Bank Asya 1.Lig 10.Hafta | Malatyaspor 4 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 27 October 2008, 22:55:55

« önceki - sonraki »

kuzey55

layık olduğu forma üzerindeki...samsunsporu bitirenler bunlar değil mi topunun..................

seckin55

başımızda bole lakayit insanlar olunca napsın celil?

ali ihsan

Ömrümden ömür gitti be.Benim gibi rahat adamı bile stres manyağı yaptı bunlar.seni hoca diye bu takımın başına getireni ve seni Allah bildiği gibi yapsın.
Bir maç sonuda faturayı kendine çıkar ve defol.

Kaya

Forvetim

takım 3 gol atıp galip gelemiyorsa hata sendedir. kimseye suç bulma ve deliklanlıysan eğer ver istifanı defol git terbiyesiz herif, zaten tipinde hayır yok senin, sevimsiz mahlukat..

guvensolmaz

Yine ilaç oluruz birilerine demiştim. Artık bu ilacı da geçti, elaleme akıllarına gelmeyecek şekilde keyif verir olduk,unutamayacakları fantezi haline geldik. Bu kendini bilmezi biz unutacağız,ama o unutamayacak, SAMSUNu haritada dahi görmek istemeyecek. Hoca bozuntusu yaka paça atılacaksın tesislerden, beyler Namusumuz SAMSUNSPORumuzla dalga geçiliyor,ellerimizden alınmak isteniyor,tükeniyoruz,gülmüyoruz. Sinir stres halindeyiz,hiç bi sevinci benimseyerek gönül rahatlığıyla yaşayamıyoruz. Artık uyanma zamanı geldi, sevgi eylem gerektirir neşteri taraftar vuracak, bizim dediğimiz olacak zamanı gelmiştir,bu adamı oradan ellerimizle alacağız !

Forvetim

akşam akşam insanın ağzını bozduruyor karaktersiz adam, ne yüzsüz insanmış bu yahu. takımı rezil ettin hala konuşuyorsun. bırak kardeşim bırak senden kötüsü gelmez herhalde. topçular hocasız oynasalar oyun içinde kendi taktik ve yetenekleri ile bu maçı vermezlerdi.

HaSaNCaN

kardeşim elim ayağım titriyo sinirden ya. yok böle bişe ya. harbiden delirdim ya.

Baskent_Samsunspor

Alıntı yapılan: mal malatyalı - 02 November 2008, 19:13:45
samsun bizi ii bilir  ;D
bak birader burada herkesin sinirleri havada sen gelip neler yazmışsın yakışıyormu bu yaptığın

guvensolmaz

HoliganSamSunLu

3 te 3 yaptı hayri hoca .... ben bu samsunsporun malatyadan puan alacağını düşünmüyordum zaten ama 3 gol atması bile beni şaşırttı hari bizi küme düşürmeden gitmeyecek sanırım

HaSaNCaN

şuan çoluk çocukla uğraşcak halimiz yok. aklımda sadece o ******* var.

guvensolmaz

Hoca böyle lavuklar buraya yazdıkça sana daha bi ayar oluyorum çok kötü yazıldım sana, SAMSUNa gelcen daa

harbisamsunsporlu5517

kuzey55

adam anasına küfür edildikçe gülüyo hala hoşuna gidiyo sanırım.biz amatöre de düşsek bu takımın arkasındayız MALatyalı sen dert etme bugüne kadar oldugumuz  gibi...sizler gibi iyi gün dostu değiliz...BİZ SAMSUNSPORLUYUZ farkımız bu...