Atakum Belediyesi'nin ayıbı; "1 tane de mi satamadı?"

Başlatan Sadece Samsunspor, 06 October 2008, 18:59:13

« önceki - sonraki »

yusuf celebi

Sevgili Mehmet Yılmaz'a ağlanacak halimizi espirili bir şekilde kaleme aldığı için teşekkür ediyorum.
Samsun'da yaşayanların tavırlarını ve yaşananları ancak bu şekilde anlatılabilirdi.

"Samsunspor'un yanındayız,valla billa" :)

Amsterdamli

Doguparkta cadirin onunde bulunan cocuk oyun alaninda calinan muziklerin arasinda uzaktan beri "Hayde hayde Tirabzoon Tirabzoon" sarkisini duydugumda neye ugradigimi sasirdim.

Bu ilce belediye baskanlarinin hepsi Trabzonlu iste, Atakumunkide oyle bunlara sasirmamak lagzim dedi yanimdaki kuzenim. Ben neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum zaten ama insan canli sahit olunca olayla yuzlesmis oluyor.

Herzaman bu sitede soyledigimiz gibi bunlara oy verip basimiza getirende kabahat.

ÇaÇa

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 09 October 2008, 19:15:44
Değerli kardeşim,
Rahmetli Muzaffer Önder, maalesef Samsunspor'a gerekli desteği veremedi. Zaten sırf bu yüzden İsmail Başkan 1994'te kendisi aday oldu, 1999'da da bu çakma Samsunlu YZY'ye inanıp onu destekledi. Amacı İzmit, G.Antep, Adana örneklerindeki gibi blediye destekli bir Samsunspordu. Yani, tekrar Allah rahmet eylesin, Muzaffer Önder'den de doğru dürüst birşey görmedi Samsunspor.

Ha diyeceksin ki, bunlarla kıyaslanır mı? Asla... Bunlar trişkanın önde gideni. Samsunspor düşmanları. Ama bunların yetersizliği Muzaffer Önder yeterliydi dememizi gerektirmiyor. Samsun, Samsunsporlu yönetici, vekil çıkaramadığı sürece bu sıkıntıları çekmeye mahkımdur maalesef.

Bize düşen hangi siyasi kökenden olursa olsun, Samsunsporlu insanları bulmak, desteklemek, onore etmek olmalıdır. Ama kaşarlanmışları değil, sahicileri...

Değerli Renktaşım, düşüncelere saygı duyuyorum ancak hakkını yememek için şunlara söylemek isterim ; Fuar Alanı,Rus Pazarı,Samsunspor Otoparkı,Atık Su Parası Muzaffer Önder zamanında yardımlardandı.Taraftara deplasmana gitmesi için otobüs vs. bu arada yanlış hatırlamıyorsam 1990lı yıllarında nuri asan tesisleri o yıllarda yapıldı katkı vermişti yer zaten bş bld.nin

mehmet yılmaz

10 October 2008, 17:18:42 #63 Son düzenlenme: 10 October 2008, 17:23:05 samsuni
Protestomuz bugünkü Halk Gazetesinde yer almış...

Az evvel Atakum Belediyesinden önemli mevkideki bir yetkili aradı. Konunun içinde başka şeyler olduğunu ifade etti; ayrıntıya gerek yok... Kaldı ki, bizi de ilgilendirmez o tür siyasi işler... Bizim siyasetimiz Samsunspor'un menfaatleri ve başarısıdır!

Ayrıca Samsun BK'nın ana sponsoru olmadıklarını, bazı destekleri olduğunu söyledi. Biz de söylediklerine itimat ederek "ana sponsor" ifadesi yerine "destekleyicilerinden" ifadesini kullanacağız. Ancak çok birşey ifade etmez bu. Neticede az ya da çok işin içinde Atakum Belediyesi. Hoş, olmasından da mutlu oluruz ama Samsun BK'ya verken Samsunspor'a yoksa rahatsız oluruz biz.

Kendilerine kişisel anlaşmazlıkların Samsunspor'a hizmet etmeye mani olmaması gerektiğini, Samsunspor'un başındaki kişilere göre değil şarltar ne olursa oslun az ya da çok desteklenmesi gerektiği belirttik.

