Bank Asya 1.Lig 4.Hafta | Karşıyaka - Samsunspor'umuz: 0-0

Başlatan kuzey55, 13 September 2008, 23:29:43

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Hocanın söylediği şeylerde hem fikirim.Fakat Hocanın camiaya güven verdiğini söylemek imkansız.Verdiği kararların arkasında durabilecek mi bakalım ?

Baskent_Samsunspor

takım oynayarak yenilsin hiç önemli deil ama ruhsuz gibi sahada dolaşırsan bu taraftar yuhlar da söver de istifa da der

yeterki istek olsun futbol oynama isteği ruh olsun gerisi gelir

eğer böyle olacaksa sonuna kadar 5 maç üstüste kaybetsede arkasındayım bana bunun garantsini versin ilk önce

edmontdante

20 September 2008, 22:20:13 #242 Son düzenlenme: 20 September 2008, 22:23:51 edmontdante
Alıntı

-Bu nedenle kim bu takıma inanıyor ve güveniyorsa, o arkadaşlarla yola devam edeceğiz. Bunun aksini kimse düşünemez.
-Samsunspor'da geçmiş yıllarda olduğu gibi futbolcuya dayalı düzen bitmiştir.
- Samsunspor'a yakışır, disiplinli, kaliteli oyunculardan kurulu bir takım oluşturmak istiyoruz. Bunun aksini düşünmüyoruz. Aksini düşünen insanlarla yolumuzu ayırmasını biliriz.
- Samsunspor kazanacaksa bu şekilde kazanacak.

Bence hocanın söyledikleri süper şeyler.Hoca gündeme geldiğinden beri çok şey söylendi,hepimiz şüpheyle baktık hala da bakıyoruz ama bu söyledikleri uzun zaman önce birilerinin yapması gereken şeylerdi.Takımın bu hallere gelmesinin sebeplerinden biri de bu zaten.Hep bir söylem vardır "hiçbir futbolcu takımdan büyük değil" derler sonrada alınan kadro dışı bırakma kararları hep geri alınır sonrada futbolcu kral olur kafasına göre davranır,isterse idman yapar isterse yapmaz,isterse hoca gitsin diye takımı sabote eder vs vs.

Hocanın dedikleri doğru gerçekten hakeden varsa kim olursa olsun bence gerekli ceza verilmeli.Adam gibi adamlarla takımın bir yere gelebileceği çok açık.

Baskent_Samsunspor

beyler Allah aşkına şu maçı beraber bi yerde izleyin yaa niye bu kopuksunuz siz

bluegreen55

evet disiplim ve mücadele şart. hiç bir takım barca yada manchester değil...önemli olan mücadele etsinler 90 dakka... ben o mücadele ışığını kartal maçının ilk yarısında gördüm ama sürekli olmalı...

MeL_55

helal olsun hocam :) samsunspora yakisir bir hocasin.. ama bazen olur böyle seyler ;)

samsunmania

21 September 2008, 00:44:50 #246 Son düzenlenme: 21 September 2008, 00:47:38 samsunmania55
5-6 saattir yağmur yağıyor İzmir'de. 2 sene önce Karşıyaka'yı 2-1 yendiğimizde de hava böyleydi. Kıtalararası golcümüz :D :D Gökhan Kaba 2 gol atmıştı. İnşallah yine yağmurlu bir İzmir akşamında galip geliriz.

samsunmania

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 September 2008, 00:45:52
abı sen gecen sene altay macında stadda mıydın ?

Evet canım kardeşim.Hatırladım seni. Özelden görüşelim.

samsun155

sitenin girişince kadro böle olabilir dio.can felan yok,turgut yine yakcak canımızı
Karşılaşmaya Samsunspor'un Hasan-Veysel-Kenan-Gökhan-Mesut-Murat-Hakan-Sercan-Volkan-Turgut-Burhan tertibiyle çıkması beklenirken teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ, amaçlarının kesinlikle puanla dönmek olduğunu ifade etti.

tolga

Alıntı yapılan: edmontdante - 20 September 2008, 22:20:13
Bence hocanın söyledikleri süper şeyler.Hoca gündeme geldiğinden beri çok şey söylendi,hepimiz şüpheyle baktık hala da bakıyoruz ama bu söyledikleri uzun zaman önce birilerinin yapması gereken şeylerdi.Takımın bu hallere gelmesinin sebeplerinden biri de bu zaten.Hep bir söylem vardır "hiçbir futbolcu takımdan büyük değil" derler sonrada alınan kadro dışı bırakma kararları hep geri alınır sonrada futbolcu kral olur kafasına göre davranır,isterse idman yapar isterse yapmaz,isterse hoca gitsin diye takımı sabote eder vs vs.

