Atakum Belediyesi'nin ayıbı; "1 tane de mi satamadı?"

Başlatan Sadece Samsunspor, 06 October 2008, 18:59:13

« önceki - sonraki »

Kaya

Alıntı yapılan: maraton - 08 October 2008, 13:58:02
'' verilecek gayri resmi param yok '' lafı gayri resmi para yemişliğim çoktur ama bunlardan bi kısmını samsunspora veremem şeklinde okunabilir mi ( tehlikeli bi söylem bir siyasetçi için )...

harika tam da ben böyle bir şey söyleyecektim demekki gayri resmi akıyor bi yerelere ucunu bize çevirememiş  :o

mehmet yılmaz

08 October 2008, 15:07:57 #46 Son düzenlenme: 08 October 2008, 16:18:45 samsuni
AlıntıSamsunspor'un Yanındayız; Valla Billa!..

Öhööö... Öhöö... Değerli basın mensupları müsaadenizle başlıyorum açıklamalarıma...
Efenim, biz Samsun şehrinin en büyük markası olan Samsunspor'un her zaman yanındayız. O kadar yanındayız ki, yeminle söylüyorum hiç yanından ayrılmayız...
Biz var ya biz... En büyük Samsunsporlu biziz... Çekiyor musun evladım? Hüsnü oğlum sen de gel kareye, sen de çık gastelerde!

Eveeet... Nerede kalmıştık? Ben ve kurumum bundan önce olduğu gibi bundan sonra da son nefes, son mesai, son imparator ( pardon, bu film adıydı değil mi? ) Samsunspor'umuzu destekleyeceğiz. Yeni yönetimin de her zaman şeyindeyiz, neyindeydik evladım? Ha, evet yanındayız...
Şimdi sorularınız alabilirim...

Madem Samsunspor'un yanındasınız, neler yaptınız somut olarak?
Ohoooo... Çok şey yaptık, biizzzz bu şehrin öz çocuğuyuz, ekmeğimizi buradan kazandık falan fıstık... Şu açıdan da çek evladım...
Mesela Timofte'yi tanıyor musunuz? Ya da Milinkoviç'i?
Tabii canım, bunlar Balkan kökenli inşaat firmaları değil mi?

Yok değiller, eski futbolcularımız onlar... Peki, geçmiş yıllarda hiç Samsunspor için deplasmana gittiniz mi?
Yahu, çoluk çocuk, iş güç... Fırsat olmadı ki!

Ama içerideki maçlarına gidiyordunuz değil mi?
Yok, bir-iki maça gitmişimdir herhalde, ama kamuoyu şunu çok iyi bilsin ki, Samsunspor'un yanındayız... Geçmişte de yanındaydık, gelecekte de olacağız...

Kombine bilet aldınız mı? Hani, siz gitmezsiniz de gidecek birilerine verirsiniz!
Almadım ama dediğim gibi Samsunspor'un yanındayız biz...

Lisanslı bir ürününü aldınız mı? Forma, atkı vesair...
Yok, canım, satılıyor muydu onlar? Ama biliyorsunuz biz Samsunspor'un yanındayız. Marka abicim marka... Başka bir şeye benzer mi?

Programınızı Samsunspor'un maç fikstürüne göre yapar mısınız?
Yapmıyorum ama sloganımız belli... Hep bir ağızdan söylüyoruz; Samsunspor'un yanındayız...

Peki, Samsunspor'un bu haftaki maçının kiminle olduğunu biliyor musunuz?
Yahu kiminle olursa olsun, önemli olan bizim takımın kazanması, ben rakip ayırt etmem. Bizim yönümüz bellidir arkadaşlar, Samsunspor'un yanındayız!

Samsunspor ile ilgili bir anınız var mı?
Her anım Samsunspor benim...

Yok öyle değil, bir hatıra yani...
Ohooo... O kadar çok ki! Mesela bir gün bizim takım Samsun'a deplasmana gelmişti. Gittik otelde ziyaret ettik futbolcularımızı, resim mesim; bir şeyler çekindik. Formalarımızı imzalattık. Çok umutluyduk maçtan ama Samsunspor yendi bizim takımı. O maçı hiç unutamam...

Samsunspor'a hiç para yardımında bulundunuz mu? Mesela 1.000 Altın Adam'dan birisi misiniz?
Evladım bizim kalbimiz altın, böbreğimiz platin zaten, altınlığımızı ispatlamaya ne gerek var?

