Bank Asya 1.Lig 9.Hafta Samsunsporumuz 0-1 Ç.Rizespor

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 19 October 2008, 16:54:05

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

NE GÜZEL DE OLUYOR DA!

Biz sondan başlayalım, maç bitmiş ve kazanan deplasman takımının taraftarları hep bir ağızdan bağırıyor; "ne güzel de oluyor da... ( Hareketle birlikte ) Oh... Oh..." Devamını az buçuk tribün kültürü olan herkes bilir zaten.
   Sorun bu mu? Değil elbette... Oluyor böyle şeyler tribünlerde. Her ne kadar rakip takımın taraftarları geçen sene yüzlerce kilometre tepip kendilerine desteğe gelen taraftarların takımına yapıyorsa da bunu, sorun değil; alışkınız!
   Peki sorun ne? Sorun vaziyette. Samsunspor, rakiplerinin gözünde Osmanlı gibi adeta; hasta adam ilan edilmiş. Biz de Osmanlılar olarak geçmişimizin büyüklüğü ile gururluyuz, bugüne bakmak pek istemiyoruz. Nasıl ki Osmanlı yüzyıllarca kendisine tabi olan yeni yetme devletleri kale almayıp başına dert alıyorsa biz de pek çok takımı öyle görüyoruz. Haklı mıyız? Haklıyız tabii...
   Neticede bu ilk değil, maalesef son da olmayacak gibi görünüyor. İsmail Uyanık'ın Samsunspor'unun olmadığı son dört yıldır başımıza sıkça geliyor bu. Onun döneminde biz deplasmanlarda zafer türküleri söylerken son dönemlerde burada deplasman tribünlerinin gol sevinçlerini kızgın ve küskün bakışlarla seyrediyoruz. Yani, suç bizimle makara yapan da değil yaptıranlar da...
   Burada laf topçulara da gider hocaya da... Şayet bir takım sezon başından beri sürekli aynı golden yiyip ( Erciyes'ten 1, Kartal'dan 2, Manisa'dan 2, Bolu'dan 1 ve Rize'den 1 ) ve aynı golden kaçırıyorsa ( bkz. Turgut&Burhan ) o zaman ortada bir yanlış var demektir.
   Pazartesi gibi alakasız bir günde, Süper Ligde bile son yıllarda toplayamadığımız kadar taraftarı statta görüyoruz. Bu insanların Samsunspor sevgisine hayran kalmamak elde değil zira görebileceğimiz bir başarı yok, vaat edilen bir başarı da yok! Nitekim yönetim de sezon sonu hedefini ilk 10 içinde yer almak olarak vurgulamış. ( İlk 10'a oynayan bir takımımız var deyip insanları maça davet etmek de ayrı bir garabet olsa gerek; işte bu yüzden maça gelenler her türlü takdiri hak ediyorlar. )
   İlk 10... Kulağa hiç hoş gelmiyor, mevcudu da biliyoruz ama biz Samsunsporluyuz, gönül razı gelmiyor!
   Maçla ilgili söylenebilecek şeyler belli. Aslında beklenen oldu. Rizespor kâğıt üstünde iyi oyunculardan kurulu kötü bir takım, hatta maç içindeki diyaloglar ve sahte davranışlar gösteriyor ki takım bile değiller. Zaten buldukları tek net pozisyonda da golü buldular. Onun dışında kaleci Ferhat tam da beklediğim gibiydi, bir kaleciden çok bir provokatör adeta. Çarşambalı Volkan ise savunmayı toparlayan isimdi.
   Bizde ise Turgut&Burhan ikilisinin gol atma ihtimali ilkbaharda kar yağma ihtimali kadar. Serkan'ın oyuna girmesi -ki Hayrettin Gümüşdağ adeta mecbur kaldı onu oyuna almaya- hücum hattını hareketlendirdi ama ona ayak uydurabilecek oyuncu yoktu.
   Ligde dengeler birbirine yakın, bu nedenle ilk 10 için de olsa bu takımda bazı değişiklikler şart.
Bu takviye de olabilir tahliye de...
   Sürç-i lisan ettiysek affola, çünkü yüreğim yanıyor, başım ağrıyor!

kuzey55

AlıntıAcemilik, tecrübesizlik"
Bank Asya 1. Lig'de Samsunspor, kendi sahasında Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup oldu. Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, maçın genelinde üstün oynadıklarını belirterek, 3 puan için sahaya çıktıklarını, ancak şanssız bir şekilde sahadan yenilgiyle ayrıldıklarını söyledi. Rakipleri karşısında üstün oynamalarına ve birçok atak geliştirmelerine rağmen golü bulamadıklarını dile getiren Gümüşdağ, "Bir gol bulsaydık gerisi gelecekti. Maalesef gol atamayınca kopma noktası da gelmedi. Çaykur Rizespor, bu maçı dönüm noktası olarak görüyordu, fazla bir pozisyonu yoktu, zamandan çok çaldılar. 15 dakikamız gitti. Profesyonel şekilde bir yöntem sundular. Acemilik, tecrübesizlik ve becerisizlik nedeniyle yenildik" dedi.

