MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

bluegreen55

Çok şükür. Samsunsporla uyuşmadı, yapamadı işte bukadar beklememeliydi. Neyse hayırlısı olsun artık.Umarız yine vizyonsuz birini getirmezler, şöyle heyecanlı hırslı hareketli başarıya aç birine ihtiyacımız var.

kayacan

İstifa etmesi uygun olmuş.samsunspor için riskli bir olaydı adı şaibelere karışmış birinin teknikdirektörlüğü.

cem 55

kurtulduk yakamıza yakısan keneden kanımızı emdi ama sükürler olsun ki kurtulduk mümkünse bundan sonra bi daha hiç görüsmeyelim hayrettin bu sitedeki herkes sampiyon olmus gibi seviniyorsa gidişine bize neler çektirdigi anla bundan sonra güzel günler yakın

Kaya

Doğum günüm yaklaşırken bana verdiği hediyeden dolayı hayrettin e teşekkürü borç biliyorum güle güle hayrettin üzerinde çok hakkımız var :P :P :P :P SAMSUNSPOR un ne kadar büyük bir camia olduğunu bundan sonra çok daha iyi anlayacaksın

harbisamsunsporlu5517

para bıttı ask bıttı hayrettın evıne gıttı hovardadan kurtulduk sonunda

Sempatik Bengülü

bu güzel haberi işyerinde çalışırken aldım ve çok sevindim nihayet sonunda kurtulduk hayrettinden

Sadece Samsunspor

Alıntı"İlkeli bir ayrılık olmadı"

Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ'ın istifa ettiğini belirterek, "İlkeli bir ayrılık olmadı" diye konuştu.

Hayrettin Gümüşdağ'ın bugün istifa ettiğini ve kendisinin de bu durumu şehir dışında öğrendiğini belirten Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, "Hayrettin Gümüşdağ sözleşmesini kendisi feshetti. İlkeli bir ayrılık olmadı. Kendi kendine iş akdini feshetti ve gitti. Diyecek bir şey bulamıyorum. Samsunspor'a bir şey getirmedi. Bu durumun Samsunspor için hayırlı olacağı düşüncesindeyim. Şu an görüştüğümüz bir hoca yok. Yardımcıları hocalar takımı önümüzde hafta oynanacak olan maça hazırlıyor" dedi.

2. Başkan İsmail Türedi ise, teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ ile görüştüğünü, Samsunspor'un menfaati açısından bir kan değişikliğinin faydalı olacağını kendisine söylediğini ifade ederek, "Görüşme neticesinde Gümüşdağ istifasını sundu" diye konuştu. Gümüşdağ'ın eşyalarını alarak kulüpten ayrıldığını kaydeden Türedi, bugünden itibaren hoca arayışlarına başladıklarını sözlerine ekledi.

Recep

ya ne demek ki ilkeli bir ayrılık yoksa hala daha çalışmayı düşünüyordunuz

samsunmania

Alıntı yapılan: recep55 - 04 November 2008, 22:32:23
ya ne demek ki ilkeli bir ayrılık yoksa hala daha çalışmayı düşünüyordunuz

Ne tarz bir adam olduğunu yeni anladık demek istiyor galiba. Hayırlı olsun Samsunsporuma.

seckin55

GÜMÜŞDAĞ RESMEN BIRAKTI

Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor, teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ ile yollarını ayırdı. Gümüşdağ, "Sezon başında uzun vadeli bir plan yaparak göreve geldik. Ancak bugün gelinen noktada bir kan değişimine ihtiyaç duyulduğu ortaya çıktı" dedi.

Nuri Asan Tesisleri'nde, kulüp ikinci başkanı İsmail Türedi ve yönetim kurulu üyesi Tahsin Kosif'in de katılımıyla düzenlediği toplantıda konuşan teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ, son haftalarda alınan kötü sonuçların önüne geçemediklerini söyledi.

Her şeye rağmen Samsunspor'da doğru işler yaptıklarına inandığını ifade eden Gümüşdağ, ''Sezon başında uzun vadeli bir plan yaparak göreve geldik. Ancak bugün gelinen noktada bir kan değişimine ihtiyaç duyulduğu ortaya çıktı. Bu kararımı yönetimle paylaştım. Onlar da saygıyla karşıladı. Bu sonucun her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

Kulüp ikinci başkanı İsmail Türedi de Gümüşdağ'ın aldığı karara saygı duyduklarını belirterek, bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi.

Toplantının ardından Gümüşdağ, tesislerde bulunan futbolcularla vedalaşarak kulüpten ayrıldı.

Bu arada, yeni bir teknik direktörle anlaşılıncaya kadar takımı yardımcı antrenörlerden Nafız Tural'ın çalıştıracağı öğrenildi.

--------
hade oradan ne bırakması..resmen kovduk işte

Cadde55

Hayırlı uğurlu olsun, bundan sevindirici bir haber varmı daha

Alemci İsmail

Aslında delikanlı adamdı ama teknik adam değildi,keşke Bolu maçından sonra şerefli bir Türk antrenörü gibi çekip gitseydi bu hale gelmeden.

Mert

Eğer  nafız tural istikrar yakalarsa teknik direktör ihtiyacına gerek duymaz yönetim.Ama o da %20 lik bir şans nafız tural için.Yeni gelecek hocanın tecrübesi olması lazım bence.Hayırlısı diyelim artık...

veis

yolumuz çok uzun ve hayat yeni başlıyor...

tanju55

aman aman sakin yardimciya vermesinler takimi..
tecrübeli bir isim gelsin o da kesinlikle anketteki isimlerden biri olmasi lazim..