Bank Asya 1.Lig 4.Hafta | Karşıyaka - Samsunspor'umuz: 0-0

Başlatan kuzey55, 13 September 2008, 23:29:43

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

İki takım arasında bugüne dek oynanan maçlara baktığımızda eşitlik olduğunu görüyoruz, bizim averajımız biraz daha iyi. İki takım da evinde üstün durumda.

Alıntı65/66 Karşıyaka Samsunspor 1-0 (2.Lig)
Samsunspor Karşıyaka 3-0 (2.Lig)
70/71 Karşıyaka Samsunspor 1-0
Samsunspor Karşıyaka 1-0
71/72 Karşıyaka Samsunspor 0-0
Samsunspor Karşıyaka 2-1
83/84 Karşıyaka Samsunspor 2-2 (2.Lig)
Samsunspor Karşıyaka 2-1 (2.Lig)
84/85 Karşıyaka Samsunspor 0-1 (2.Lig)
Samsunspor Karşıyaka 1-0 (2.Lig)
87/88 Karşıyaka Samsunspor 2-0
Samsunspor Karşıyaka 0-0
88/89 Karşıyaka Samsunspor 3-0 (H)
Samsunspor Karşıyaka 1-2
89/90 Karşıyaka Samsunspor 1-0
Samsunspor Karşıyaka 1-0
93/94 Karşıyaka Samsunspor 0-2
Samsunspor Karşıyaka 1-2
95/96 Karşıyaka Samsunspor 1-0
Samsunspor Karşıyaka 4-1
06/07 Karşıyaka Samsunspor 1-2 (Lig A )
Samsunspor Karşıyaka 1-1 (Lig A)
07/08 Karşıyaka Samsunspor: 3-2 ( 1.Lig )
Samsunspor - Karşıyaka : 1-2 ( 1.Lig )

Oynadığımız maç 24
Galibiyetimiz 10
Mağlubiyetimiz 10 ( 1'i geçirdiğimiz trafik kazası nedeniyle hükmen 0-3)
Beraberlik 4
Attığımız 27
Yediğimiz 25

Samsun'da... O 12  G 7 M 3 B 2  A 18  Y 10
İzmir'de...  O 12 G 3 M 7 B 2  A 9  Y 15

kuzey55

Kişisel Bilgiler
Ad Soyad : MUSTAFA ÖĞRETMENOĞLU 
Meslek : Diğer 
Lisans Bilgileri 
Lisans No : 14630 
Klasman : Üst Klasman Hakemi 
Bölge : ANTALYA 

umarım adil bir maç yönetir...

kskufuk

Arkadaşlar önce selamlarımı söliyim.Bu sitenize üye olmamın amacı "yakalı" ismili zatın yazdıklarıdır.Dünyadaki hiç bir taraftar yokturki karşı siteye böyle yazılar yazsın.Size tavsiyem yazılarını teker teker okuyun anlıcaksınız.Ben takım ismi söylemiyorum ama o kişi bizi çekemeyen takım "" İŞTE O TÜRKİYE GENELİNDE MÜTHİŞ TARAFTAR DİYE NİTHELENDİRİLEN GRUP BİZİZ"" bu ne demektir allah aşkına.Daha bu başlangıçta bile ne mal olduğunu belli ediyor.Siz samsunspor severler bu yazıya inanmayın bu provakatörce yazılmış bir yazıdır.

Maça gelince bizde yenildik son maçta sizde durum oratada bence.Yağmur bekleniyormuş maç günü böyle bir durum olursa tahminimce berabere biter.Maça gelecek arkadaşlara kazasız belasız yolculular.

kuzey55

sorun yok kardeşim.biz zaten o şahsın provakatör olduğunu anladık.pazar günü allah nasip ederse orada olacağız.ilginiz için teşekkürler...

marsilyadankskli

Cumleten SELAMIN ALEYKUM    hayirli Ramazanlar...

ben de Marsilya dan KSK li bi arkadasinizim  Samsun a her zaman sempatim vardi 
taraftar olarak ta guzel bi hava yakalandi buna da ayrica sevindim.

Burdan da baya bi hemseriniz var ozellikle Carsamba civari cok hepsiylende aramiz iyi
Macimizin dostca gececegine inancim sonsuz...

Izmir e gelicek olan arkadaslara hayirli yolculuklar kazasiz belasiz insallah  Dostluklar  her zaman daha onemli olmali;  futbol her ne kadar bi skor oyunu olsa da...

ALLAH a Emanet olun

celebi

kuzey55

zafer orta sahanın bence en iyisi ne  yapmaua çalışıyor bu hoca anlamak güç.bi bildiği vardır umarım...yoksa ömrü pek uzun gibi görünmüyo

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 20 September 2008, 11:37:36
Kimsenin hocanın 4-0 geride iken gol atma isteiğimiz vardı sözüne bi yorumu yok mu sadece ben mi takıntı yaptım

artık hocanın dediklerinin hiç birisini kale almıyoruz sanırım  ;)

celebi

karşıyakalı arkadaşlara sormak istiyorum şimdi istanbul tarafından gelince çarşı denen yere nasıl gelinecek bornovadan girişte mi nasıl bir yol tarifi alabilir miyiz. veya alsancaka nasıl gelinir oraya. arkadaşlar öncesinde çarşı denen yeri ziyaret etmek isteyeceklerdir.

celebi

karsiyakali85
nicki TD de olan arkadaşlardan biri şöyle demiş:

samsundan gelecek arkadaşlar çarşımıza gelsin beraber vakit geçirelim sonra da maça beraber gidelim.Yoksa alsancak civarında polis hayatta karşılaştırmaz iki takım taraftarını

eğer öyleyse tarif alabilirse arkadaşlar

mehmet yılmaz

Hocam, Kuzey55'te bir telefon numarası var, KSK taraftar derneği olarak sizi bekliyorlar zaten. Oradan irtibat kurabilirsiniz.

Kuzey55 bahsetmedi mi?

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 20 September 2008, 11:49:17
Hocam, Kuzey55'te bir telefon numarası var, KSK taraftar derneği olarak sizi bekliyorlar zaten. Oradan irtibat kurabilirsiniz.

Kuzey55 bahsetmedi mi?

bahsetti onunla irtibata geçekim o zaman doğru

kuzey55

haberi var abilerin.zaten telefonla irtibat kuracağız abi rahat ol sen...

celebi

Alıntı yapılan: kuzey55 - 20 September 2008, 11:50:31
haberi var abilerin.zaten telefonla irtibat kuracağız abi rahat ol sen...

sağoalasın kardeşim

samsunmania

Karşıyaka çarşıya gelecekseniz tavsiyem Konak tarafına vapurla geçmeniz. Oradan taksi dolmuşla Alsancak  stadına gidesiniz. Çift vasıta olur ama körfezi seyrederek gidersiniz. Değişiklik olur.