Bank Asya 1.Lig 2.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 2-1

Başlatan berusa55, 01 September 2008, 00:19:25

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

kartalı yeneriz diye düşünüyorum oyun disiplininden kopmazsak geçen seneki gibi:'(inşllah kartal da olacm maç gnü.kartalı ynersek varya haftaya 19 mayısa girmek için millet birbiriyle yarışır valla....

55__Gurbet__55

bu maci alalim bi ondan sonra giresun maci stad full olur tabiki haliyle o macida aliriz ve tam gaz devam gideriz valla ;)

Shane_Falco

Alıntı yapılan: hasanyüksel - 03 September 2008, 22:53:53
slm arkadaşalr ben kartalda oturuyorum samsunluyum bu  maç her iki takim içinde zor gecicek ama kartal kazanir diyer düşünüyorum çünkü kartalin ilk maçi bide kartal kendi evinde kolay yenilmeyen bir takim

Hasan arkadaşımızın kusuruna bakmayın arkadaşlar siz.Bende Kartalda oturuyorum ve samsunsporluyum geçen yıl konyada okudugum için maça gidememiştim bu yıl tribundeki yerimi alacağım :) Hasan arkadaşında gönlünün bi yerinde kartalsporun yattığı bariz belli ztn dikkat ederseniz samsunsporluyum demiyoru samsunluyum diyor sadece :) ayrıca kartalspor maçlarınada gidiyomuş ztn dediği gibi bu her şeyi ortaya çıkarıyo.Çalıştığım yerde hasan arkadaşımıza benzer bi abimiz var kendisine sorunca denizliliyim diyo ama kartalspor sanki babasının takımıymış gibi sahip çıkıyo yani anlayacağınız kartalsporu destekleyen hasan arkadaşımız gibi hayırseverler var o takımada bunları çok görmeyinn  :)))

GençKozluklu

Maç için sabırsızlanıyorum. Son 2 gün. İnşallah galibiyet serimize Kartal'la devam edeceğiz. Saat 15:00'da Kartal stadında buluşup, maç öncesi karnavala çevireğiz.

Oyuncularımıızn bu mücadele ruhuyla almayacakları maç yok.

Bu yıl inşallah herşey SAMSUNPOR için daha güzel olur.

Hayırlı akşamlar

MeL_55

ılk hafta galıbıyetı cok onemlıydı sımdı kartalı da yenersek gaza gırerız :D
sen ola samsun !!

kuzey55

kartal altaydan sonra bugün de sakaryaspora 2-0 mağlup oldu.takımda moraller bozuk bizim maça moral bozukluguyla çıkacaklar ama hırslı olacaklardır.umarım en azından 1 puanla göndeirriz takımımıza samsuna...

cembaba

ne 1 puanı hedefımızı yuksek tutmalıyız kardes.. bence takımımız kartalspor u dewırecek gucte ben ınanıyorum..  genclere cok guvenıyorum. ozellıkle sercan-turgut-sefa.. bunlar gunundeyse benım gozumde sorun yok.. inş. alnımızın akıyla cıkacagız.. bir de not : burhan cok ıyı Allah nazarlardan saklasın.. çankırı ve k.erciyes maçıyla beraber attıgı gol sayısı 3 oldu. bize cenk' ten sonra boyle qoL atabılen bı santrofor gerekıyordu. tesekkurler yonetım. Caner olsaydı oohoooooo :@

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: CemBaba - 04 September 2008, 22:18:02
ne 1 puanı hedefımızı yuksek tutmalıyız kardes.. bence takımımız kartalspor u dewırecek gucte ben ınanıyorum..  genclere cok guvenıyorum. ozellıkle sercan-turgut-sefa.. bunlar gunundeyse benım gozumde sorun yok.. inş. alnımızın akıyla cıkacagız.. bir de not : burhan cok ıyı Allah nazarlardan saklasın.. çankırı ve k.erciyes maçıyla beraber attıgı gol sayısı 3 oldu. bize cenk' ten sonra boyle qoL atabılen bı santrofor gerekıyordu. tesekkurler yonetım. Caner olsaydı oohoooooo :@

sefa malesef kart cezalısı bu maçda yok ama murat yıldırım veya ömür ejder yerini dolduracaktır. ayrıca burhan iyi başladı umarım hep böyle gider onada gerekli desteği vermeliyiz. ayrıca serkan bu takımın beyini bunu çankırı maçında açıkca gördük onun sakatlanmaması için dua etmeliyiz

HaSaNCaN

furkan5534

Alıntı yapılan: CemBaba - 04 September 2008, 22:18:02

Oncelıkle aynen ne 1 puanı abı ya 1 puan ıcınmı gıdıyoruz... Ayrıca Cem abı turgut gecen kartal mcınca berbat ustuydu.sefada cezalı.. oynamıcak

55__Gurbet__55

kartal kötü basladi 2 maglubiyet ama hepsi deplasmanda bakalaim evinde nasil oynicaklar

alperen_55

samsunsporumuz görüldüğü gibi şu an için sadece  iyi mücadele ediyor iyi futbol oynadığını söylemek biraz yanlş olur.buda gayet doğal, çünkü takımda birhayli yeni ve genç transferler var.takım maç yaptıkça iyi futbolda oynayacaktır.iyi futbola mücadede eklenince daha güzel bir samsunspor izleyeceğiz inşallah.dolayısiyle ilk maçlarda fazla beklenti içinde olmamak lazım..

bengülü

Kartalspor -Samsunspor maçını pazar günü saat 17:00 de www.haberexen.com canlı olarak verecektir tüm taraftarlarımıza duyurulur

Atakumlu

TBA  17:00  554      Kartalspor - Samsunspor           2,10  3,00  2,55  1,24  1,15  1,38 

iddaa oranları 2.55 den SAMSUN umuz denemeye deger..

Kaya

kaç sezondur hafta sonlarını bu kadar heyecanlı beklememiştik haydi SAMSUNSPOR um sıra kartal da