Bank Asya 1.Lig 6.Hafta | Manisaspor 3 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 28 September 2008, 22:27:02

« önceki - sonraki »

Mert

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 05 October 2008, 21:48:40
istifa diyenlere soruyorum kim gelsin bu takımın başına dobi mi bence hata,erdogan mı skandal,hikmet mi gelmez,yücel hoca mı gelir 2 mac sonra ve transfer yapamadan gönderilir .1. devre bitsin ondan sonra istifa dersiniz derizzz

Kardeşim bu takım devre arası kampa girecek yeni gelen hoca mutlaka kampta takımın başında olmalıki ona göre takımı ayarlasın.Orhan kapucuyu neden gönderdik o zaman hüseyin kalpar gelsin.

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: tolga - 05 October 2008, 21:47:10
ve ayrıca goz goz taraftarın sesini duy takıma bişi demiyoruz bu adamla gitmez 

Neyse, sen aldın mesajı, ;)
Red Kit okuduğunu da tahmin ediyorum. Hoca konusunda yetersiz olduğunu düşünüyorum ben de. Adayımı da yazmıştım daha önce; Besim Durmuş...

tolga

05 October 2008, 21:51:07 #692 Son düzenlenme: 05 October 2008, 21:51:49 berusa55
Alıntı yapılan: berusa55 - 05 October 2008, 21:49:54
Bu takım ne yazık ki bu sene böyle arkadaşlar. Deplasmanda galibiyet beklemek biraz hayalcilik olur. Ama içerdeki maçları kazanmaya devam edip play-off u zorlamaya bakalım...

açıklaması yokmuydu gazetelerde deplasmanda yenilmez bu takım diye yalancı herif kandırıyor herkesi

Recep

Samsunspor taraftarları Stada astıkları pankartları yavaş yavaş toplamaya başladı

yazık değilmi bu arkadaşlara bi tane ne idüğü belirsiz bi adam sen kimsin lan bu arkadaşlarıma bunları yaşatıyorsun defol git

tolga

benim de adayım samsunlu olsun kim olursa olsun bu heriften iyidir

celebi

acaba yönetim bir yerlerden parayı bulsa da RAŞİT ÇETİNER dese

fanatik.samsunlu

neyse bu adam ders almassa aldırırlar onu ıyı bılsın  hayrettın son bı hakkın kaldıç........

O.YILMAZ

Bu maçta böyle bitti. Hedef bellirlenmiş yönetim tarafından. Orta sıralar. Bu sezon takımdan olağan üstü bir başarı beklememek gerekir. Haftaya Ordu maçına bakacaz.

ali ihsan

ILUVATAR

Hayrettin Gümüsdağ mide bulandırdın artık .Futboldan soguttun bizi .Lanet olsun seni bu takimin basina getirene.

samsun155

ztn evimizdede orduya kaybedersek.maç sonucu hayrettinin halini düşünemiorum

Kadir ÇELEBİ

Uzatma dakikalarında Samsunspor son üç maçtaki göstermiş olduğu hırslı azimli ve tempolu futbolunu bu maçta gösteremedi ancak rakibe verilen az sayıdaki pozisyonlar da yaptığı basit savunma hatalrı sonucunda kalesinde 3 gol gördü Özellikle maçın ilk yarısında girilen gol pozisyonların da yararlanamaması kendisi adına büyük şanssızlık oldu.

yönetici

05 October 2008, 21:54:20 #702 Son düzenlenme: 05 October 2008, 21:54:59 berusa55
Lütfen tepkilerinizi Samsunspor taraftarına yakışır bir biçimde ve forum kuralları çerçevesinde verin. Bazı mesajlar silinmiş, bazıları editlenmiştir. Küfür yok, hakaret yok... Israr eden bazı üyeler var, forum kurallarını okusunlar, yaptırım uygulamak hiç hoşumuza gitmiyor.

Ayrıca bu haftamız berbat geçecek. Diyecek söz bulamıyorum.

celebi

Alıntı yapılan: ILUVATAR - 05 October 2008, 21:53:56
Hayrettin Gümüsdağ mide bulandırdın artık .Futboldan soguttun bizi .Lanet olsun seni bu takimin basina getirene.

gönderene de

SerhaT55

bu haftayı  bole  kapatalım  olsun  inşallah  bidahaki  maclarada biz  yenicez  allahın izniyle.