Bank Asya 1.Lig 4.Hafta | Karşıyaka - Samsunspor'umuz: 0-0

Başlatan kuzey55, 13 September 2008, 23:29:43

« önceki - sonraki »

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: veis - 19 September 2008, 15:02:16
evet aynen onlar.

Baksanıza hem Rize'ye hem de Samsunspr'a sahip çıkıyorlarmış... Gazetelerde atıp tutmak ne kadar kolay bazıları için... Rize'deki o görüntüleri göünce inanamamıştım, ne diyelim biz yine sadece İNADINA Samsunsporluyuz...

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: 35ama55 - 19 September 2008, 15:13:17
bu gruplar nereden türüyo nasıl çıkıyo anlamıyorum neden tribünde tek seslilik yok neden samsunun hanı olmasa da olur farkmaz ama trıbın dostu ya da husumetlısı yok .. Atakum grubu Rizeye destek verir diğerleri söver Ordu da dayak yeriz kümeye diye bağıranlar olur kimisi Ordu'ya kardeş der Giresunsporlular efendi gibi duruyorlar 2 senedir yerlerinde gider birileri yalandan salça olur .. Trabzon Samsunun bariz düşmanıdır sevilmezdi ama yıllar önce hatırladığım kadarıyla ki bundan baya bi zaman evvel 8-9 sene önce Maraton tribününden "Trabzon sen bizim kardeşimizsin" diye Trabzonspor tribüne çağrılmıştı .. Rize'nin düştüğü yıl bızım burada 1-0 Ertuğrulla kazandıgımız sene Şirinlerle Rizeliler bir maç izlemişti.. Hatta pankartları vardı "bizi birbirimize düşürünler utansın" diye yazıda bordo-mavi yazılmıştı mesaj gitsin bi yerlere diye ! Akçaabat buraya geldi küfür yedi gitti Sakaryasporu maç satarak küme düşürdük sonra onlarla kardeş olundu fln fln fln .. Türkiyenın hıcbır kentınde bu kadar çok seslılık yok tabıkı tek seslılık hoş degıl ama bı kentın tribün kültürü olur bi dostu düşmanı olur bazı yaşanmışlıklar olur ona göre hareket edilir.. Üniversite de futbol muhabbeti açılınca adam Teksas Gecekondu Hodri Meydan Tatanga Kızılcıklı bılmem ne dıe sayıyo üstünde poları atkısı bılmem nesı var .. Bızımde ustumuzde formamız atkımız var ama grubumuzun adı yok .. Ne dıım 55 genclık mı sogutlu bahcelıler mı Şirinler mi Mekansızlar mı Arena mı Şimşekler mi Hırçınlar mı !!!! Zor olan ne anlayamıyorum ortada bi maddı çıkar olsa buyuk takımlarınkı gıbı anlarım ama o da yok bi kale arkasında yada stadda herhangı bır kosede toplanma sansımız olamaz mı tek bayrak tek pankart altında ? Utanmıyor muyuz bır samsunlu olarak kıskanmıyor muyuz mılletın trıbınlerını rengarenk tek ses tek nefes !! You tube da vıdeoalrını ızlemedınız mı Bursanın Sakaryanın Kocaelının bılmem nerenın TEK SES TEK NEFESLER !! bızım vıdeoları ızlesen her grubun ayrı 20-30 kısılık gruplar ınsan onları gorunce halınden utanıyor !! Tribün reisleri acaba ellerindeki güç gidio diye mi birleşmiyorlar bilmiyorum ama Samsunsporu seven adam pankartını alıp bi köşeye çekilmez !! Çekilirse de seneye bu takımı gidip Akçabatta Arsin de Of ta Hopa da seyreder !!

Düşüncelerinize tamamen katılıyorum... Samsunspor'un asıl sorunu taraftar gruplarıdır... Taraftar grup liderlerinin egolarında vazgeçememeleridir... Stadda bir bütünlük yokken taraftar prça parça ayrılmışken yönetimden, teknik heyetten ve futbolculardan nasıl birlik içinde olmalarını bekleyebiliriz ki? Kişisel egonun tatmin yeri stad değildir, kimse kendini Samsunspor'un üzerinde görmemelidir...

Radikal bir kararla tüm gruplar kendini fesetmeli ve tek çatı altında toplanmalıdır....

Ama böyle bir şeyin olması da ütopyadır açıkcası... Egolar her zaman ağır basar maaleef...

Hiç bir gruba üye değilim, bağımlı da olmadım... Sadece Samsunsporluyum!

mehmet yılmaz

KSK Taraftar Derneğinden çok hoş bir dostluk çağrısı geldi. Gidecek oaln taraftarlarımızı karşılamak ve iftar vermek isteiyorlardı.
Gerekli irtibatlar kuruluyor.
İstanbul Grubu kesin olarak orada olacakmış inşallah, Mekansızların da %90 gideceği söylendi. Son iki yıldır Samsun'da olduğu gibi dostça görüntüler olacaktır İzmir'de.

