Bank Asya 1.Lig 4.Hafta | Karşıyaka - Samsunspor'umuz: 0-0

Başlatan kuzey55, 13 September 2008, 23:29:43

« önceki - sonraki »

maviay55

20 September 2008, 16:13:15 #210 Son düzenlenme: 20 September 2008, 16:15:23 maviay55
AlıntıSamsun'da iki isim kadro dışı!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor, ligin 4. haftasında karşılaşacağı Karşıyaka maçı için İzmir'e gitti.

Hareket öncesi Nuri Asan Tesisleri'nde açıklama yapan Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, her iki takım için anlamlı ve çok zor bir maç olacağını söyledi. Karşıyaka maçında puan için ne yapması gerekiyorsa yapacaklarını dile getiren Gümüşdağ, "İzmir'e çok umutlu bir şekilde gidiyorum. Futbolcularıma çok güveniyorum. Yüreğini ortaya koyan ve savaşan oyunculardan kurulu bir takım yapacağız, dedik. Bunu Kayseri Erciyesspor maçında gösterdik. İstikrar sağlamak için de bazı oyuncularımız üzerinde duruyoruz. Bir anda takım olmak kolay değil. Birkaç maçla takımın performansı kesinlikle değerlendirilemez. Çok çabuk değerlendirme yapılırsa bu, takıma zarar verir" dedi.

Samsunspor'un köklü bir ekip olduğunun altını çizen Hayrettin Gümüşdağ, takımını çok iyi yerlere geleceğini, ancak biraz zamana ihtiyaç olduğunu belirtti.

ZAFER VE FURKAN KADRO DIŞI

Zafer ve Furkan'ın disiplinsiz davranışlardan dolayı süresiz kadro dışı bırakıldığını açıklayan Gümüşdağ, "Aynı zamanda bu oyuncular kendilerini takıma fiziksel ve zihinsel olarak hazırlamadılar. Bundan dolayı süresiz kadro dışı bırakıldı. Hiç kimse bu takımın üzerinde değildir. Samsunspor'un başarısı ve geleceği için ne gerekiyorsa yapıyor ve gereken radikal kararları alıyoruz. Bu takım disiplinli olacak. Herkes haddini bilecek. Ben bunu futbolcularıma anlattım. Kime ihtiyacımız olursa olsun fark etmez. Samsunspor'un zor günlerden kurtulması adına kamuoyundan bu konuda destek bekliyorum. Aksi takdirde bu takım maalesef geçen yılların eksiği olmuş gibi devam eder" diye konuştu.

İzmir'e süresiz kadro dışı bırakılan Zafer ve Furkan'ın yanı sıra iki oyuncusunu da götürmediğini kaydeden Gümüşdağ, Serkan Aykut'un kayınvalidesinin rahatsızlığı nedeniyle moralinin bozuk olduğunu, istek üzerine Serkan'a moral izni verdiğini, ayrıca Sefa'nın kırmızı kart cezasının sürdüğünü ifade etti.

FUTBOLCULARA GÖZDAĞI

Disiplinli bir takım oluşturduklarını belirten Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, şunları söyledi: "Disiplinden asla taviz ve ödün verilemez. Bunu net olarak hem başkanımız hem de ben açıkladım. Geçen hafta aldığımız radikal kararlarla disipline uymayan oyuncularla kesinlikle yollarımızı ayıracağız. Bu nedenle kim bu takıma inanıyor ve güveniyorsa, o arkadaşlarla yola devam edeceğiz. Bunun aksini kimse düşünemez. Son derece kararlıyız. Bu nedenle en büyük caydırıcı güç kararlılıktır.

Futbolcularımız bunu bilecek. Samsunspor'da geçmiş yıllarda olduğu gibi futbolcuya dayalı düzen bitmiştir. Artık yeni, çalışkan, ne yaptığını iyi bilen ve fedakar bir yönetimimiz var. Geçmiş yıllardaki gibi takımı kaos ortamına sürükleyenler olabilir. Biz buna asla fırsat vermeyeceğiz. Geleceğin takımını kuruyoruz. Bir anda da çok şeyde beklemiyoruz bu takımdan. Ancak, Samsunspor'a yakışır, disiplinli, kaliteli oyunculardan kurulu bir takım oluşturmak istiyoruz. Bunun aksini düşünmüyoruz. Aksini düşünen insanlarla yolumuzu ayırmasını biliriz. Bu şekilde kararlığımızı gösteriyoruz. Samsunspor kazanacaksa bu şekilde kazanacak. Lütfen herkes sabırlı olsun, tahriklere kapılmasın. Ben bu takıma kefilim, bu takım çok iyi yerlere gelecektir."

Gümüşdağ'ın açıklama yapmasının ardından kırmızı-beyazlı kafile, kulübe ait otobüsle havaalanına hareket etti, oradan da saat 12.45 uçağıyla da İzmir'e gitti

kaynak:sporx.com

sefa-zafer-furkan ve kral serkan aykut da yok..çok zor maç 1 puan ii bizim için  ::)

gozgoz yýlmaz

Furkan ne zaman vardı ki zaten? Aslında 1978 doğumlu olan ama nüfusta 82'li görünen, Samsunspor'a hiç bir zaman katkı sağlayamamış bir futbolcu.

Geçen yıl da süresiz kadro dışıydı. Ne cins çocukmuş böyle! Hiç akıllanmıyor. Hoş, akıllansa da Samsunspor'un ağırlığını kaldırabilecek bir futbolcu değil zaten.

Serkan, bence geçen haftanın intikamını alıyor hocadan. Futbolcuya dayalı düzen bitti deyip de Serkan'a kafa izni vermek bir tutarsızlık.