Samsunspor kredi kartınız var mı?
Bizim sonsuz kredimiz var bu şehirde, karta ne gerek var ki? Yanındayız biz yanında!

Birileri çıkıp, "Samsunspor gündemimizde yok" diyor. Ne düşünüyorsunuz böyle etkili ve yetkili Samsunlular için?
Valla çok ayıp; biliyorsunuz ki, Samsunspor, Samsun'un en büyük markasıdır, biz el ele çıkaracağız onu düzlüğe. Kendilerini şiddetle kınıyorum.

Beyefendi siz Samsunsporlu olduğunuza emin misiniz?
Yahu, evladım ne kadar çok soru soruyorsun sen böyle!!! Artık cevap vermeyeceğim, çünkü biz Samsunspor'un her zaman yanındayız; valla billa!..

Not: Bu yazıdakiler gerçek değildir; Samsun'da böyle insanlar yaşamıyor zaten! Herkes Samsunspor'un yanında çünkü! O yüzden Bursaspor, Kayserispor, Sivasspor, Denizlispor, Kocaelispor, Eskişehirspor alt liglerde sürünürken biz Süper Ligde şampiyonluğa oynuyoruz.

http://www.klasspor.com/tr/yazilar/80-Mehmet_Yilmaz_Samsunsporun_Yanindayiz;_Valla_Billa!.html

http://www.klasspor.com/tr/kategoriler/24-Futbol.html

AntZ

Abicim ne denirki bu yazıdan sonra... Kendimi sağlam bir Samsunspor lu olarak gören uzaktayız şudur budur gibi sebeplerle yapamadığımız şeylerden dolayı sıradan bir taraftar olarak benim bile şapkamı önüme alıp duruma üzülüyoruz, konuşuyoruz, eleştiriyoruz ama yeterli destek veremiyoruz diye düşündüğüm, şu yazıda üstüme alındığım birçok şey varken, etkili, yetkili, mevkili, imkanı olan, gücü olan, bu şehrin biryere getirdiği insanlar da acaba şapkasını önüne alıp bir an olsun düşünüyorlarmı..?!!!!

Eline, diline, yüreğine, kalemine sağlık...

kuzey55

bunu yapan diğer belediyeler gibi iktidar partisinin belediyesi..ama biz hala bu adamları başımıza getiriyoruz yerel seçimlerde de durum pek farklı olmayacak gibi.akıllanmayacağız biz akıllanmayacağız...

red_white

yazıklar olsun walla arkadaşlar bu ihaneti hiç bi zaman unutmamalııyıuz gerek samsunsporun gerekte sbk nın maçlarına o şahış gelirse gerek tepkiyi werelim sesimi çıkartmalıyız mailleri msjları göndermeliyiz bu link coşmalı nasıl sahip çıkıoruz göstermeliyiz

Sempatik Bengülü

08 October 2008, 19:08:17 #50 Son düzenlenme: 08 October 2008, 19:14:38 sempatik bengülü
Yaptığı bu ayıba karşılık bence samsun ordu maçında gruplarımız tarafından kınama pankartları asılsın tezauratlar yapılsın bekli utanır yaptığından tabi utanıcak bir yüzü varsa

HoliganSamSunLu

bunlarda utanacak yüz olsa zaten bu şekilde tavır sergilemezler

FaT1h

yüzleri yokki onalrı satamadıkalrı gibi birde cvp veriyoalr

esedullah

ÇaÇa

09 October 2008, 18:39:02 #54 Son düzenlenme: 09 October 2008, 18:59:12 berusa55
Bu ayıp sadece Atakum Belediyesinin değil bütün büyüksehirden İlkadım'ına kadar...

Samsunlu olmayıp dışarda okuyan öğrencilere bile burs veren şerefsizler bile tanıdık,deplasmana mazot istediğimiz paramız yok şeklimiz yok diyen belediye başkanlarıda gördük eğlence düzenleyelim dedik biz öyle organizasyonlar yapamayız dediler Trabzonlular Gecesi bile yaptılar belediyeler yemeğe davet ettik kusura bakmayın o gece bir başka yere sözümüz var dediler Of Kara mıdır nedir onların yemğeine gittiler Para Çalarlar Hacaa Giderler Allahım şükürler olsun derler...
artık gerçek samsunlu sevdalılarıda konuşmaktan, mücadele etmekten bıktı. Şen Ola Samsun Şen Ola...
''Yerel düşünceği Kaybetmiş Samsun Haklı''

