Bank Asya 1.Lig 2.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 2-1

Başlatan berusa55, 01 September 2008, 00:19:25

« önceki - sonraki »

beşnumara

haydi bakalım grup istanbul.inşaallah güzel neticelerle takımı samsuna uğurlarsınız.emanete iyi bakın samsundan 3 puanla aldınız emaneti ona göre ;D ;D

Lazoli

yaw su kartalida gecsekde iyi bi moral depolasak ondan sonra zaten rakiplerin gözündede büyürüz

south_london

GençKozluklu

Geçen yıl 3-3 berabere kaldığımız maçtan bazı resimler. İnşallah bu haftaki maçta da daha çok resim çekeceğim. Ayrıca bol bol da video çekeceğim .Videoları inşallah burada sizlerle paylaşırız. İnşallah galip geliriz.

caneRisse

bu hafta da galıbız merak etmeyın karta okadar ıyı degılmıs kartalda oynuyon arkadasla konustum yenersınız dedı defanslarında cok hata yapılayorlarmıs hepsı yenı cunku uyumsuzluk varmıs ıns bundan yararlanırız

ozkan17

yeneceğiz ve yükselişimize devam edeceğiz..O stadda insallah dolacak en az 3bin samsunsporlu olacak

Meteor

evettt grup ıst 55 olarak takımımızı ınsallah en ıyı sekılde desteklıcez allah nasıp edersede macı alıp yolumuza bıdakı maclara bakcaz  ;)

celebi

bence bu maç sanırım beraerlik gibi ama yanılan be olurum inşaallah ilk maç gibi futbolcularımız canla başla mücadele ederlerse kazanırız

HaSaNCaN

kartal perşembe saat 8 de Sakaryada Sakaryasporla kupa ma.ı oynucak. yani onlar daha yorgun olcak.bizim takımımız şıan kocaelide hocamız büyük ihtimal bu maçı izleyebilir.

SerhaT55

inşallah kartalı yenıp  6 puana ulasırıss...:

GençKozluklu

Kartal'ı yeneceğiz. Bugünkü kupa maçında 3 defa geri düştüğümüz maçı kazanmak bence süper. Bu takıma hoca anlaşılan yeni bir micadele ruhu getirmiş.

Pazar günü Kartal stadındayız.

hasanyüksel

slm arkadaşalr ben kartalda oturuyorum samsunluyum bu  maç her iki takim içinde zor gecicek ama kartal kazanir diyer düşünüyorum çünkü kartalin ilk maçi bide kartal kendi evinde kolay yenilmeyen bir takim

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: hasanyüksel - 03 September 2008, 22:53:53
slm arkadaşalr ben kartalda oturuyorum samsunluyum bu  maç her iki takim içinde zor gecicek ama kartal kazanir diyer düşünüyorum çünkü kartalin ilk maçi bide kartal kendi evinde kolay yenilmeyen bir takim

ne yaptın abi ya sen baştan kaybetmişsin bi kere. erciyes maçıda öleydi ama gördük. kartal evinde fenerbahçe gibi oynamıyo ya. geçen sene ilk yarı 3-0dı. biz erciyes maçı gibi olalım kalade hasan olsun her türlü puan ve puanlarla ayrılırız sahadan.

kuzey55

ya kartallı bu adam ne samsunsporlusu yalana bak...daha gecen gün kartallıyım diyodu.kartalı ezip geçicez gör bak

HaSaNCaN

:D hakkettende öleymiş gönderdiği son mesajlara baktım. adminler lütfen cezasını kesin.