MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

tolga

Tahsin kosifin gidip gitmemesi önemli değil ama futbol ulemalığı yapmıyacak çok bilen gözüküp hatta hiç bir şey bilmiyor ne hikmetse hocayla kurduğu bu takımla bize azap çektiriyor ben bir samsunlu olarak hatta sporun az da olsa içinde biri olarak kendimce yorumladığım bir olay var ben şimdi soruyorum dün haber gazetesinde maç sonu hocaya sarılmış teselli ediyor bence doğru yanlızzzzzzzz o hoca samsunlu biri olsaydı acaba gelip teselli edermiydi bana göre tribünden iner doğru evine giderdi  keza kendi söylemi bizzat ben buradayken samsunlu hoca buraya gelemez diye siteyi takip ediyor muhakkak yazsın birşeyler yalan sa yaln desin onun bu futbol ulemalığından dolayı kulüp içinde de devilir bir tarafı yok bence 

gozgoz yýlmaz

@tolga
doğru şeyler de söylüyorsun ama bu sitede insanlar sana niye kızıyor biliyor musun? sadece eleştiriyorsun, hatta ben artık senin ismini görünce, mesajı okumadan neler yazdığını tahmin edebiliyorum. Yazdıklarının iki öznesi var şu sıralar.
1- Hayrettin Gümüşdağ
2- Tahsin Kosif

Bu iki simi zikretmeden huzur bulamıyorsun sanırım. Seni sıkıcı kılan şey bu.

Bak mesela yukarıda arkadaşlarımız bir kampanya düzenlrmiş, iki satır yazıp tebrik etsen ölür müsün? D Spor'u protesto etmişiz, tepki maili gönderdin mi mesela? Rahmetli Timofte hakkında ya da geçmişteki futbolcularımız hakkında bir cümleni duymadık henüz. Unutamadığın, hasretle andığın bir futbolcu yok mu? Yaşın büyüktür sanırım, paylaşsana bunları genç kardeşlerimizle. Sevdirsene eskinin topçularını, tanıtsana. Samsun'daki maçlara gittiğinden bile şüpheliyim.

Özetle çok samimi gelmiyorsun bize, bu yüzden doğruların arada kaynayıp gidiyor.

Hayrettin Gümüşdağ ile ilgili ne düşündüğümü önceki sayfalarda ifade ettim.
Tahsin Kosif'in istifasını istemek nereden çıktı, onu da çözebilmiş değilim.

Baskent_Samsunspor

arkadaşlar birlik zamanı birlik bırakın şimdi eleştirileri tamam hepimiz sinirle bi şeyler söyledik ama biz kocaman aileyiz şimdi herzamankinden çok destek lazım aile içi kavgalar olur aile içinde evlatlar asilik yapabilir aile içinde artık biz kendi ailemizi dışardan izleyemeyiz gerekirse bizde bizde kavga edicez bizde asilik yapacaz ama kimselere bildirmeden yani yen kırılır içinde kalır hesabı beyler hepimiz samsunsporluyuz artık kızgınlıkları bi kenara bırakıp takım için elimizden ne geliyorsa yapacağız gerekirse antremanlara gidecez futbolculara bu AİLENİN REİSİNİN ölmediğini hatırlatacağız teknik direkteröne masörüne malzemecisine hatta başkanına inanın bu sahipsizlik bizi daha da beter yapacak..

bir aile düşünün baba hiçbişeyle ilgilenmiyor o ailenin sonu ne olur evet beyler ne olur aile paramparça olur

biz görevimizi yapalım inanın gerisi gelecek

Herşeye herkoşula herzaman inadına biz samsunsporluyuz

tolga

sana samimi gelmek gibi bi düşüncemde yok o senin sorunun kendi adına düşün biz diye bahsetme san gelmeyebilirim ben gördüklerimi ve düşündüklerimi yazıyorum saygı duyarsın duymazsın seni ilgilendirir

gozgoz yýlmaz

Siteden edindiğim intiba budur benim, malum bu sitede senden daha çok vakit geçiriyorum, nedense hemen herkes senin kötü zamanda ortaya çıkan birisi olduğunu düşünüyor. Bu konuda senin de bildiğin gibi onlarca kez laf söylendi sana. Yoksa ben de bayılmıyorum sana birşeyler yazmaya. ( Kaldı ki hoca konusunda hemfikiriz)

Yoksa elbetteki kendini bana beğendirme gibi bir derdin olamaz. Ama ben sorduğum soruların, kurduğum cümlelerin arkasındayım halen.

Senin Samsunspor'un maçlarına geldiğinden bile şüpheliyim. Sürekli eleştiri eleştiri. Önce birşeyler yap, sonra tenkit et!

Recep

HAYRETTİN EFENDİDEN İNCİLER DÜNYA'NIN SONU DEĞİLMİŞ!!!!