cem and naz55

adem bektaş:samsun iline bağlı ATAKUM ilçesinin belediye başkanı
ne başkan ama,iki lafı bir araya getiremeyen başkan demeye bin şahit gerektiren bir zaht-ı mühterem
samsunsporla hiç bir ilgisi alakası olmayan samsunspora ne maddi nede manevi hiç bir alanda desteği olmayan bir zaht-ı mühterem
bırakın destek olmayı samsunspora en büyük ihaneti yapanların baş sırasında bulunan bir şahıs
inanın hiç şaşırmadım çünkü bu adamın samsunspor a bu zamana kadar hiç bir olgusu olmadı ama bu hareketiyle bence samsunspora ihanet edenlerin en başında oldu..
atakumda çok samsunlu ve samsunsporlu var ben isterim ki yerel seçimlerde gerçek samsunluların onu sandığa gömmesi(bunun siyasetle ilgisi yok bunu chp,yada mdp yada x bir belediye başkanı yapsa aynı)ni umuyorum

ÇaÇa

Alıntı yapılan: cem and naz55 - 09 October 2008, 18:57:53
adem bektaş:samsun iline bağlı ATAKUM ilçesinin belediye başkanı
ne başkan ama,iki lafı bir araya getiremeyen başkan demeye bin şahit gerektiren bir zaht-ı mühterem
samsunsporla hiç bir ilgisi alakası olmayan samsunspora ne maddi nede manevi hiç bir alanda desteği olmayan bir zaht-ı mühterem
bırakın destek olmayı samsunspora en büyük ihaneti yapanların baş sırasında bulunan bir şahıs
inanın hiç şaşırmadım çünkü bu adamın samsunspor a bu zamana kadar hiç bir olgusu olmadı ama bu hareketiyle bence samsunspora ihanet edenlerin en başında oldu..
atakumda çok samsunlu ve samsunsporlu var ben isterim ki yerel seçimlerde gerçek samsunluların onu sandığa gömmesi(bunun siyasetle ilgisi yok bunu chp,yada mdp yada x bir belediye başkanı yapsa aynı)ni umuyorum
aynen öle son satırlarında siyasetten basettin konuşmak istemiyorum bu ortamda ama yerel düşünceye sahip çıkmak istiyorsan samsuna samsunspora sahip çıkmak istiyorsak samsunlu samsunsporlu insanları görmek isteriz Örnek: Rahmetli Muzaffer Önder

gozgoz yýlmaz

09 October 2008, 19:15:44 #57 Son düzenlenme: 09 October 2008, 19:20:57 gozgoz yýlmaz
Alıntı yapılan: ÇaÇa - 09 October 2008, 19:09:32
samsuna samsunspora sahip çıkmak istiyorsak samsunlu samsunsporlu insanları görmek isteriz Örnek: Rahmetli Muzaffer Önder

Değerli kardeşim,
Rahmetli Muzaffer Önder, maalesef Samsunspor'a gerekli desteği veremedi. Zaten sırf bu yüzden İsmail Başkan 1994'te kendisi aday oldu, 1999'da da bu çakma Samsunlu YZY'ye inanıp onu destekledi. Amacı İzmit, G.Antep, Adana örneklerindeki gibi blediye destekli bir Samsunspordu. Yani, tekrar Allah rahmet eylesin, Muzaffer Önder'den de doğru dürüst birşey görmedi Samsunspor.

Ha diyeceksin ki, bunlarla kıyaslanır mı? Asla... Bunlar trişkanın önde gideni. Samsunspor düşmanları. Ama bunların yetersizliği Muzaffer Önder yeterliydi dememizi gerektirmiyor. Samsun, Samsunsporlu yönetici, vekil çıkaramadığı sürece bu sıkıntıları çekmeye mahkımdur maalesef.

Bize düşen hangi siyasi kökenden olursa olsun, Samsunsporlu insanları bulmak, desteklemek, onore etmek olmalıdır. Ama kaşarlanmışları değil, sahicileri...

Pergani 55

Samsuni kardeşimizin yazdıkları çpk güzel tebrik ediyorum kendisini. Samsunun öz evlatları Samsuna sahip çıkmadıkça bunlar devam edecek maalesef

harbisamsunsporlu5517

yazıklar olsun tek kelımıyle  uzun uzun yorumu dahı haketmıyolar