Bank Asya 1.Lig 12.Hafta | Altay - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan Sempatik Bengülü, 09 November 2008, 21:49:46

« önceki - sonraki »

edmontdante

17 November 2008, 00:35:42 #450 Son düzenlenme: 17 November 2008, 00:39:45 edmontdante
2.Gol Geliyor

Kaya

resimlerde hocanın ifadesine bakarmısınız bu inanç oldukça biz kazanırız arkadaş

edmontdante

17 November 2008, 00:38:05 #452 Son düzenlenme: 17 November 2008, 00:41:24 edmontdante

nilsah

1-kenanın hatası yok.belki defansımız bu kadar hatasız oynaya bilirdi desem yeridir.kenanın yapacagı bişey yok kalecimiz yan ve hava toplarında alt kalıyor yani kaleci hatası.bu hata en az 5 kere oldu ve şans hep yanımızda idi.kaleci hatası..2-sizden istediğim ercüment hocanın surat ifadesi begenir begenmezsiniz konu o değil bu resimler 3 saniye içindeki resimler yani hangi topcuyu nasıl motive edecegini bildiğini ve kulubeye hahim olduguna ışık

bengülü

mükembelsiniz hepinizi kutluyorum resimlerdeki sevince dikkatlice bakarsanız her şeyi anlarsınız bu galibiyeti özlemişiz inş. devamı gelir ercüment hocam hırslı olmanın beni sevindirdi tekrar hoş geldin diyorum galibiyetle başlaman takıma hava getirecektir 

never.55

resimler ceken arkadasa bir sorum olacak makinanin markasi ne cok guzel cekmis resimlerii

55.hakan

Alıntı yapılan: nilsah - 17 November 2008, 00:40:05
1-kenanın hatası yok.belki defansımız bu kadar hatasız oynaya bilirdi desem yeridir.kenanın yapacagı bişey yok kalecimiz yan ve hava toplarında alt kalıyor yani kaleci hatası.bu hata en az 5 kere oldu ve şans hep yanımızda idi.kaleci hatası..2-sizden istediğim ercüment hocanın surat ifadesi begenir begenmezsiniz konu o değil bu resimler 3 saniye içindeki resimler yani hangi topcuyu nasıl motive edecegini bildiğini ve kulubeye hahim olduguna ışık
sevgili nilsah teşekkürler resimler için soyunma odası resimlerini bekliyoruz

mehmet yılmaz

Resimler için çok teşekkürler...
Özlemişiz sevinmeyi :)

nilsah

Recep

bengülü

söylecek sözümüz yok artık futbolculara bu sevinci görünce bizlerde çok özlemişiz bu arada resimler için nilşah bey ve siteye resimleri koyan edmontdante  tşk ederim ellerinize sağlık

jean

sahane bir galibiyet aldik hic umudum yoktu ercument hoca nin ilk macindkai bu galibiyeti moral bakimindan guzel oldu resimlerden anlasildigi gibvi sevinci yuzundne belli oluyor inslalah boyle devam ederiz