Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Boluspor - Samsunspor'umuz

Başlatan tanju55, 11 October 2008, 19:03:37

« önceki - sonraki »

Kais

Kais

ali ihsan

Yönetim hocayı kovmaz,Hayrettinde hayatta istifa etmez

Kadir ÇELEBİ

HAYRETTİN Bizi bolu taraftarına rezil ettin...
      ''          Deplasmanda bu takım yenilmez dedin Galip Gelemedin...
      ''          Haftalardır bizi Kahrettin...

harbisamsunsporlu5517

guvensolmaz

delirecem ya ben, artık eskiye dönüş başlamalı zorla yani cüneytavar

Kais

mehmet yılmaz

Maç sonunda bizim tribünler hocayı çok sert bir şekilde protesto etmişler. İstifaya davet edilmiş ama ben yönetimin onu bırakacağını hiç sanmıyorum, zaten bu şımarık, herşeyi ben bilirim, taraftarı, medyayı, eski futbolcuları takmam havası da buradan kaynaklanıyor bence.

Kais

bir sey bıldıgı yok sagolsun oyuncularımız canla basla oynıyorlar onların hıcbırıne tek bır laf YOk

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 19 October 2008, 17:11:14
Maç sonunda bizim tribünler hocayı çok sert bir şekilde protesto etmişler. İstifaya davet edilmiş ama ben yönetimin onu bırakacağını hiç sanmıyorum, zaten bu şımarık, herşeyi ben bilirim, taraftarı, medyayı, eski futbolcuları takmam havası da buradan kaynaklanıyor bence.

Giresun maçı sonrası bu skorlara alışın dedi hoca,dalga geçer gibi.Bizim yönetim ise hocamızın sonuna kadar arkasındayız dedi.Ben yönetimin hocaya müdahale edeceğini sanmıyorum.İş taraftara düşüyor.Rize maçında Samsun'da olup tribünlerden Serkan Aykut lehine tezahürat yapmayı çok isterdim.

Akyol

arkadaşlar tamam sakin olalım aklı selim düşünelim şurası gerçekki deplasmanda bir hiçiz zaten içerdeki maçlarda da taraftar desteğiyle öyle yada böyle alıyoruz maçları deplasmanda maçı takım değil hoca kazanır hoca o hafta takıma maçı kazandırır zaten ama maalesef bizim hocamız bu meziyette birisi değil.Benim önerim Teknik Direktörlüğe Bülent Korkmaz genel menajerliğe Tanju Çolak'ın gelmesidir.Değişik fikirde olanlar yazsınlar fikir alışverişi yapalım saygılar...

Kadir ÇELEBİ

Arkasında sığınacağı çok bahane var en başta yönetimin hedefsizlik konusundaki açıklamaları 1nci kozu 2nci kozuysa takımın genç ve tecrubesiz oluşuna bağlıyor surekli
Halbuki bu takımın dogru tercihler kullanıldıgında yenemeyeceği takım olmadıgını taraftar olarak biz gorduk.. bu mactaysa yapılan değişikliklerin hata olduğunu soylemicem art niyet oldugunu düşünüyorum..

ali ihsan

Alıntı yapılan: AKYOL10 - 19 October 2008, 17:16:44
arkadaşlar tamam sakin olalım aklı selim düşünelim şurası gerçekki deplasmanda bir hiçiz zaten içerdeki maçlarda da taraftar desteğiyle öyle yada böyle alıyoruz maçları deplasmanda maçı takım değil hoca kazanır hoca o hafta takıma maçı kazandırır zaten ama maalesef bizim hocamız bu meziyette birisi değil.Benim önerim Teknik Direktörlüğe Bülent Korkmaz genel menajerliğe Tanju Çolak'ın gelmesidir.Değişik fikirde olanlar yazsınlar fikir alışverişi yapalım saygılar...

BÜLENT ve TANJU geleceğine HAYRETTİN kalsın ben razıyım.

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 19 October 2008, 17:15:31
Rize maçında Samsun'da olup tribünlerden Serkan Aykut lehine tezahürat yapmayı çok isterdim.

ben sesimi kısma pahasına çok bağırdım, hatta maraton da dahil binlerce kişi bağırıyor ama adam kimseyi iplemiyor, siz kimsiniz demek istiyor adeta. Bizi çıldırtan şeylerden birisi de bu zaten.

Yönetim konusunda ise aynıyla vaki, bu adama çok inanmışlar, asla bırakmazlar gibi görünüyor.

Sempatik Bengülü

hayrettin gümüşdağ >:( allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın yeter artık yeterrrrr