MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

seckin55

ewet artık kopması gerek hayrettinin kellesi.bizde ne sabır kaldı ne dayanacak güç..10 maçta 10 puan ve 20 puan kayıp..Artık bunun savunulcak bir tarafı kalmadı...Savunan da malatyalıdır...

mehmet yılmaz

Bu akşam yönetim kurulu toplantısı var. Bize ulaşan bilgiler hocanın görevine son verileceği yönünde, başka da bir çare kalmamış gibi. Zaten eğer bu akşam olmazsa Karabük maçında yine o olur takımın başında.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: yusuf celebi - 03 November 2008, 15:12:24
Bu açıklamadan şunu çıkarıyorum,bir kaç oyuncu kadro dışı kalabilir yada ceza alabilir onun dışında beklediğimiz bir hadise olabilirmi ?.

Bana görede hadise tazminat meselesi değil işin içinde başka şeyler olabilir.

Bu akşam yönetim kurulu toplantısı var. Bize ulaşan bilgiler hocanın görevine son verileceği yönünde, başka da bir çare kalmamış gibi. Zaten eğer bu akşam olmazsa Karabük maçında yine o olur takımın başında.

Zayıf bir ihtimal ise birkaç oyuncunun kadro dışı bırakılması olacaktır.

seckin55

---Sular ısınıyor---

Malatya takımı dar karo yapısının sıkıntısını çekiyor... Ligin devre arasını hasretle bekliyorlar... Transfer yapmak için... Aldıkları başarısız sonuçlar da cabası... Taraftarı takımından umudu kesmiş, ikinci lig ekiplerinden Belediyespor'a odaklanmış... Böyle bir ekip karşısına çıkan Samsunspor, oyunun büyük bölümünde tempoyu istediği ayarda tuttu... Futbol kalitesi olarak vasatın üstüne çıkmayan oyun , Samsunspor'un işine geliyordu... Turgut ve Burhan ile gol arama arzusu maçın ilk dakikalarında, meyvesini verdi... Turgut'un asistliğinde Murat'ın kaydettiği gol inisiyatifin tamamen Samsunspor'a geçmesine neden olacağını umarken, bir yan top da defans ve kaleci zaafiyeti sonucu yenen gol kelimenin tek anlamıyla evlere şenlik görüntüdeydi...

Devre karşılıklı gollerle tamamlandıktan sonra ikinci yarının özellikle ilk çeyreğinde akıl dolu ataklar yapan bir ekip vardı sahada... Turgut'un sürüklediği atakda kaydettiği gol yüreklere su serpti. Ardından Buhan'ın çatala giren şık kafa vuruşu takımı rahatlattı... İki farklı skorun rehaveti savunmaya ters etki yaptırmaya yetti... İnanılmaz ve akıl almaz kaleci ve savunma hataları sonucu yenen üç golün izahını futbol bilimiyle uğraşan hiçkimse yapamaz... Amatör kümede bile böylesi goller yenemez...

Bir takım hele de böylesine tecrübeli eldüven ve ayaklar dediğimiz futbolcuların böyle gollere izin vermesini anlamak mümkün değil... Yenilgiye katkı sağlayanlardan biride teknik yönetimdir desek ağır konumuş olamayız... Gümüşdağ'ın akıllara ziyan oyuncu değişiklikleri ise işin tuzu biberi oldu... 3-1'den 4-3'e dörüyen bir maçın faturasını K.D.V'si ile birlikte kenar yönetimine kesmek gerek... Kaybedilen tüm maçlarda takımın aksayan bölgelerine müdahale etmek gerekirdi...

Hoca bunu yapamadı... Aksayan, hata üstüne hata yapan Gökhan'a, kaleci Hasan'a hala tahammül etmek nasıl bir anlayıştır doğrusunu isterseniz aklım almıyor... Sercan'ı çizgiye hapsederek ondan verim alamamak, Oktay'ı yedeke kulübesine çekmek, Hakan Akman'ı yerinde oynatmamak benim suçum değil elbet...

Şurası bir gerçek üç maçta 0 çeken bir takım var ortada... 10 maçta sadece 10 puan toplayabilen kalesinde çuvalla gol gören bir takımda acilen operasyon yapmak şart oldu... Birilerinin suyu iyice ısındı... Buna müdahil olacak bu tasarrufu kullanacak kişi yönetim kuruludur... Yoksa gidişat hiç de iç açıcı değil... Benden söylemesi...

YUSUF ZİYA ÇAKIR-Halk Gazetesi Spor Müdürü

seckin55

Alıntı yapılan: samsuni - 03 November 2008, 15:18:26

Zayıf bir ihtimal ise birkaç oyuncunun kadro dışı bırakılması olacaktır.
inşallah yarın takımın başında olmaz..bu aksamdan kovarlar gitsin artık...daha ne duruyo..ya ne bi yüzsüzlüktür.hala duruyorsun..daha neyi kanıtlayacaksınnn..