Çaykur Rizespor Genel Menajeri Murat Kuş ise, zorlu bir maç olduğunu belirterek, "Karşılaşmanın zor geçeceğini biliyorduk. Kazandığımız için mutluyuz, tüm oyuncuları ve teknik heyeti kutluyorum" diye konuştu.

senin ******* hala ne yüzle konuşuyosun acaba? defol ulan defol diplomalarında kazma turgutu da al defol..allahın varsa defol git...her hafta aynı bahane yeter ulan yeter allahın belası ne biçim gurur var sande onursuz defol git....

samsunmania

Serkan'ın kaçırdığı gol gözümün önünden gitmiyor. Çıldıracağım. Kardeşim topa aban,tavana as bir şeyler yap orada nasl kaleciye teslim ediyorsun 2 metreden anlayamıyorum. Yine uykusuz gece, hafta ... gibi. Yıldık artık ne zaman güleceğiz bilmiyorum. İsyan etmemek elde değil. Şu maçı azıcık baht olsa 3-1 alacaktık. 

guvensolmaz

Maç tvden yayınlanıyor, hafta içi, ertesi gün iş var güç var okul var, saat de terso.. Yani tribün boş olsa kimsenin sızlanmaya hakkı yok.. Tüm bunlara rağmen stad yine hemen hemen dolu, destek muhteşem.. Biz artık ne yapalım, haketmiyosunuz ! !

kuzey55

gecen sene rizeye giden sözde samsun taraftarları bugün maçtan sonra yapılanları görsün ve utansın.sizler asla samsunsporlu değilsiniz...sen bırak kendi takımının maçını rizeyi desteklemeye git adamlar maç sonunda sana böyle yapsınlar...bizi bu tür köy takımlarının medeniyet fukarası cahil insanların diline düşürenlerin allah cezasını versin.

mehmet yılmaz

Sinirlerim artık kaldırmıyor, küfür etmek falan yetmiyor, kafamı duvarlara vurasım geliyor.

Yeter be, yeter...

Statta bulunsn Rize taraftarları için birşey söyleyeyim, siz Karadenizliyi bırak insan değilsiniz! İnsan suretleri...

HoliganSamSunLu

bu  gün yenilgiden ziyade koskoca samsunsporun rize gibi bir takım karşısında acizliğe üzülüyorum yazık çok yazık bu şehre bu insanlara bu camiaya gerçekten yazık helal olsun onlara turgutuda tebrik ediyorum aferin at topları dışarı koçum

samsunmania

Şu takımın elinden tutacak bir adam da mı yok koca şehirde. Bu kadar güzel bir şehir, insanı insan, havası on numara bir kent. Samsunspor'u nasıl bu halde bıraktılar? Başımız önde eğik kaldı Samsunsporumuz bu hallere düşünce. Samsunsporumu kaderi ile başbaşa bırakan zihniyet. İnşalah bizim kadar dert sahibi olursunuz. Diyecek fazla bir şey bulamıyorum. İşleriniz elinize yüzünüze bulaşsın inşallah.

kuzey55

ya ne insanı abi rum touhumu bunlar rum,ermeni ne dersen de...koca burunlu hamsi beyinliler...

Clint_Eastwood

Rize'ye dost kimse demesin artık bu forumda! Hele Rize alakası arena asla!

Bizi bu hallere düşürenler utansın...

Hayrettin git artık!

FaT1h

lanet olsun sana hayrettin sen samsunsporun başına gelmiş en büyük belasın yaa git artık git turgutu oynatıyosun hala bu adam sana ne verdi böle sabrediyosun oyunu adam gibi oynayanları cıkarıyosun oyundan git artık yaa haftayada düşman takıma bizi yenildirirsen başımızı yere getirirsen bu samsun taraftarı yakandan düşmez hayri
rize iki kere geldi 1  gol attı biz defalarca gittik ama tık yok lanet olsun yaa

mehmet yılmaz

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 28 October 2008, 00:36:33
Rize'ye dost kimse demesin artık bu forumda! Hele Rize alakası arena asla!

Bizi bu hallere düşürenler utansın...

Hayrettin git artık!

ben senelerdir diyorum rize mize bize dost değil bir gollük dost bu i.... golü atında gördünüz rize sevdalıları artık bu sitede rize reklamı yapmasın bizim çakma samsunsporlulara ihtiyacımız yok

samsunmania

Biri bana bu akşam nasıl uyuyacağımızı, kafamızı taşlara vurmadan nasıl yarını edeceğimizi anlatsın. Berbat bir takıma yenildik. Kafayı sıyırmak üzereyim.

guvensolmaz

Dostluk yok kardeşlik yok, iyi niyet yok, saygı yok, yok oğlu yok ! Tesislere inme zamanı çoktan geçti bile.. Bu ******* gitmiyorsa almasını ben bilirim.. Yeter ! Bi yere kadar.