DÜNYA'NIN SONU DEĞİL
Teknik Patron Gümüşdağ, Karşıyaka önünde ilk 11'i tamamen değiştireceğini belirtti...
15 Eylül 2008 Pazartesi 13:59

Gümüşdağ, Giresunspor mağlubiyetinin dünyanın sonu olmadığını belirterek, "Biz Giresunspor'dan 4 gol yiyecek bir takım değiliz. Ancak dün kötü değil, çok kötüydük. Bu mağlubiyet dünyanın sonu olmamalı" dedi

DEMORALİZE OLDUK
Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, Giresunspor önünde alınan 4-0'lık mağlubiyetin faturasını karşılaşma sonrası kendisine keserken, takımının iyi oynamadığını net bir dille belirtti. Gümüşdağ, "Giresunspor maçını biz ilk yarıda kaybetti. Üst üste kalemizde gördüğümüz hatalı goller, takımımız demoralize olmasına neden oldu" diye konuştu.

İLK YARI YENİLDİK
Gümüşdağ, "İkinci yarıya çıkarken oyuncularıma, 'Buradan fark yiyip ayrılabiliriz ancak çıkıp adam gibi mücadele edelim' dedim. Futbolcularım da ikinci yarı çok iyi mücadele ettiler. Maçın sonuna kadar iyi mücadele ettik. Ancak ilk yarıda yediğimiz goller maçı zaten kaybetmemize neden oldu. Bu maçta nasıl yenildiysek, gider deplasmanda da puan alırız" dedi.

HER TOP TEHLİKE YARATTI
Maç öncesi yanıldıklarını belirten Gümüşdağ, "Biz Erciyesspor'u yenip, Kartalspor önünde de iyi futbol oynayınca biraz yanıldık. Bundan dolayı maça ofansif başladık ancak kaybettiğimiz her top kalemizde tehlike yarattı. Bazı oyuncularımın performansının kötü olması bu skoru getirdi. Ancak benim takımım Giresunspor'dan 4 gol yiyecek kadar kötü değil" diye konuştu.

BU SONUÇLAR NORMAL
Mağlubiyetin dünyanın sonu olmadığını belirten Hayrettin Gümüşdağ, "Maç sonunda taraftarımız benim istifa etmemi istedi. Ben gidince bu takım düzelecekse gideyim. Gelen kişinin elinde sihirli değnek olmayacak. Biz planlı bir şekilde çalışıyoruz. Hedefe uzun vadede ulaşacağız. Genç bir ekibiz zaman zaman bu tür beklenmedik sonuçlar almamız çok normal" dedi.

HAYALPEREST OLMAYALIM
Taraftardan hayalperest olmamalarını isteyen Gümüşdağ, "Hep söylüyorum bizim sabır ve zamana ihtiyacımız var. Taraftarımız fazla hayalperest olmasın. Yönetimimiz bizden şampiyonluk beklemiyor. Ancak bizim iyi olmamız gerekir. İki hafta önce Erciyesspor'u yenince, bizi alkışlarla uğurlayanlar, şimdi neden gitmemi istiyor anlamış değilim" diye konuştu.

İLK 11 TAMAMEN DEĞİŞECEK
Gümüşdağ, "Karşıyakaspor maçına bambaşka bir takım ile çıkacağız. Birçok futbolcuyu ilk 11'de görenler şaşıracak. Ancak bası taşları yerine oturtmaya çalışıyorum. Bu takımda mücadele etmeyen maçta koşmayan oyuncu forma giyemeyecek. Topu mutlaka iyi kullanmalıyız. Giresunspor maçında gördükki, kaybettiğimiz her top kalemizde tehlike oluyor" dedi.

FAZLA BİRŞEY BEKLEMEYİN
'2 maç kaybedince gitmeye gelmedim' diyen Gümüşdağ, "Biz Giresunspor'u yenseydik, belkide Mehmet Birinci hocamızın görevine son verilecekti. Futbolda maalesef bunlarda var. Bu takımdan ilk etapta kimse fazla birşey beklemesin. Transfer ettiğimiz oyuncular tam kapasiteyle oynamaya başladıklarında gerçek gücümüzü göstereceğiz" diye sözlerine son verdi.
http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=12114

Recep

Bu sonuç normal miş ne demek ya bu nasıl bir basiretsizlik örneğidir sanki bu takımı başkası kurduda kendi kendine saçmalıyor
hayalperest olmayacakmışız esas hayal dünyasında yaşayan sensin
bütün 11 değişecekmiş bu camia yaz boz tahtasımı madem böyle bir ihtimal vardıda
4 gol yemeden aklın başına gelmedimi
fazla bir şey beklemiyecekmişiz biz senin hayalerine bile büyük geliriz

mehmet yılmaz

Bundan 4-5 sene evvel takımımızda kadroda düşünmediğimiz bir oyuncumuzu Giresunspor'a kiralık olarak vermiştik ve Giresunspor yönetimi bu jesti için başkanımız İsmail Uyanık'a teşekkür plaketi vermişti. Şimdi bu Giresunspor'a evimizde 4-0 yeniliyorsak, bu dünyanın sonu değilse bile bazı şeylerin sonu demektir.