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 03 November 2008, 15:16:38

İnşaallah Samsuni kardeş. yeter artık ya gitsin bu arada Osman Özdemirde hacettepeyi bıraktı sadece bir tavsiye

kadifekaleli

hadi gitti kim gelecek tanju mu ertuğrul mu bu klübe kimse gelmez bu şekilde gerçekçi olalım hedefi olmayan klübe iyi hoca gelmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

celebi

Alıntı yapılan: kadifekaleli - 03 November 2008, 16:04:07
hadi gitti kim gelecek tanju mu ertuğrul mu bu klübe kimse gelmez bu şekilde gerçekçi olalım hedefi olmayan klübe iyi hoca gelmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

Yönetimde ona göre hedeflerini yada yapacaklarını gözden geçirecek kaliteli bir hocayı ikna edecek onuda biz söyleyelim yada ayrdım edelim

gnc bengülü

nıye oyle soyluyorsun saglam bı hoca gelecek ve ortaya hedef koyacak. bu arada hacettepesporun hocası ıstifa etti.benım gorusum o hoca olabılır.

MeL_55

03 November 2008, 16:14:44 #369 Son düzenlenme: 03 November 2008, 16:20:49 MeL_55

gelmezse gelmesin
bize orhan hoca,hakki hoca,sendogan hoca veya süpriz aday Coşkundere olabilir.

harbisamsunsporlu5517

03 November 2008, 16:19:53 #370 Son düzenlenme: 03 November 2008, 16:42:06 samsuni
bu gudubet herıfın gıttıgı haberı okumak nasıp olur inş yeter lan gıresundan,malatyadan 4 yer olduk  takımı bıtırdın yuzsuz adam defol git azıcık gururun varsa

yusuf celebi

Samsunspor kamuoyunun Hayrettin Gümüşdağ ile yıldızı büyük ölçüde barışmadı,geçde olsa taraftarın nabzını yönetimin  iyi tutmuş olmasını umuyor ve getirecekleri yeni hocayı bir kenarda hazır tuttuklarını düşünmek istiyorum.

Eğer olurda Hayrettin Gümüşdağ ile yollar ayrılırsa yeni gelecek olan teknik drektörün elinde sihirli değnek olmadığını bütün maçların kazanılacağının beklentilerine kapılınmaması gerektiğini vurgulamak istiyorum.

Benim mantıklı olarak beklentim; devre arası Zafer'den biraz daha üstün orta saha oyuncu takviyesiyle bu sene orta sıralarda yer edinmek ve en önemlisi gelecek yılların takımını oluşturup gerek genç oyuncuların kadroda yer edinmesi gerekse kolej takımı yapılanmasıyla önümüzdeki sezon bu sezondan daha iyi yapılanmayla önümüzdeki sezon süper lige çıkmayı yani hazırlıklı bir şekilde süper lige çıkmayı daha uygun buluyorum.
Bir sene daha sabredelim ama temellerimiz sağlam çıkalım ve tekrar düşmeyecek şekilde süper ligde kalıcı olalım derim.

Benim kafamdaki isimlerden Ertuğrul Sağlam,Engin Fırat,Yücel Uyar ve Ercüment Coşkundere'den herhangi birisi bizi yukarıda belirttiğim hedeflerimize ulaştıracak kapasitelerinin olduğunu düşünüyorum.

mehmet yılmaz

Saat 17'de 2. Başkan İsmail Türedi bir basın açıklaması yapacakmış. İbrenin hocanın görevden alınması yönünde olduğu söyleniyor.

Nitekim olması gereken de budur. A'dan Z'ye kendisinin oluşturduğu bir kadro için "bu takımla bu kadar olur" demek ekip ruhunun iflasıdır. Futbolcuları hangi metodla yeniden motive edebilir ki? Sizden bir şey olmaz demiş işte.

Şayet görevinden alınırsa, yazın yönetimin çok istediği bir isimdi Yücel Uyar. Ancak milli takım görevi nedeniyle tereddütle kalınmış. Şimdi tam zamanı, gelsin ve zor günde Samsunsporluluğunu göstersin. Alternatif isim bence Besim Durmuş'tur ama ona pek sıcak bakmıyolar nedense.

Türk!

geçin bakalım siz dalganızı takım cıkıncada gorurum sizi oturdugunuz yerden yazanlar

celebi

Alıntı yapılan: Türk! - 03 November 2008, 16:55:22
geçin bakalım siz dalganızı takım cıkıncada gorurum sizi oturdugunuz yerden yazanlar

hayırdır kardeş ne demek istedin sen kimsin