar İsmail Başkan da üzülüyor ama sadece üzülmekde yetmiyor.