Sercan

Biz zamanında fenere bjkya 4 ler atmışz giresundan 4 yemek normal dyen samsunspordan defolup gtsin...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 15 September 2008, 22:47:27
Biz zamanında fenere bjkya 4 ler atmışz giresundan 4 yemek normal dyen samsunspordan defolup gtsin...

bak sercan kardeş sende diyorsun zamanında diyoruz o zamanındaydı şimdi buradayız, bu şey gibi oluyor bir zamanlar türkiyenin en zengini olup sonrada iflas edip sürünen gibi birşey, sence o adamın türkiye şartlarında doğrulması mümkün mü değil, ama şimdiki konumuz spor kulübü olunca doğrulma şansımız doğuyor fakat bunun için zamana ve sabıra ihtiyacımız var biz tabiiki her zaman hemen başarı isteriz bu normal bir olay herkes hemen çıkmak ister, ama hocaya zaman vermek lazım bu sene hedef süperlig değil bu hafta yeniliriz gelecek hafta hiç beklenmeyen maçta yeneriz bu sene böyle geçer inşallah gelecek sene sorunsuz süperlige çıkacağız

Kaya

benim anlamdığıum ilk onbir tamamen değişek diyor ya arkadaş neyi değiştiriyorsun elinde ne varda neyi değiştiriyorsun hayret bir şey birlikte oynamayan futbolcularla deplasmana mı çıkacaksın yoksa hayrettin hocaaa... bu 4 yiyen takımda 3 değişiklik yapsan yetecek haberin yok sağ da veysel solda can banko olmalı ama sen can top kullanamdığı için almadım diyorsun ya mesut u da gördük üçüncü olarak koy volkan ı kanat a tamam başka bi şeye gerek yok zaten başka değişiklik yapacak oyuncunda yok show yapıp kendine ve özellikle samsunsporumuza sıkıntı yaşatma

SametYılmaz55

maçtan bir gün önce sefa dışında bir eksiğimiz yok diyen adam maçtan sonra eksiklerimiz vardı diyor!!! ne yaptığını ve ne dediğini bilmeyen Hayrettin hocanın(nası hocaysa) bir an önce istifa etmesi lazım çünkü hiç bir şey Samsunspor'un ve bizlerin gururundan önemli değildir...başımızı öne eğen ve bizleri sabaha kadar uyutmayan bu t.drektörün istifa etmesi lazım Samsunspor ve taraftar için........

55erhan55

dün aks tv de hayrettin gümüşdağın konuşmalarını dinledim sanki hiçbişey olmamış giresuna kendi sahasında 4-0 yenilmemiş gibi ikinci yarı iyi oynadık pozisyonlarımız var oyuncularım iyi mücadel etti diyor ayıp ayıp sen nerde olduğunun farkında değilsin galiba mücadele eden kim adamlar bizi hallaç pamuğu gibi attı bence bu hafta karşıyaka maçında bu hocadan kurtulacaz gibi geliyor

tolga

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 15 September 2008, 21:26:11
Siteden edindiğim intiba budur benim, malum bu sitede senden daha çok vakit geçiriyorum, nedense hemen herkes senin kötü zamanda ortaya çıkan birisi olduğunu düşünüyor. Bu konuda senin de bildiğin gibi onlarca kez laf söylendi sana. Yoksa ben de bayılmıyorum sana birşeyler yazmaya. ( Kaldı ki hoca konusunda hemfikiriz)

Yoksa elbetteki kendini bana beğendirme gibi bir derdin olamaz. Ama ben sorduğum soruların, kurduğum cümlelerin arkasındayım halen.

Senin Samsunspor'un maçlarına geldiğinden bile şüpheliyim. Sürekli eleştiri eleştiri. Önce birşeyler yap, sonra tenkit et!

iyi zaman da herkes var be gozgoz ve öyle bir nicin varki yılmaz amca yı çok severdim Allah nur içinde yatırsın her zman uğrardım dükkanına neyse senden fazla maça gittiim bir kere kesin herkes dediklerin arkadaşalr ben yazınca eleştirirlerdi ama yazdıklarım genel de doğru olduğu için şimdi çıkamıyorlar çıkpta birşey yazamıyorlar ben hocayı ve tahsin kosifi eleşt,iriyorum futbolcularıa suç bulmuyorum sonuçta bu takımı bu iki insan kurdu futbolcular bizi zorla alın demediler futbolcuya kimse suç bulmasın yoğurt bu çıkan ayran bu hocayla kosif vercek hesabını ben kötü giden bir şey varsa eleştiririm iyide ise bana zaten sıra klmıyor herkes yazıyor

gozgoz yýlmaz

Bak ne güzel işte. Madem rahmetli Gozgoz Yılmaz'ı bizzat tanıyordun, anlatsana onunla ilgili bir şeyler bize. Yeni nesil tanısın, bilsin, sevsin.

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=4066.0

Yoksa, o bıraksın, beri ki halay çeksin... Bunlar herkesin yazabileceği şeyler.