Emniyet Stadı Bize Teslim Et!

Başlatan cuneytavar55, 12 October 2008, 20:23:05

« önceki - sonraki »

SapýnaKadar 55

O zaman diyene de arkadaşım herkese mal deme bir daha,efendice takıl.Samsunsporun hangi maçlarına gittin sen her maça gidiyorum diyosun bir de.

seckin55

Alıntı yapılan: sirin_polis25 - 18 November 2008, 16:55:38
üstüme alınırım tabi çevikkuvvetim ben ve her maca giderim ha ben ha onlar gder yaparım lafımıda sölerim altında kalmam diyene ...............
forumun huzurunu  kaçırmayın arkadaslar...Samsunsporlu her taraftar altın degerındedır..mal degıldır...

Sioux

Alıntı yapılan: sirin_polis25 - 18 November 2008, 16:49:14
tipik mal taraftarlarsınız sizde

sen de tipik rüşvetçi trafik polisimisin yoksa? terbiyesizleşme.

seckin55

Alıntı yapılan: söğütlübahçeli - 18 November 2008, 17:04:40
sen de tipik rüşvetçi trafik polisimisin yoksa? terbiyesizleşme.
boşverin takılsın kafasına gore..sakin olalım...

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: sirin_polis25 - 18 November 2008, 16:58:59
bana laf diyene derim ben dediklerinizi cahillinize variyorum kimseden de korkmam siz herşeye bi kulp takıp böle gidin sayenizde samsunsporda sürünsün 

Birader senin polisliğin Samsunsporluluğunun önüne geçmiş demek ki. Biz burada din, millet, vatan ve Samsunspor'dan üstte hiç bir şeyi tutmuyoruz. Senin amirin Samsunspor'a küfür etse karşılık verebilir misin? Burada askerde komutanı küfür etti diye itiraz edip diskoya girmiş adamlar var. Ok?

sirin_polis25

her samsuna geldiimde kardeşim polisim ya hani samsunda çalışamıorum memletim olduu için memursun ya sende bilirsin mal bana laf atanlara sen nie üstüne alınıon kkimin ne yazdıını oku yada polisle sıkıntı yaşayanlara denilmiş bişi herkes kendini haklı görüoda polis karşısında kimse yaptıı yanlışı sölemio az akıllı olunda memleketimizin deerini bilin ama nerdeeeeeee

SapýnaKadar 55

Bırakın tamam arkadaşlar cahilliğimize veriyomuş ordinaryüs profösör çevik kuvvet arkadaşımız.Akşam akşam gerilmeyelim huzurumuzu bozmayalım takılsın o meslaktaşlarını savunsun sadece başka bişey yok zaten.

gozgoz yýlmaz

Haklı olduğun tek nokta var o da Güven Solmaz'ın saçma sapan mesajı, ama ona cevap vereceksin, Samsunspor taraftarına değil.

Bu arada senin için çevik kuvvet olmak Samsunsporlu olmaktan önemliyse www.cevikkuvvetforumlari.com diye bir yer bulup gidip oraya yazacaksın. Biz burada Samsunspor'un aleyhinde kim olsa yine de yazıyoruz.

SapýnaKadar 55

Alıntı yapılan: sirin_polis25 - 18 November 2008, 17:08:48
her samsuna geldiimde kardeşim polisim ya hani samsunda çalışamıorum memletim olduu için memursun ya sende bilirsin mal bana laf atanlara sen nie üstüne alınıon kkimin ne yazdıını oku yada polisle sıkıntı yaşayanlara denilmiş bişi herkes kendini haklı görüoda polis karşısında kimse yaptıı yanlışı sölemio az akıllı olunda memleketimizin deerini bilin ama nerdeeeeeee

kardeşim sen hepiniz malsınız dersen olmaz ama,ben polisler hakkında hiç kötü yorum yapmadım ama genellememek gerektiğini de söyledim.konuyu uzatmayalım Samsunsporluyuz o kadar.

mehmet yılmaz

Arkadaşlar başlık amacından iyice uzaklaşmış ve kişisel atışmalara dönmüş.

Şimdi lütfen herkes yazdıklarını tekrar okusun ve kendine pay biçsin. Bazen niyetimiz öyle olmasa da istenmedik şeyler çıkabiliyor ağzımızdan, klavyemizden.

Başlık kilitlenmiştir, büyük Samsunspor taraftarı arasındaki anlaşmazlığı çözebilecek erdeme sahiptir.