Bank Asya 1.Lig 4.Hafta | Karşıyaka - Samsunspor'umuz: 0-0

Başlatan kuzey55, 13 September 2008, 23:29:43

« önceki - sonraki »

hala kızı

Alıntı yapılan: samsuni - 21 September 2008, 16:10:46

telefon açtım, keyifler hayli yerinde idi.

Vaaaayyyyy bizim şu Ladik'li ye de bak biiii :)
oturmuş baş köşeye :) :)Efem hiç değmeyelim hallerine,keyflerine :)

jean

bu tur goruntulerin artmasi lazim trukiye genelinde

Sadece Samsunspor

Haydi beyler dün dündür bugün bugün, giresun'u unutalım ve bu maç için gerekli desteği sanalda olsa yapalım

Haydi Samsunspor'um güldür şu yüzümüzü, zaten öss'ye hazırlanıyorum biraz moral ver bana

Sempatik Bengülü

inşallah karşıyakayı yener bu maçı ve 3 puanı alırız.Ama bana berabere biticekmiş gibi geliyor umarım yanılırım ve 3 puanı alırız dualarımız seninle
                                    SAMSUNSPORUM

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsunspor'da kaptan Serkan Aykut sakatlığı nedeniyle, Zafer Şakar ile Furkan İlker Baştan kadro dışı bırakıldıkları için karşılaşma kadrosuna alınmadı. Samsunspor'da kırmızı kart cezalısı olan Sefa Aksoy'da cezası nedeniyle kadroda yer almayan bir diğer oyuncu.

Karşıyaka maçında Samsunspor'da kalede ilk 3 hafta bulunan kaleci Eray yerine transferin son günü kadroya dahil edilen kaleci Hasan kaleyi koruyacak.

Teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ sezonun ilk haftasında oynanan maçtan sonra diğer maçlarda görev vermediği Can'ı ilk 11'e dahil ederek Mesut'u yedek kulübesine aldı.

İzmir'de kapalı bir hava hakim, dün başlayan ve gece boyu süren sağanak yağış kesildi.

Maç öncesinde İzmir Alsancak Stadyumunda 3000 civarında Karşıyakalı spor sever yerini aldı.

Sadece Samsunspor

Karşıyaka: Kerem, Ozan, Fuat, Gurur, Kıvanç, Cihan, Zafer, Timucin Eser, Yunus, Burak

Samsunspor: Hasan, Gökhan, Kenan, Veysel, Can, Murat, Hakan, Volkan, Sercan, Burhan, Turgut

mehmet yılmaz

Az önce arkadaşlar aradılar
KSK taraftarı dört dörtlük bir iftar yaptırmışlar bizimkilere, a kalite bir sofra, hakiki bir dostluk tezahürü. Epeyce fotoğraf çekinilmiş, sitelere eklenir en kısa sürede.

Arkadaşlar "nerdeyse yenilsek üzülmeyecek durumdayız" dediler, o kadar güzelmiş ortam.

3.000 civarında KSK'li ile 60 kadar Samsunsporlu varmış statta.

Baskent_Samsunspor

ligtv izle de maçı verbilir ama şu an başlamadı canlı diyo ama

Sadece Samsunspor

Dk.6:  Cihan'ın serbest vuruşunda Yunus kaleciyle karşı karşıya kaldı. Yunus dokunabilse golü atacaktı. Karşılaşmaya Cihan Yılmaz kaptan olarak çıktı. Kadromuz: Kerem, Gurur, Ahmet, Yunus, Timuçin, Cihan, Zafer Demiray, Eser, Ozan, Kvanç, Fuat

Dk.3: Karşılaşma başladı. Takımımız sahaya kırmızı şort, kırmızı tişört ile başladı. İlk dakikalarda Samsunspor'un iki atağı oldu.

samsunum

Baskent_Samsunspor

Sadece Samsunspor

Baskent_Samsunspor

Sadece Samsunspor

Baskent_Samsunspor