çarþamba55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 20 September 2008, 16:21:51
Furkan gecen sene de Karşıyaka maçından oncekı gece karakolluk olup takımı rezıl etmıstı ama basına yansımadıgından Samsunda pek bılınmedı ..

Usta, mevzu neydi ki geçen sene? Valla biz hiç duymadık öyle bişey. Furkan'ı hiç almamaları lazımdı zati.

etiglioglu

20 September 2008, 16:57:43 #213 Son düzenlenme: 20 September 2008, 17:16:37 etiglioglu
S.A ARKADAŞLAR SAMSUNSPOR SEVDİĞİMİZ VE SAYGI DUYDUĞUMUZ Bİ KULÜPTÜR ÇÜNKÜ BİZE 1 ADIM GELENE BİZ 5 ADIM GİDERİZ BİZE YAPILANLAR UNUTULMADI SİZLERİ SEVİYOR VE SAYGI DUYUYORUZ UMARIM YARIN BURDA OLURSUNUZ VE MAÇA BERABER GİDERİZ İZMİRE GELECEK OLANLARA KAZASIZ BELASIZ YOLCULUKLAR...bu arada izmire şimdi den yağmur yağmaya başladı gelirken şemsiyelerinizi ALMAYI UNUTMAYIN...size olan yorumlarımız:http://www.yesilkirmizi.net/index_radyo.html

tolga

belkide bizim takım bir patlama yapabilir ama bu hocayla zor çünki sezon başı çankırıda iken bu muhterem futbolcular biz bu hocayı istemiyoruz dediler  nedeni ise bir önceki sezon çankırı takımına play off oynatan futbolcuların çoğunu göndermek istemiş sonra başkan hoca sen neyapıyorsun bu adamlar bize bu onuru yaşattılar gönderemezsin deyince ve kulüp başkanı  hocanın futbolcularla ikili ilişkilerde zayıf kaldığını beyan etti ve ve hayrettinmi gönderi şimdi bakıyorum buradada futbolcularla sorun yaşıyor demekki hocada problem var bunu çankırı başkanı gördü ve ipini kesti bizimkilerde at gözlüğüyle bakıyorlar eğer sen hoca olarak zafer gibi futbolcuyla sorun yaşıyorsan bana göre problem hocanın kendisi hadi furkan neyse onun yaşantısı v ahlaki değerleri belli zaten kulübün içinde olması bu zaman kadar hataydı neyseki gönderdiler

pitbul055

benim kaynanam rahatsızlansa daha iyi hazırlanırdım maça sevinçden :P :P bence serkan mazeret uyduruyor.zafer ve furkan da fazla kayıp değil.ne yapmışlarki bugüne kadar şimdi yapacaklar.keşke 2 side bundan sonra hiç oynamasalardı

kuzey55

bu hocada ne gördüler çok merak ediyorum hala ne görüyolar onu da merak ediyorum.türkiye hoca kıtılığı mı var onu daha cok merak ediyorum.sonumuz ne olacak onu hiç kestiremiyorum.utandır bizi hoca utandır...

Kaya

serkan ın gitmemesi çok kötü sadece bu maç için değil sanki bizi geçtiğimiz senelerde 5 haftalık puansız haftalar bekliyormuş gibi hissediyorum inşallah yanlışımdır inşallah

seckin55

HEP DESTEK TAM DESTEK
20 Eylül 2008

Altay yenilgisini haftasonu oynayacağı Samsunspor maçında alacağı galibiyetle telafi etmek isteyen Karşıyaka, son hazırlıklarını tamamlayıp, Çeşme Altınyunus Otel'de kampa girerken, kaleci Serdar, Zafer Uysal, Bilal, Ramazan, Aykut ve Can hazır olmadıkları gerekçesiyle İzmir'de bırakıldı. Defanstaki kart cezalısı Ahmet Çağıran'ın yerine Aydın Yıldırım'ın görev yapacağı, Cihan'ın ortasahaya çekilip, forvetin ise Yunus-Eser ikilisinden oluşacağı öğrenildi.

Samsunspor iyi bir ekip

Teknik Direktör Reha Kapsal'ın kamp öncesi yaptığı toplantıda futbolculara, sahasında son hafta Giresunspor'dan 4 gol yiyen Samsunspor'un küçümsenmeyecek bir rakip olduğunu söyleyerek, "Pazar günü hem biz gülelim, hem de yönetim kurulu ile taraftarımız" dedi.

kaynak: Yenigün Gazetesi

http://gazeteyenigun.com.tr/icerik.asp?page=spor&tarih=&nID=41904

seckin55

Bugün oynan maçlarda:;;

Kartalspor   2 - 2   G.Antep Bld.Spor

Orduspor   4 - 2   Malatyaspor

Helal Ordu' ya eli boş göndermiş Mal' atya-yı

samsun155

zaferi,serkanı atınca böle olcakmış; Hiç kimse bu takımın üzerinde değildir. Samsunspor'un başarısı ve geleceği için ne gerekiyorsa yapıyor ve gereken radikal kararları alıyoruz.

samsun155

samsun155

Akyol

Alıntı yapılan: kuzey55 - 20 September 2008, 00:03:01
Kişisel Bilgiler
Ad Soyad : MUSTAFA ÖĞRETMENOĞLU 
Meslek : Diğer 
Lisans Bilgileri 
Lisans No : 14630 
Klasman : Üst Klasman Hakemi 
Bölge : ANTALYA 

umarım adil bir maç yönetir...
hakemin antalya'dan olması düşündürücü kupa maçımızın olduğunu hesap edersek kaygı verici bi durum kararları bu gözle izlemek gerekir!!!

kuzey55

maçı d-spor veriyo...

hakem daha önce malatyayı 1-2 yendiğimiz maçta 4. hakem olarak görev almış.pek işimiz olmamış.umarım akeyhimize çalışmaz...