Sn. İsmail UYANIK! Emanete Sahip Çıkın.....

Başlatan cuneytavar55, 10 November 2008, 19:42:26

« önceki - sonraki »

cuneytavar55

10 November 2008, 19:42:26 Son düzenlenme: 10 November 2008, 21:22:45 samsuni
   Aslında böyle bir yazı yazmak ne benim tarzım, Nede İsmail Uyanığın bu yazıyı okuyup SAMSUNSPOR'un başına geçmesi onun tarzı.Hani insanın boğazının düğümlendiği ve sesini duyuramadığı zamanlar olur ya işte zaman bu zaman.
   Onun SAMSUNSPOR'A verdiklerini biz evimizde çocuklarımıza işyerinde müşterilerimize tribünde arkadaşlarımıza veriyoruz.Bu değerler SAMSUNSPORDA unutulmuş değerler. Şerefgibi, haysiyetgibi gururgibi, onurgibi.
   Bir daha adını bilmediğimiz takımlara yenilmemek için,
   Çocuklarımızı stada korkmadan götürmek için,
   Çiğeri beş para etmezlere rezil olmamak için,
   Polislerden haksız yere cop yememek için,
   Güvenlik görevlisinin stada almadığı bir kulüp başkanı olmaması için,
   Şeref tribününde şerefsizlerin olmaması için,
   SAMSUNSPORU göklere çıkaracak her türlü faaliyette yanınızda olacağıma namus ve şerefimin üzerine söz veriyorum.Ve burdan size H A Y K I R I Y O R U M.BÜYÜK BAŞKAN BİZİ YALNIZ BIRAKMA......
                                                                                     FORZA ŞİMŞEKLER GURUBU

Meskenler

bizi bu cendereden kurtarcak tek kişi odur ama takımız başına gelecegını sanmıyorum

seckin55

başkanım don artık..yeter yaaa...kanser olduk...sinir sistemlerimiz bozuluyo..ne olacak bizim bu halimiz...don artık..kurtar bizi çok bilmişlerin elinden..

europe_55

Ismail baskan lütfen dön artik...
daha da kötü durumlara düsmeden :( :( :(

celebi

geleceğini bende düşünmüyorum ama haykıralım

Baskent_Samsunspor

tunç güvenoðlu

inanın rahmetli teomanla hep bu konuda tartıstık ama keşke şu yazımı okusaydı evet ismail başkan emanete sahip çık

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: tunç güvenoğlu - 10 November 2008, 20:48:39
inanın rahmetli teomanla hep bu konuda tartıstık ama keşke şu yazımı okusaydı evet ismail başkan emanete sahip çık

Abi senin de bunu yazdığını gördüm ya... Mutlu oldum doğrusu!

Başkanın tavrı açık ve net arkadaşlar... Keşke gelse ama dediği gibi; "ne değişti?" Bırakma sebeplerinden hangisi değişti? Hiç birisi...

cuneytavar55

Kesip atma samsuni 40 sene bekleyelim bir şey değişmez.BU kulübün başına YA MENTEŞEOĞLU gibi biri gelecek yada İSMAİL UYANIK gibi bir fenomen.Bu şehirde şartlar değişmez.Birileri gelir değiştirir.

cuneytavar55

Onursal başkanlığı haketmiş birinin SAMSUNSPOR için bir şeyler yapması gerekiyor.Nasıl yapar bilemem,bildiğim tek şey SAMSUNSPORUn ŞU ANKİ DURUMU BU HEPİMİZİ BAĞLADIĞI GİBİ İSMAİL UYANIĞIDA bağlar.Kimsenin bu taraftarı üzmeye hakkı yok.

Recep

ismail başkanın mail adresi yok mu mail trafiği yapalım

europe_55

bence de arkadaslar Ismail Uyanik baskanin mail adresi varsa buraya yazin ve bizde mail atalim...

mehmet yılmaz

Maile gerek yok arkadaşlar, başkan zaman zaman sitemize girio okuyor zaten. Temennilerinizi buraya yazabilirsiniz. Ama değişen çok birşey olacağını sanmıyorum...

celebi

doğru söylüyorsun samsuni kardeş olmaz

Sempatik Bengülü

Keşke gelse İsmail Uyanık ama benim geliceğine dair hiç umudum yok