Bank Asya 1.Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Orduspor

Başlatan MeL_55, 05 October 2008, 22:12:59

« önceki - sonraki »

seckin55

Alıntı yapılan: AKYOL10 - 12 October 2008, 12:00:43
kale de süperdi laf yok :) ordada arena ve forza şimşekler birleşmeli böylece deplasman taraftarı nefes alamaz iyiye gidiyoruz Allah bozmasın Allahım nazarlardan korusun..
Arena grubunun da forza şimşeklerle bir arada olması gerek..ozman daha super olacak ve baskı olacak.tam destek hep destek

Kaya

Alıntı yapılan: sBc-55 - 11 October 2008, 21:53:35
bende bizim yerimizde birleşilsin diyorum o zaman.oradan daha baskılı ses çıkıyor

katılıyorum stadın çaprazından her zaman daha fazla ses çıkıyor ayrıca artık stadda açık tribünde yok her yerin akustiği de güzel bence de sbç nin yeri çok güzel orayı full dolduracaksın bak nasıl bir görüntü oluyor

seckin55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 12 October 2008, 13:18:04
valla dün işin gücün arasında 5 dakıkada bir samsunlu arkadaşlarımla(35 mekan 55 vatan olan) maça bakıyorduk siteden .. Takımımızın kondüsyonu gerçekten çok iyi son dakikalarda yüklendikçe yükleniyoruz Antalya macının 120 dakıka olmasına ragmen cok ıyıydık .. Tribünlerin damarı olan maratondakı bulusma sahane olmus bazı maclar emınım kı seyırcı kazandırır bu macları ..

Bide maca gıden taraftarlara sorum Ordulularla nasıldı diyaloglar ?
ordulularla diyaloglar hiç iyi degıldı..:(bundan sonra da olmaz sanırım...maç başlıyanca stad dolmaya başladı.o saate kadar ottüler stadda ama ondan sonra tabe cefakar taraftarımız çıktı sahneye ve maçın galibiyetle sonuçlanmasında buyuk bir pay sahibi oldu..hele o golu yedikten sonra onların bi halini gormenızı ısterdım...butun stad fincanı taştan oyarlar aman oyarla orduya da..... soledi..:D 

aLeM

o yer bu yer dıye bı tartısma olmasın olursa zaten neyın bırlesmesını konusuyorsunuz sadece gruplar bırlesssın ısımde onemlı degıl hepımızı armaya sevdalıysak gerısı hıkaye gecen senekı gıbı kavgalar cıkıp bozulmasın herkez kendıne cekı duzen versın ve mussammmalı olsun  ben 28 senedır bu takımın pesındeyım ve her grubun kafa adamlarını tanırım ve dostlugum vardır sorun kafada degıl zaten arada cıkan bozuk seslerde sadece ısımızı yapalım takımımıza destek verelım...

Akyol

evet arkadaşlar grubun nerde ne şekilde olduğu önemli değil önemli olan birlik beraberliktir bu arada dün dikkatimi çeken bi nokta polisin taraftara uyguladığı anlamsız sertlikti bu adamları kim bulup getiriyo amaçları ne anlamak imkansız elimizde biletimiz efendi efendi beklerken gelip hakaretler yağdırıyorlar birisinin buna dur demesi lazım kimseyi parasıyla rezil edemezler ve bizim kalbimizdeki aşkıda söndüremezler!!!

Kaya

türki ye deki stadlar içerisinde en ters polis sasun polisidir ve samsunpo tarftarını da hiç sevmez ne kadar anlamsız olsa da bu böyle diğer illerde bir çok polis arkadaşım var itanbulda polislerin çektiklerini ankarada bilhassa her hafta ankaragclülerden çektiklerini anlatır durur samsun umuz da bu tür şeyleri görmek pek mümkün değil karadeniz insanı polisini de askerini de çok sever ama polis ne kadar sever bilmiyorum güngören maçında bende polisle kavga etmiştim sırf takımı çağırdığımızda tellere çıkıp el salladığım için beni montumdan çekip indrdi gereksiz yere tartışmaya giriyorlar ve gereksiz yere sertliklere başvuruyorlar bence bir an önce yüksek bir makam dan uyarı alamalrı gerekiyor

Kais

Alıntı yapılan: 35ama55 - 12 October 2008, 13:18:04
valla dün işin gücün arasında 5 dakıkada bir samsunlu arkadaşlarımla(35 mekan 55 vatan olan) maça bakıyorduk siteden .. Takımımızın kondüsyonu gerçekten çok iyi son dakikalarda yüklendikçe yükleniyoruz Antalya macının 120 dakıka olmasına ragmen cok ıyıydık .. Tribünlerin damarı olan maratondakı bulusma sahane olmus bazı maclar emınım kı seyırcı kazandırır bu macları ..

