Adidas'a Samsunspor Forması Yaptırıyoruz

Başlatan kaan, 28 August 2008, 21:39:49

« önceki - sonraki »

Yalnızca BİZ

Sercan

Alıntı yapılan: Yalnızca BİZ - 03 September 2008, 13:31:29
Merakla bekliyoruz halledilmesini?

Ewet aramızda Samsun'dan ayrılcak çok kişi var en azından bu para falan işlerini halledip öyle gidebilsek...

**KaR6**

Ben de bekliyorum aynı şekilde ama adamın yakasına yapışcak halim yok, gelmiyo işyerine ne yapayım?

Yalnızca BİZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 September 2008, 14:21:47
Ben de bekliyorum aynı şekilde ama adamın yakasına yapışcak halim yok, gelmiyo işyerine ne yapayım?

Birşey dediğimiz yok zaten. emeğin için çok teşekkür ederiz. Forma aşkı için can atıyoruz o yüzden diyoruz bunları kardeş...

**KaR6**

ben de 25 kişinin sorumlulugunu tasıdıgımın farkındayım ve özel işlerimi bi kenara bıraktım surekli bakan spor dayım ama yakalayamıyorum bi turlu, bi halletrsekte kurtarsam..

mehmet yılmaz

kar6, bırak bu işleri, Bakanspor'a gidip gelip, en sonunda personel olarak gireceksin değil mi işe? :)

Zaten senin Hukuk'u falan bitireceğin yokmuş :) Engin Bakan ayarlasın bir iş...

**KaR6**

nası yaa 2 sene sonra mezunum allahtan bişe olmazsa :) forma ayagına gitmediğim kadar gittim zaten, diğer personelle kanka oldum, beni görür görmez guluyolar artık :) bi bulsam da rahatlasam.. aha yine gidiyorum şimdi, hadi hoşçakalın.. abi bi gelişme olursa araım seni, sen yazarsın buraya, ben daha giremem bugun..

Yalnızca BİZ

Haydi göreyim seni KaR6. halledersin, sevindirirsin bu 25 kişiyi? hadi hallet şunu gözünü yağını yiyim...

Sercan

**KaR6**

arkadaslar bugun 4 kere gittim yine rastlayamadım.. cıldırmak uzereyim gercekten.. boşladıgımı sanmayın yani, her seferinde bakıyorum ama yok..

Recep

Alıntı yapılan: **KaR6** - 04 September 2008, 21:25:05
arkadaslar bugun 4 kere gittim yine rastlayamadım.. cıldırmak uzereyim gercekten.. boşladıgımı sanmayın yani, her seferinde bakıyorum ama yok..
sevgili Kar6 ben sana yatak yorgan göndereyim bence balkan sporun önünde yat :) :)

**KaR6**

Alıntı yapılan: recep55 - 04 September 2008, 21:28:55
sevgili Kar6 ben sana yatak yorgan göndereyim bence balkan sporun önünde yat :) :)

gidişat o zaten abi, Türk filmi gibi oldu, her gidiyom çalısanlar bana bakıp gülüyolar yine yok diyolar, psikolojik olarak çöktum ;D

Recep

Alıntı yapılan: **KaR6** - 04 September 2008, 21:32:40
gidişat o zaten abi, Türk filmi gibi oldu, her gidiyom çalısanlar bana bakıp gülüyolar yine yok diyolar, psikolojik olarak çöktum ;D
ya kardeş giderken çok mafya vari falan mı gidiyorsun adamlarının gözünü korkuttun galiba haraç almaya falan geldin zannedip kendini yok dedirtiyor olmasın :) :) :)

mehmet yılmaz

AlıntıEleman Aranmıyor

Samsun kamuoyuna duyurulur

Yaklaşık bir haftadır sürekli gidip gelmek suretiyle personelimizden bile daha çok dükkana girip çıkan Kar6'ya şu mübarek günde bir müslüman söylesin; birader eleman aramıyoruz. Git, derslerine çalış, hooligan mı olacaksın, avukat mı olacaksın bilmiyoruz ama bir kez daha ilan ediyoruz
Eleman Aramıyoruz

Bakan Spor Sportif, ticari, egzantirik çakma forma imalathanesi A.Ş.

:)

Ya en iyisi Okan Spor, olmadı Subaşında Kahraman Spor var, valla o daha ucuz. Hatta rengi modeli seçiyorsun, ertesi hafta karşına alakasız birşey çıkıyor. Sürprizlere açık yani... :)

**KaR6**

Çok sağol abi yaa :) aslında fena olmazdı ya neyse :P