Bank Asya 1.Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Orduspor

Başlatan MeL_55, 05 October 2008, 22:12:59

« önceki - sonraki »

Kaya

Alıntı yapılan: samsuni - 11 October 2008, 20:49:02
Son iki yıldır bu taraftar oynuyormuş gibi yapan, umursamayan, başka hesaplar peşinde olan bazı futbolcuları gördü bu zeminde. Dolayısıyla şimdi en azından sahaya ruhunu koyan, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir takımımız var.

buna sonuna kadar katılıyorum abi şu an ki kadro gerçekten şahsiyetli ve elinden gelen in en iyisini yapmaya çalışan futbolcular

mehmet yılmaz

Tufan

helal olsun bu cocuklara yüzümüzü güldürdüler sartlar uygun olursa haftaya boluda olucam..
fotoları bekliyoruz....

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: samsuni - 11 October 2008, 20:57:16

Bu büyük taraftara şampiyonluk yakışır...

çok güzel bir görüntü bu.Orduyu yenmemiz iyi oldu aksi halde yenilseydik son sıralardaydık

red_white

CurvaSudSamsunspor

belediyeevleri kale arkasında birleşilsin daha çok ses çıkar bunu ben böyle bilir böyle söylerim...

sbc_emir

aynn bizm söğütlübahçenin olduğu yerden stada daha yaknkılı ses çıkıo ona bkarsanızzz

HABEREXEN.COM

SAMSUNSPOR'UN BÜTÜN MAÇLARI WWW.HABEREXEN.COM ADRESİNDEN CANLI YAZILI ANLATIMLA AKTARILIYOR... BUNU SAMSUNSPOR'A BİR BORÇ OLARAK GÖRÜYORUZ.. SÜREKLİ KALİTEMİZİ ARTIRARAK TÜM SAMSUNSPOR TARAFTARINA ETKİLİ BİR MAÇ ANLATIMI SUNMAK İSTİYORUZ. HERKESE SELAMLAR...

Sadece Samsunspor

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: HABEREXEN.COM - 11 October 2008, 22:02:02
SAMSUNSPOR'UN BÜTÜN MAÇLARI WWW.HABEREXEN.COM ADRESİNDEN CANLI YAZILI ANLATIMLA AKTARILIYOR... BUNU SAMSUNSPOR'A BİR BORÇ OLARAK GÖRÜYORUZ.. SÜREKLİ KALİTEMİZİ ARTIRARAK TÜM SAMSUNSPOR TARAFTARINA ETKİLİ BİR MAÇ ANLATIMI SUNMAK İSTİYORUZ. HERKESE SELAMLAR...

Canlı verdiğinizi biliyor ve stada gidemediğimiz zamanlarda veya deplasman maçlarında sayenizde takımımızı takip ediyoruz ama deplasman maçları biraz daha dakik olarak anlatılırsa çok daha iyi olur, haberexen.com ekibine çok teşekkür ediyoruz inşallah gelecek dönemlerde sesli yayınada geçersiniz o zaman emin olun takip edilme oranı çok daha artacaktır, yeniden teşekkürler başarılar...

55.hakan

ben grupların maratonda birleşmesini destekliyorum ve böyle olduğu için de mutluyum.maraton hem sahaya daha yakın hem de tüm stadı etkileyecek coşturacak yerde ve aynı zamanda daha büyükolduğu için birleşmek için biçilmiş kaftan...maraton anlattığım nedenlerle birleşme için en iyi yerken kale arkasında birleşme doğru olmaz.bu akşam yapılan doğrudur ve devamı gerekir

mehmet yılmaz

seckin55

Maça 1 saat onceden girdim ve maçta polisler ve ordululardan başka kimsecikler yoktu.dedım nerde bu samsunsporlular....taraftar gruplarından sadece arena vardı.oda toplasan 20 kişi felan dı...neyse maç başlıyana kadar toparlandı stad..maç 7 de olsa daha iyi olacaktı.cunku cumartesi ve maç 5' te..federasyonun işleri...

Gelelim maça..Maç çok guzeldi...Orduspor taraftarı maçtan once ortalıgı boş buldu horozlanmaya başladılar...tabi biz altlarında kalırmıyız..benım samsunum benim hemşerilerim her ne olursa olsun doldurdular stadı.herkezin ayagına saglık...en buyuk cevabı sahada verdik orduspora.gol olunca ole bi sustularki...gormeliydiniz..butun stad bagırdı sustular i....anlarsınızyaa...

maç esnasında herkez çok iyiydi ama turgut faktoru yine ortaya çıktı...90 dk rahatcana yerimde oturamadım bile.turguttan  samsunspora bir fayda gelmez...amator de bunun gibi 80 tane topcu var allah aşkına hoca..yedek kulubesine bakıyon,,,sefa çağatay serkan aykut ismail ozellikle hakan akman oturuyor ve herkez turgutun yaptıgı becerısızlıkler için saç baş yonuyor.ama hoca inat ediyor hala oynatıyor...hoca hayırdır yaa..torpil desen 7 hafta torpil mi dayanır...allah aşkına..vurala kızardık vuralı arar oldukk inanın kii.yazık yaaa..sen kimsin..taraftara kafa tutar gibi iş yapıyorsun..lutfen yarın oburgun bu klupten giderken turgutuda al git yanında ne olursun...

geri kalan tum topcularımı çok iyiydi..ozellikle can, hasan,gokhan, kenan, hakan,OKTAYYYY,,hepsini kucak dolusu sewgiler..

HoliganSamSunLu

bu galibiyet gerçekten çok iyi geldi helal çocuklar