Bank Asya 1.Lig 4.Hafta | Karşıyaka - Samsunspor'umuz: 0-0

Başlatan kuzey55, 13 September 2008, 23:29:43

« önceki - sonraki »

Kais

tolga nasıl samsunsporluysa herkez destek verıyor net uzerınden bıle olsa bır tek sen varsın burda ya gıt yorum falan yazma yada az 2 olumlu bıse yaz

tolga

sevgili kais ben takıma destek veriyorum onu ben bilirm maddi manevi sen bilemezsin şikeci hocamı sen,in hoşuna gidiyor  herkes haddinibilecek diye bir demeci var bugün ilk önce kendi haddini bilecek nasıl bir takıma geldiğinin farkında olacak burası ne çankırı ne çanakkale nede yozgat  eğer sen giresun maçından sonra hocaya destek verelim diyorsan sana bişi demiyorum

kuzey55

ya insan birtane olumlu mesaj yazmaz mı? tamam bizde istemiyoruz hocayı ama sonuc itibariyle takımın başında ve mecburen destek olmak zorundayız.sen istsende istemesende 2 maç sonra kötü gidiş devam ederse zaten gider...

Kais

Alıntı yapılan: kuzey55 - 21 September 2008, 12:03:45
ya insan birtane olumlu mesaj yazmaz mı? tamam bizde istemiyoruz hocayı ama sonuc itibariyle takımın başında ve mecburen destek olmak zorundayız.sen istsende istemesende 2 maç sonra kötü gidiş devam ederse zaten gider...

artık onun yazdıklarını okumıcam zaten sızde okumayın olsun bıtsın sankı hıc yokmus gıbı olun

Cagdas Ünver

Tolga gördüklerini söylüyorsa bunda kizilacak bir durum yok.Gercekleri göz ardi etmemek lazim.
Hepimiz takima destek veriyoruz , hepimiz Samsunsporluyuz.Bunlar tartisilmaz , ama Giresun'a farkli yenilmeninde olumlu bir yönü olamaz bizim adimiza.

Herkese saygilar

oguz_5528

ewtt tolgayaa destelkk walla abii adamm futboldann anlamaıoo görceksiniz en fazla 5 haftasıı warr.:((

punisher

Ilk onbir de kimler olmali ve dizilis sizce nasil olmali? Herkes fikrini verse guzel olmazmi, bakalim hoca taraftarla aynimi dusunuyor.

Ben hoca olsaydim:

Hasan
Veysel                                    Kenan                  Gokhan                         Can

Volkan                         Zafer                              Murat                                   Sercan

Serkan                            Burhan

55.hakan

hasan kalede olacakmış bugün eray maç kadrosuna bile dahil edilmemiş hadi hayırlısı kolay gol yemeden kurtuluruz belki

Atakumlu

Alıntı
                                                  Cengiz

Veysel                       Kenan          Gokhan                     Can
                                                 Hakan
         Volkan                       Cagtay         Murat                       Sercan

Burhan                                           

zafer , serkan ve furkan ın olmaması nedeniyle benim kadrom da boyle

CurvaSudSamsunspor

kuzey55

can oynar diye düşünüyorum ayrıca eray ın olmaması en sevindirici haber.volkan da oynarsa bence cok yararlı olur.bu maçı alacağız inşallah...

kumkoylu ahmet

maca saatler kaldi sabirsizlikla bekliyoruz hakkimizda hayirlisi bakalim

etiglioglu

bizde heyecanla maç saatini bekliyoruz şimdi taraftarlarınızı karşılamak için derneğimize gidiyorum sanırım mekansızlar la bizim taraftarlarımız beraber iftar yapacakmış herşey güzel umarım tribünde dostluk sahada kaf kaf ım kazanır;D AEO SAYGILARIMLA

etiglioglu

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 September 2008, 15:28:58
umarım bu guzel adımlar unutulmaz dostlugumuz kardeslıge kadar yol alır .. maca gelınce de ıyı olan kazansın dıyelım  ;)
:) aynen kardeş

etiglioglu

inşallah olur kardeş ve herzaman başımızın üstünde yeriniz var bekleriz umarım iki takımda en yakın zamanda süper lig te olurlar...ikinci yarı bende samsuna gelmeyi düşünüyorum umarımda ordada herşey güzel olur...