İşin iç yüzünü taraftar olarak bizim bilmek zorunda olmadığmızı, bizlerin görünene göre hüküm verdiğimizi ve görünenin Samsun'un bir büyük belediyesine hiç yakışmadığını da ekledik

Burada esas yapılması gereken şahsi olarak bu biletlerin alınmasıydı. Nitekim bunun için siyasi güce gerek yok, zaten varlıklı insanlar. Maalesef hiçbirinizi göremedik statta diye de söyledik. Zaten hak veriyorlar o konuda.

Ayrıca bizler ve forumdaki arkadaşlarımız sitede Samsun BK başlığnı protesto ediyor olabiliriz ama burada kimse kimseye "sakın maçına gitmeyin" telkininde bulunmuyor. Aksine maçlara gidilir yine. O ayrı, öbürü ayrı...

Mevcut yönetimle kişisel anlaşmazlıklar olsa bile Samsun şehrinin ekabiri olan bu kişilerin mutlaka bir şekilde uzlaşma sağlamak zorunda olduklarını, kendisinden böyle bir tavır beklemediğimiz Adem Bektaş'ın da ( odasında bulundurduğu 55 numaralı kırmızı-beyaz formaya layık olmak ve Samsunluluk adına ) Samsunspor için büyük bir jest yapması gerektiğini de ilave ettik.

Her zaman dediğimiz gibi bizim için şahısların ismi, siyasi görüşü, memleketi, şusu busu önemli değil. Biz Samsunspor için ne yapıp yapmadığına bakar, buna göre hüküm veririz.

Zaten başımızda bir Büyükşehir sıkıntısı var, yeni dertlerle uğraşmak istemiyoruz. İnşallah herkes heybesine düşen hisseyi kapar ve Samsunspor için somut adımlar atar.

( Son olarak bu site iyi ki var arkadaşlar, çünkü demokratik tepkimizi, sevgimizi, kırgınlığımızı, kızgınlığımızı en iyi burada yansıtıyoruz. Samsunspor'un önemsenmesi güzel birşey... )

berusa55

İlk defa bu sitede kendimizi öven bir mesaj yazıyorum:

HELAL OLSUN BİZE!

Biz www.samsunspor.biz 'iz

Recep

BİZ SAMSUNLUYUZ BİZ
BİZ SAMSUNSPORLUYUZ BİZ
bu takımı menfaatsiz sevdik sevmeye devam edeceğiz

red_white

arkadaşlar lütfen tepkimizi dewam ettirelim biz hafife alıncak takım değilizz

Kaya

bu tür adamları boş bırakmaya gelmiyor illa gözlerinin içine bazı şeyleri sokacaksın arkadaş anlamıyormusunuz SAMSUNSPOR çoook büyük çook ezilirsizin altında dikkatli olun o mevki o makam kurtaramaz kimseyi kimler geldi kimler geçti

Pergani 55

kimse SAMSUNSPOR la dalga grçmr hakkına sahip degildir herkes haddini bilsin eşkiyalıgı aldıracaklar elimize onu istiyorlar

HaSaNCaN

valla helal olsun bize aartık bilsinlerki Samsunspor'umuz yanlız deil. arkasında daima biz varız.

adige73

Alıntı yapılan: sempatik bengülü - 08 October 2008, 19:08:17
Yaptığı bu ayıba karşılık bence samsun ordu maçında gruplarımız tarafından kınama pankartları asılsın tezauratlar yapılsın bekli utanır yaptığından tabi utanıcak bir yüzü varsa

evet bence de ordu maçında adem bektaş a tepkimizi gösterelim

bengülü

yazıklar olsun ne diyelim ben söylemeyim diyordum bu konu hakkında ama dayanamadım  kimsede yanlış anlamasın ben geçen sezon kendi imkanlarımla taraftar olarak 10 adet kombine aldım sayın adem bektaş koskoca atakum bld. başkanısın adam alır işçisine alır gene alırdı  yazıklar olsun
sayın m.yılmaz arkadaşıma katılıyorum bu güzel yazılardan dolayıda kendisini tebrik ediyorum ağzına sağlık ...

HoliganSamSunLu

aslında samsun da organize olup belediye binası önünde protesto bile yapılmalıydı.... sitenin gündeme getirmesi ve bu konunun ses getirmesi iyi oldu kimse samsunsporu sahipsiz sanmasın işte bunlarında karakterleri bu kadar..

Kaya

ordu maçında adem bektaş anılmalı ve neyin ne olduğunu anlamalı

HoliganSamSunLu

sanmıyorum samsundaki grupların haberdar olduğunuda pek sanmıyorum veya ilgilendiklerini bu kadar içerledikleini düşünmüyorum