Emniyet Stadı Bize Teslim Et!

Başlatan cuneytavar55, 12 October 2008, 20:23:05

« önceki - sonraki »

Meskenler

aynen hele bide şimdi bilenler bilir balyoz çıktı başımıza gördüğü yerde pata küte vuruyolar 1 hafta yatakdan kalkamıyon maçlara bile geliyolar :D

gozgoz yýlmaz

Polisten başka hiç bir devlet memuru belediye otobüsüne beleş binmek için kırk takla atmaz. Dolmuşçular bunları almak istemiyorlar. Niye? Çünkü selamun aleykümdedikten sonra asla para vermiyorlar.

İşini dürüst yapan polis yok mu? Var tabii, ama bazı mesleklerde ( doktor, öğretmen, asker, imam, polsi ) az sayıda da çürük olsa çok göze batar.

edmontdante

Beyfendi Buyrun yada Beyfendi İyi akşamlar diyebilen demeyi becerebilen polisler istiyoruz.Bakın o zaman kimse size saygısızlık yapıyor mu?

Kadir ÇELEBİ

( Beyfendi ) İmkansız gibi biraz Karatal Maçında nedenini dahi bilmediğim halde alınıyorum birkaçkez sorduğumda neyle suçlanıyorum anca cevap alabiliyorum meşale yakanlar arasında olabilirsin deniliyor yokum diyorum görevimizi yapıyoruz peki hala engel olmuyoruz yapın gorevinizi olay açıklığa kavuştuğunda benim maduriyetimi nasıl gidericeksiniz dediğimde seni göndereceğiz cevabını alıyorum.. nekadar anlamışlardır bilmiyorum ama gerçek ortaya çıktığında ben sizi meşkul ettim kusura bakmayın özür dilerim dedim.. aslında beklediğim buydu malesef karşılık bulamadık...

celebi

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 16 November 2008, 13:53:42
( Beyfendi ) İmkansız gibi biraz Karatal Maçında nedenini dahi bilmediğim halde alınıyorum birkaçkez sorduğumda neyle suçlanıyorum anca cevap alabiliyorum meşale yakanlar arasında olabilirsin deniliyor yokum diyorum görevimizi yapıyoruz peki hala engel olmuyoruz yapın gorevinizi olay açıklığa kavuştuğunda benim maduriyetimi nasıl gidericeksiniz dediğimde seni göndereceğiz cevabını alıyorum.. nekadar anlamışlardır bilmiyorum ama gerçek ortaya çıktığında ben sizi meşkul ettim kusura bakmayın özür dilerim dedim.. aslında beklediğim buydu malesef karşılık bulamadık...

o zaman polisin birine sordum memur bey benim amcaoğlumu alışsınız meden aldınız diyoru hiç beklemediğim bir cevap aldım neyse dedim. ardından üzerime yürüdü dedim ben sana insan gibi sordum ancak sen üzerime yürüyorsun  dokunda dedim gör bakalım  ne oluyor dedim. dedi bana sen kimsin sen kimsen bende oyum ben dedim psikopat değilim ancak sen psikopat ginbi davranıyorsun. biz diyor görevimizi yapıyoruz ne görevi yapıyorsun adam joplamak mı. çok konuştun diyor.

bunu öncesinde stad girişinde bir koli konfetiyi içeri soktum bu suçmuş. benden cüzdanımı isted, bemn vermedim zorladı ben vermem dedim ben gayri meşru i yapmadım alelane getirdim orama burama saklamadım dedim. gayri meşru işmi yapmış oldum dedim. hatta deddim ieçri almayacaksanız arkadaş dışarıda bekliyor dedim ona vereceğim. hayır burada duracak dedi ve benden tekrar kimliğimi istedi tabii ben yine vermedim. sonuçta kimliğimi almadı. gitti 220 tane konfeti. ;)

sirin_polis25

herkkes işine baksın size bunları anlatarak vakit kaybedemem anlayamazsınız ama herkes kendine göre haklı

sirin_polis25

guven solmaz profilimde bilgilerim yazar o üniformayı yediririm sana akıllı ol

seckin55

Alıntı yapılan: sirin_polis25 - 18 November 2008, 16:28:36
guven solmaz profilimde bilgilerim yazar o üniformayı yediririm sana akıllı ol
burası emniyt degıl kardeş.haddini bil...stadda yaptıklarınız yetmezmiş gibi birde buraya gelip ahkam kesmeyin.size ihtiyacımız yok bizim.kaybolun gidin başımızdan..samsunspor formasıda sana yedirilir.kimse taraftarımıza laf atamaz....okadar

sirin_polis25

malmısın sen yaaa gel lan ne zannediosun sen ya kendini lan olum ben üniforma lafımı ettim kendiniz laf edip konuşmayın bide arkadan ben sana ne yedircemi gayet ii bilirim ama samsunda deilim işte artislik yapmayın kafanıza göre ahkam deil yaptım feriştahın gelse fark yapmaz bende samsunlym samsunsporlym ama burdaki konu farklı herkesa haddini bilmeyen varsa gelsin öğretim

sirin_polis25

tipik mal taraftarlarsınız sizde

seckin55

sen ne oldugunu sanıyon.polis oldunda adam mı oldun heee...Sen samsunsporlu olsan burdaki taraftara ahkam kesemessin tamammı. dogru konuş.ne konuştugu bil.

SapýnaKadar 55

Arkadaşım polis olman gider yapmanı gerektirmez,hepiniz mal taraftarsınız dersen aynen sana iade ederim o terbiyesizliğini.Genel kanı polis kötü muamele yapıyo işte sen niye üstüne alınıyosun ben de memurum ama Samsunsporluyum.

seckin55

bunun gibileri polis oluyorya gelde kafayı yeme işte....ah dewletim benım....sen taraftara mal dedınya,, bu taraftar sana en guzel cevabı verecektır.hiç merak etme..

sirin_polis25

üstüme alınırım tabi çevikkuvvetim ben ve her maca giderim ha ben ha onlar gder yaparım lafımıda sölerim altında kalmam diyene ...............

sirin_polis25

bana laf diyene derim ben dediklerinizi cahillinize variyorum kimseden de korkmam siz herşeye bi kulp takıp böle gidin sayenizde samsunsporda sürünsün