Beklentiler ve gidişat bakımından benzeşen iki takımın maçı. Malesef ikisini de kadro olarak ilk 2 adayı olarak görmüyorum. Biz de KSK'de oyuncuların sürpriz form yükselmesiyle beraber ilk 6 hedefi tutturabilir. Bizden kaynaklanan sebeplerle yeneceğimizi pek zannetmiyorum, inşallah yanılırım.

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 19 September 2008, 14:56:25
Bu Rizeye gidip Rizespor'a destek veren Arena mı!

Üstelik Samsun'da bizim Eskişehirspor maçınmız varken gittiler.

Onlara tavsiyem İzmir'e değil Bolu'ya gitmeleri, çünkü Rize'nin maçı Bolu ile ve Bolu İzmir'den daha yakın :)

Bir de Giresun bize 4 tane sallamış, ben sinirden geberiyorum, bir baktım bu adamlar kendi aralarında makara yapıyorlar. Şirinler ve SBÇ susmuş, sesizce protesto ediyorlar bunlar herelegürele, umurlarında değil sanki.

Bizim taraftar grupları takıma destek sağlayamadıklarını görmeliler artık. Boşuna zaman ve nefes tüketiyorlar, kendi emeklerine, Samsunspor sevgilerine yazık ediyorlar.  Hepsi şapkasını önüne koyup düşünecek, bu şekilde Samsunspor'a faydamız var mı diyecek. El kadar tribünler bile tek ses olabiliyor, bizimkiler ayrı telden. Olmaz böyle, bu takımın kötü gidişinde tribünlerimizin de payı var. Yeter artık.

55r

Kale arkasındada şahsi makara yapanlar oldu ilk yarıda terk etti bir kısmıda protesto demek ne kadar doğru bilmiyorum.

kuzey55

gecen sene bi ara birleşmişlerdi bu da gruplarımızın aslında bu konuya sıcak baktıklarının bir göstergesiydi.ancak gecen sene kocaeli maçında ki olaylardan sonra valimizin kararıyla gruplar eski yerlerinde gönderildi...gruplardaki(s.b.ç,şirinler,mekansızlar) arkadaşlarımızın bu konuda art niyet taşıdıklarına inanmıyorum.bu süreç isteyen bi durum ha deyince hemen birleşme olmuyo arada problemler çıkabiliyo.bu da yönetimin ve tribundeki abilerimizin aracılığıyla aşılabilir.

YakaLý

19 September 2008, 17:17:56 #171 Son düzenlenme: 19 September 2008, 17:23:35 samsuni
İŞTE O TÜRKİYE GENELİNDE MÜTHİŞ TARAFTAR DİYE NİTHELENDİRİLEN GRUP BİZİZ.... tapıyoruz onlara ...kendi evimizde minimum 10 000 kişi oluyoruz.ki biz bir semt takımıyız .. bi il dğeiliz. işte herşey ortada süper lig hasretimizin giderilmesi için tek eksiğimiz var ... ŞANS... NEYSE ALLAH SİZE KOLAYLIK VERSİN İŞİNİZ ÇOK ZOR TAHMİNLERİME VE TECRÜBEME GÖRE % 99 MAÇ KARŞIYAKANIN. ama futbol bu top yuvarlak iyi olan kazansın ;)

Birader, Karşıyaka'dan nefret eden birisi olmalısın, mükemmel giden ortamı bozmaya mı geldin? Ya da yaşın 13-14 senin.
Forum idaresi

berusa55

19 September 2008, 17:27:24 #172 Son düzenlenme: 19 September 2008, 18:23:41 berusa55
@Yakalı

Büyüklerin forumumuza gelip iftar davetleri yapıp maça beraber gidelim derken sen ne işsin burda... Ne o, ölçtün biçtin de mi maç %99 sizin çıktı!

samsunmania

Maça gelecek arkadaşlar mont, hırka falan da getirsinler. Yağmur yağma ihtimali var. Hava soğumaya başladı.

Kais

maca gelcez de samsundan otobus kaldıran gruplar kımler

enginsaat

sağlam gelin arkadaşlar pazara sağanak yağışlı deniliyo her ihtimale karşı tedbirli gelin güle güle kazasız belasız gelin inş. çarşımıza mutlaka uğrayın sizleri karşılıcaz...

oguz_5528

takımımızn taraftarını düşünen ksk li arklara bir kez daha tşk,yenmek istiyoruz yeneceğiz başka yolu yoqk...

Tufan

beraberlik bizim için cok büyük başarı olur şu durumda bu haftada gecen haftaki gibi oynarsak antalya maçından sonra hocanın yeri sallanabilir ....

KsKLe1912

arkadaşlar buyrun izmire gelin başımızın ustunde yeriniz war bizleri nasıl karsiladıgınız dun gıbı aklımda Siz bizim kardeşlerimizsiniz Herzaman bekleriz.

CeLL-O

Çağatay'ın performansını çok merak ediyorum. Fenerbahçeye transfer olucak dı sakatlandı olamadı. Oftaş dayken geleceğin yıldızı diyolardı sakatlığı geçmiş Ksk kadrosunda varmış umarım oynar.