Hocanın dedikleri doğru gerçekten hakeden varsa kim olursa olsun bence gerekli ceza verilmeli.Adam gibi adamlarla takımın bir yere gelebileceği çok açık.

hiç kimse farkında değilya hoca şimdi ağzı başka konuşuyo takım kamptayken futbolcuları öven hoca  şimdi bakıyorum futbolcuyu hedef tahtası yapıyor  resmen riyakarlık yapıyor riyakar adamında işi rast gitmez yani benim suçum yok suç futbolcularda ne oldu ya erciyes maçından sonra alınlarından öptüğün futbolcular galibiyet snrası futbolcuların gayretleriyle cebine indirdiğin 3000 ytl pirim nankörlük yok  ozaman sahip çıkan hoca adamsa şimdide sahip çıkacak  2 kişi miydi huzuru kaçıran yerni mi farkına vardı git işine ya

tolga

ve bakıyorum da bazı arkadaşlar hocaya destek verelim yenilirsekte falan gibi yazıları var ayıp ayıp bu takımsa hakkı  bayrak çalıştı yücel uyar çalıştı m.ali çınar çalıştı 3-5 haftada göndedile5r neden o zamn destek vermediniz ayıp el daha talı oluyor demekki hayrettin kimy a bu hocalırın yanınsa vasfı ne ha adam gibi bir hoca olur verişrsin şikeciye destek veriyorlar

Kais

edmontdante

21 September 2008, 10:01:56 #252 Son düzenlenme: 21 September 2008, 10:03:36 edmontdante
Alıntı yapılan: tolga - 21 September 2008, 09:33:42

hiç kimse farkında değilya hoca şimdi ağzı başka konuşuyo takım kamptayken futbolcuları öven hoca  şimdi bakıyorum futbolcuyu hedef tahtası yapıyor  resmen riyakarlık yapıyor riyakar adamında işi rast gitmez yani benim suçum yok suç futbolcularda ne oldu ya erciyes maçından sonra alınlarından öptüğün futbolcular galibiyet snrası futbolcuların gayretleriyle cebine indirdiğin 3000 ytl pirim nankörlük yok  ozaman sahip çıkan hoca adamsa şimdide sahip çıkacak  2 kişi miydi huzuru kaçıran yerni mi farkına vardı git işine ya

peki bunu da okudun mu?

Alıntıedmontdante demiş ki

"Furkan  ve Zafer kadro dışıymış.Doğru bir hareketmi yanlış mı hoca haklı mı değil mi bilemeyiz ama takım içindeki oyunculardan çalışmayan,gerekeni yapmayan,verilen bunca şansa rağmen hiçbir katkı sağlamayan,disiplini bozan ,yalama davranan oyuncuların kadro dışı kalmasından yanayım.Tabiki burada kadro dışı bırakılmalarını isteyen hocanın şahsi sorunları nedeniyle bu karara varmış olmaması,bu yöndeki yetkisini kötüye kullanmaması haksız yere bu cezayı kesmemiş olması gerekiyor."

kuzey55

istanbuldan arkadaşlarımız da izmire gitmek üzere yola çıktılar.şuan bursayı geçmişler.kazasız belasız giderler inşallah...

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: tolga - 21 September 2008, 09:41:01
ve bakıyorum da bazı arkadaşlar hocaya destek verelim yenilirsekte falan gibi yazıları var ayıp ayıp bu takımsa hakkı  bayrak çalıştı yücel uyar çalıştı m.ali çınar çalıştı 3-5 haftada göndedile5r neden o zamn destek vermediniz ayıp el daha talı oluyor demekki hayrettin kimy a bu hocalırın yanınsa vasfı ne ha adam gibi bir hoca olur verişrsin şikeciye destek veriyorlar
tolga neguzel degılmı sureklı elestırmek tatmın olabılıyormusun barı sureklı elestırıyı bırakta gercek samsunsporluysan gel macı ızleyelım hep beraber