Bide maca gıden taraftarlara sorum Ordulularla nasıldı diyaloglar ?

kardes emın ol ordulular hıc bıse dııldı 300 kısı vardıysa eger bunların sadece 100 e yakını bagırdı dıerlerı alkısladılar sadece bı tutturmuslar oley oley oley ooo gıdıyolardı golden sonra seslerı cıkmadı maratondan bır pına hındı geldı tam susdular bızde yapınca ıyıcene apısıp kaldılar :D

Kais

Alıntı yapılan: iak5529 - 12 October 2008, 14:25:13
türki ye deki stadlar içerisinde en ters polis sasun polisidir ve samsunpo tarftarını da hiç sevmez ne kadar anlamsız olsa da bu böyle diğer illerde bir çok polis arkadaşım var itanbulda polislerin çektiklerini ankarada bilhassa her hafta ankaragclülerden çektiklerini anlatır durur samsun umuz da bu tür şeyleri görmek pek mümkün değil karadeniz insanı polisini de askerini de çok sever ama polis ne kadar sever bilmiyorum güngören maçında bende polisle kavga etmiştim sırf takımı çağırdığımızda tellere çıkıp el salladığım için beni montumdan çekip indrdi gereksiz yere tartışmaya giriyorlar ve gereksiz yere sertliklere başvuruyorlar bence bir an önce yüksek bir makam dan uyarı alamalrı gerekiyor

sorma ya sevınmekde yasak bıse dııl golde ne yaptımızı bılmıyoruz adamlar sarı merdıven bosluklarının derdınde yok bole bıse ya

guvensolmaz

polislerden ve ertuğrul hevesinde bulunanlardan nefret ediyorum !!!

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: guvensolmaz - 12 October 2008, 14:34:49
polislerden ve ertuğrul hevesinde bulunanlardan nefret ediyorum !!!

Hoppala. Polisleri hatta Ertuğrul'u anladık da bizden niye nefret ediyorsun birader? Formun yarısından çoğundan nefret ediyorsun o halde. Doğru düzgün ifadeler kullanalım lütfen.

Bugünkü yerel gazetelerebaktım, Haber Gastesi "Karadeniz Derbisi" ifadesini kullanmış -ki hiç şık değil. Karadeniz derbisi bizim TS ile oynadığımız maçrdır. Ordu'nun, Giresun'un, Rize'nin neresi derbi?

Ayrıca Halk'ta Gültekin Kullukçu "maçın hakkının berbaerlik olduğunu ama Ordu'nun biraz daha fazla hak ettiğini" yazmış. Biz başka bir maç mı izledi acaba? Ordu kadar aciz bir takım daha en son Mardinspor gelmişti buraya. Yuh diyorum, başka da birşey demiyorum.

guvensolmaz

gozgoz sen daha iyi bilirsin bilinçlenelim istiyorum artık, o bahsi geçen isim şu anki durumun baş aktörüdür, halen daha neden istenilir ki anlayamam.. zamanında durmadı olmadı yanımızda,, eskiye rağbet yok gönül çarşımızda..

seckin55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 12 October 2008, 14:42:34
Hoppala. Polisleri hatta Ertuğrul'u anladık da bizden niye nefret ediyorsun birader? Formun yarısından çoğundan nefret ediyorsun o halde. Doğru düzgün ifadeler kullanalım lütfen.

Bugünkü yerel gazetelerebaktım, Haber Gastesi "Karadeniz Derbisi" ifadesini kullanmış -ki hiç şık değil. Karadeniz derbisi bizim TS ile oynadığımız maçrdır. Ordu'nun, Giresun'un, Rize'nin neresi derbi?

Ayrıca Halk'ta Gültekin Kullukçu "maçın hakkının berbaerlik olduğunu ama Ordu'nun biraz daha fazla hak ettiğini" yazmış. Biz başka bir maç mı izledi acaba? Ordu kadar aciz bir takım daha en son Mardinspor gelmişti buraya. Yuh diyorum, başka da birşey demiyorum.
inanılır gibi degil gerçekten..2 hafta sorna rize gelcek..onada mı karadeniz derbisi başlıgı atılcak:)merak ettim valla....samsunlu yazarımız maçı ızlememış sanırım.ordunun kaç pozisyonu varmış..sayabılcekmı bakalım.hemde %100..bide bizim kaç pozisyonumuz varmış

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: guvensolmaz - 12 October 2008, 14:46:07
gozgoz sen daha iyi bilirsin bilinçlenelim istiyorum artık, o bahsi geçen isim şu anki durumun baş aktörüdür, halen daha neden istenilir ki anlayamam.. zamanında durmadı olmadı yanımızda,, eskiye rağbet yok gönül çarşımızda..

Eyvallah kardeşim de, bizden nefret etmen şık durmamış, maksadını anlatmamış. Ertuğrul'dan edebilirsin ona birşey dediğimiz yok zaten.

guvensolmaz

Alıntı yapılan: seckin55 - 12 October 2008, 14:47:37
inanılır gibi degil gerçekten..2 hafta sorna rize gelcek..onada mı karadeniz derbisi başlıgı atılcak:)merak ettim valla....samsunlu yazarımız maçı ızlememış sanırım.ordunun kaç pozisyonu varmış..sayabılcekmı bakalım.hemde %100..bide bizim kaç pozisyonumuz varmış
o şahıs kimdir ya yazar e mi, bak biz de yazıoruz işte :)

Tiryakiler55

orduspor galibiyeti hayirli olsun ama ne yazikki giresuna samsunda yenilmesek bak simdi nerde olacaktik zaten gecen sezonlardada böyle maclarda hep puan kaptirmistik hatirladigim kadariyla (istanbulspor, mardinspor, gbb) simdide haftaya bolusporla oynayacaz. INSALLAH ALIRIZ BU MACI