Bank Asya 1.Lig 12.Hafta | Altay - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan Sempatik Bengülü, 09 November 2008, 21:49:46

« önceki - sonraki »

guvensolmaz

Vestel maçını izliyorum bi yandan, hava günlük güneşlik kadroları bozulmamış hemen hemen.. Tribün de 4bin kişi yoktur bile.. o imkanlar bizde olsa bu şehri sallarız. Cenk boş geçmedi yine !

Kadir ÇELEBİ

9.dk Altaylı Şehmuz ceza sahasına girmeden sert vurdu top kaleci Hasan'ın kollarında eridi

maç hızlı başladı gol ve goller bulalım inşallah

**KaR6**

izmirden aldıgım habere göre 9 dk da 2 tane pozisyonu eritmiş Turgut efendi..

Kadir ÇELEBİ

10.dk Sercan ın derinlemesine pası ile savunmanın arkasıona sarkan Turgut kaleci ile karşı karşıya kaldı, ancak topu ayağından fazla açınca takımını mutlak bir golden etti.

Turgut Sana ne demeli be kardeşim yok sana hitap edebilecek cümle....

mehmet yılmaz

Turgut yine başlamış acemiliklere. Kaleciyle karşı karşıya, çok net pozsiyonda atamamış yine. Karabük maçındaki gibiymiş.

Karabük maçından sonra özür dilemişti; ama futbolda özür sahada dilenir. Onu kaçırdıysan bunu atacaksın Turgut.

Bu arada neredeyse tek kale top oynuyormuşuz.

celebi

beşnumara

haydi hayırlısı ben beraberlik bekliyorum...

MeL_55

Samsunspor maça çok hızlı başladı..Rakip kalede gol arıyor...Baskılı bir oyun ortaya koyuyor..

celebi

red_white

şimdi konultum turgut iki tane kaleciyle karşı karşıya kaçırmış arkladaşlar :S

Amsterdamli

beşnumara

Alıntı yapılan: samsuni - 16 November 2008, 15:17:01

Bu arada neredeyse tek kale top oynuyormuşuz.
abi manisa maçı da öyle başlamamışmıydı.takım genç tecrübesiz.

Kaya

idmanda gol kaçırınca hoca şınav çektirmişti turgut a maçta da kaçırında sahanınn ortasıda çektirse bir daha rezil olmamak için atar belki >:(

never.55

turgutun yerine yi bir forvetimiz olsaydi simdi 1-0 öndeydik.turgut bu macida harcarsan samsuna gelme hic

celebi