Bank Asya 1.Lig 12.Hafta | Altay - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan Sempatik Bengülü, 09 November 2008, 21:49:46

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

AlıntıSamsunspor'a coşkulu karşılama!
17 Kasım 2008 / 00:03
Samsunspor deplasmanda aldığı Altay galibiyetinin ardından Çarşamba Hava Limanı'nda Samsunsporlu taraftarlarca tezahüratlarla karşılandı.

Son haftalarda kötü günler geçiren Samsunspor'un İzmir deplasmanında Altay'a karşı aldığı galibiyet, takımın ve taraftarın keyfini yerine getirdi.

Sezon başından bu yana deplasman galibiyeti ile sevinemeyen Samsunsporlu futbol severler, İzmir deplasmanında alınan galibiyetin ardından Kırmızı-Beyazlı ekibi Çarşamba Hava Limanı'nda Karşılayarak sevgi gösterisinde bulundu.

Kırmızı-Beyazlı ekibi tezahüratlarla hava limanında karşılayan 50 civarında Samsunspor taraftarı, Başkan Fuat Köktaş ve futbolculara çiçek vererek galibiyet için teşekkür etti. uzun süre Samsunspor lehine tezahürat yapan taraftarlar ardından futbolcularla birlikte halay çekerek galibiyettin keyfini çıkardı.

Ahmet AK/Haberexen.com

seckin55

haftaya o kadar pozitif başlıyoruzki,,,  samsunsporumuz deplasmandan 3 puanla gelmiş,, sbk yine kazanmış,,,bafra kafaya oynuyor...

birde samsunsporumuz galibiyet serisine başlasa ve artık şu super lige donsek...bizden mutlusumu olacak...

Allah bizleri utandırmasın...çıktıgımız heryolda alnımız ak olsun

jean

allahim super ligden dustuk bu senede iddiamiz nelere sveinir olduk inslalah bu gunleride aramayiz

Amsterdamli

Alıntı yapılan: seckin55 - 17 November 2008, 02:08:24
haftaya o kadar pozitif başlıyoruzki,,,  samsunsporumuz deplasmandan 3 puanla gelmiş,, sbk yine kazanmış,,,bafra kafaya oynuyor...

Birde Huseyin Popstari kazansa felan dermisin... :D

Kaya

seckin55

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 17 November 2008, 02:14:51
bak onuda atladık:) onu da sen eklemiş olasın..:):)

ben samsunsporun kafaya oynuyacagı gunu duşunemiyorum..yıkarız biz bu memleketii..:)gelsin artık o gunler..

CeLiL_55

Alıntı yapılan: seckin55 - 17 November 2008, 03:14:38
bak onuda atladık:) onu da sen eklemiş olasın..:):)

ben samsunsporun kafaya oynuyacagı gunu duşunemiyorum..yıkarız biz bu memleketii..:)gelsin artık o gunler..
bu galibiyet taraftara hediye olsun bu hafta yüzler neşeli moraller yüksek olucak bizim için bizim futbolcular arada bir böyle bi oynarlar bi bakmışsın hiç olmadık bi takıma yenilmişiz 3 puan ilaç oldu biraz olsun alt sıralardan kurtulduk şimdilik..

celebi

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 16 November 2008, 21:51:14
Bir de anektod size,
Maçtan çıktım. Son model Mercedesli bir dallama bana maç kaç kaç bitti diye sordu. Ben de 2-1 dedim. Yendik mi Samsun'u dedi. Ben de hayır biz yendik. Samsunspor yendi deyince herifin yüzü malum yerime döndü :P :P. Ne güzel bir hismiş bu ya. Teşekkürler Samsunsporum.

;D ;D

celebi

uzun süredir haftaya bu şekilde moralli başlamıyorduk hep bu şekilde devam eder

Recep

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 17 November 2008, 02:14:51
ya bırakın şu galatasarayı tutan adamı adını bile karıştırmayın bu foruma :) :)

ender

en sonunda 2-1 den maci vermedik; maci takip ederken kotu tecrubelerimizden dolayi cok endiseliydim.biraz dogru adimlari atip, birazda takimin inanmasiyla ligi yukarilarda bitirebiliriz.ama insallah bu haftaki basari kisa sureli olmaz.sehir olarak,taraftar olarak bunu cok hakediyoruz.

Yalnızca BİZ

nilsah

arkadaşlar buda staddan bir görüntü yorumsuzzzz

kuzey55

yeni yeni kendime geldim..muhteşem bir gündü dün...oktay izmirlilere futbol resitali izletti adeta o ne ayaktır o ne yetenektir hayran kaldım...turgut kaçırdığım birkaç pozisyonun ardından adeta yeninden canlandı ve sağ tarafı adeta hallaç pamuğu gibi yaptı.sercan'ın kaybettiği topla gol yesek de genel itibariyle iyiydi.murat yıldırım;yetenek kokuyor adamda resmen.oyuna girdi 2 kişyi öyle bir çalımladıki görülmeye değerdi...defans çok çok iyiydi aslında dün.ama kaleci 5 dk da 3 kez boşa çıkarak son dk larda bize ecel terleri döktürdü...takımımız güçlü rakibi karşısında bence sezonun en iyi futbolunu oynadı.çok net 4-5 poziyon kaçırdık...oktayın aşırtma vuruşu üst ağlarda kaldı ki harika bir vuruştu.burhan boş kale önünde kafa vuruşu yapamadı.sayamadığım birçok pozisyon...ayrıca altay taraftarları bizi derneklerinde misafir ettiler,sohbet ettik güzel bir ortamdı.maç esnasında ve sonrasında hiçbir sorun yaşanmadı güzel bir şekilde sohbet edip fotograf çektrip ayrıldık izmirden...yorucu bir yolculuktu ama herşeye değdi...

selahattin55

bu galibiyet sevincini bizlere yaşatan futbolcu ve teknik kadromuzu kutluyoru. inşallah devamı gelir.her zaman hedefimizin üst sıralar olduğunu herkes bilmeli.MADEİN SAMSUNNNNNNN.